فقط معاملات و تحلیل xauusd

حسن آقا شما مامان منو اون بالا ندیدین ؟

اگه دیدین بگین بیاد پایین :rofl:

4 لایک کرده

پیش بسمت کانال H4 جدید

3 لایک کرده

به روز رسانی:

قیمت در ساعت ۱۴ طبق تحلیل قبل کندلی که در گذشته ی قیمت بود رو اینگلف کرد و پس از اون سقف قبلی قیمت رو هم شکست.

انتظار میره به سمت قیمت ۴۵۰۹ تا ۴۵۱۷ حرکت کنه

3 لایک کرده

خب اونجا چون فک نکردین یعنی اوت ؟

چون بنده هم چون فک نکردم اوت کردم طبق پلن ، به همین دلیل پرسیدم این سوال رو از خدمتتون .

2 لایک کرده

دوستان به نظرتون تا کجا نگه داریم خوبه؟

2 لایک کرده

بنظرم باید استاپ 4525 رو که سوییپ کرد ول کنه با این قدرتی که جلو رفت و دوباره یه سطح جدید ایجاد کنه

3 لایک کرده

یعنی تارگت بای هارو 4525 بزارم نهایت؟

من از 4445 بای دارم

2 لایک کرده

تا 4535 که میره

3 لایک کرده

نه برای اون ورودی ها باید درون سطح کانال H4 تصمیم بگیریم ، توی 4560 من مظورم ورودی های 4470 هستند

3 لایک کرده

متوجه شدم، پس در کل جا برای بالا رفتن وجود داره خداروشکر.

3 لایک کرده

تازه داره بازی خوش میگذره :saluting_face:

3 لایک کرده

منظورتون رو متوجه نشدم علی جان.اگر میشه توضیح بده منظورت از اینکه اوت کردی یعنی دقیقا چه اتفاقی افتاد؟

3 لایک کرده

من خارج شدم . بنظرم رفت تو اصلاح

4 لایک کرده

محمد عزیزم همانطور که عرض کردم در نقطه ای تصویرشم گذاشتم یک بریک مشاهده کردم و اوت کردم به دلیلی اینکه انتظار ریزش قبل سوئیگ رو داشتم ( چون پولبک بیشتر پیچیده شد معامله بلند مدت رو اوت کردم در اون سطح ، و سوالم از خدمت شما همین بود ، در لابلای صحبت شما نوشتین که فکر نکنم موقعیت خوبی برای گرفتن سوئینگ باشه !

3 لایک کرده

زیباتر شد! :fire:

5 لایک کرده

دو ناحیه مهم حمایت و مقاومتی رو تو تصویر بالا براتون رسم کردم قیمت با قدرت تونسته ناحیه 4474 رو بشکونه و به بالا پرتاب بشه حالا منتظر میمونم تا قیمت بازم به این ناحیه دو ناحیه برگرده اگه قیمت بعد از پولبک تو خود این دو ناحیه یا بالاتر از اون تثبیت بشه اونوقت پوزیشن لانگ باز میکنم ولی اگه نتونه تو این دو ناحیه تثبیت بشه و محدوده ی4468 رو بشکونه اونوقت منتظر موقعیت بعدی میمونم.

محدوده ای که با خطوط قرمز رسم کرده بودم نتونست در مقابل ریزش طلا مقاومت کنه و شکسته شد حالا باید منتظر بمونیم تا طلا یه محدوده ی جدید بسازه

1 لایک کرده

اینو در جواب اینکه گفتین طبق تحلیل قبلی خواستم بدونم در تحلیل قبلی شما چطور فکر نکرده بعدا می گین طبق تحلیل قبلی؟

در حالی که در تحلیل قبلی فرمودین فکر نمیکنین موقعیت خوبی برای بای باشه

3 لایک کرده

و وقتی موقعیت رو خوب نمیبینید چطور ورود می کنید ؟

کل عرضم این بود

3 لایک کرده

مبارکت باشه حسن آقا :heart_eyes: :heart:

4 لایک کرده

دوستان این حرکت میتونه پیش خور کردن خبر ساعت 4 باشه ؟

3 لایک کرده