فقط معاملات و تحلیل xauusd

درود خدمتتون

چشم در نقاط فست اسکلپ سعی میکنم تا حد ال امکان سریع واکنش نشون بدم با دوستان به اشتراک بزارم و نظرشونو بدونم و بنده کوچیک این جمع هستم و بالاتر عرض کردم لطفا با استراتژی شخصی ورود کنید در اون حین به هردلیلی اگه معاملتون استاپ بشه جز پروگرام من میشین یعنی بنده بر اساس استراتژی شخصی تصمیم میگیرم و طبق فرایندی ممکنه ضرر کنم اینها رو لطفا لحاظ کنید که دوستان بیشتر روی ذهن خودشون تمرکز کنن تا ب سیگنال کامیونیتی ، اما بنده کوچیک شما و این جمع بزرگ تا جایی که امکان داره چشم تحلیل ها رو ارائه میدم و ارائه دادم خدمت عزیزان بزرگوارم

4 لایک کرده

امیر جان شما از دستکاری قیمت فک کنم از خوده اونایی که دستکاری می کنن بیشتر عمق رفتار رو درک می کنید :ok_hand: درود بهتون ، این موضوع در سایکل سل برام ثابت شد و درست دیدم در جایی که بنده در سایکل بای نظرم جلب شده بود همون ری اکشن رو دادین واقعا به شما افتخار کردم . :heart: :tulip:

4 لایک کرده

یکی از ابزار من در تحلیل سایه ها استفاده ابزار Arrowed Line بعد از تاییدیه گرفتن از کندل M30 در H4 ، با استفاده از اون ابزار سایه ها رو به هم وصل میکنم دیواره های استاپ ها رو پیدا میکنم و در ناحیه احتمالی سوم بر اساس Arroewd Line در M1 پیدا و ورود میکنم . خیلی ساده ، الانم در برگشت به 4465 مهم خواهد بود ، اما نمیدونم قابل معامله هست یا نه چون حرکت بزرگ خواهد بود احتمال اول در برخورد باید شکست باشه بعد ساپورت .

5 لایک کرده

شاید هیچکس نگاه نکرده بهش اما فلش Arrowed Line وقتی در m1 با استفاده از دوتا سایه مهم به فراگراند قیمت وصل میشه قیمت بهش واکنش میده

3 لایک کرده

تست کنید این یادگاری برای کامیونیتی از طرف من :heart: :tulip:

3 لایک کرده

فدات داداشم …جالب اینه که این متقابله

معاملات اسکلپت ادمو ب وجد میاره-عالی :ok_hand:

4 لایک کرده

ورود دوباره ئ من دقیقا رو پوزیشن اولم…

اگه طمع نمی کردم برای دوتا معامله تو یک پوزیشن که مجبوربشم استاپ و کوچیک کنم و بزارم پشت ch1m همون استاپ کوچیکم نمیخوردم—طمع هنوووووز ول نکرده منو

8 لایک کرده

تارگت هفتم فست اسکلپ

شما فکر کنین تو پین بار ورود کردم :joy: چه فرقی داره ؟ وقتی ماهیت ری اکشن دستمون باشه

6 لایک کرده

سلام و درود به همه عزیزان،
به نظرم تو تایم فریم های بالاتر داره داره سیگنال بای میده. تارگت اولم 4504 هستش و فکر کنم اگر اونجارو بتونه بریک بده، بره برای تست سقف 4580.
من خودم از 4445 بای دارم و اینجاهم دوباره بای گرفتم. اگر کسی باز نظری داشت ممنون میشم بگه :rose:

8 لایک کرده

منو با RR1:2 خارج کرد-البته اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتی هست

سردردمون کرد این معامله .سیدم ک عیدی نداد خلاصه امروز باحال نبود-از ناهارم انداخت مارو

موفق و پرسود باشید

9 لایک کرده

:clap:t2:
واقعا کارتون عالیه

4 لایک کرده

اینم ریجکت کردم چون به بریک ایونت سطح بالا نرسید و با ریجکت تارگت قبلی همسو بود ( احتمالا در پایین سطح جدیدی هست )

4 لایک کرده

ممنونم متین جان باعث افتخارم هست :saluting_face: :heart:

3 لایک کرده

4460 ناحیه مهم خواهد بود دلیلش اینه

2 لایک کرده

77.64 رو ببینه بعد فکر کنم بیاد رو 55 نظرم اینه

ولی اسکلپ چقدر اعصاب خورد کنه روند خیلی راحته و اصلا وقت گیر نیست

2 لایک کرده

استراتژی من بای داده و من از 4470 بای گرفتم . یک قاعده تکراری و با احتمال بالا همیشه اینه که اگر در سشن آسیا روند صعودی بود و در سشن لندن رنج داشتیم ، نیویورک ادامه حرکت آسیا ( روند صعودی ) رو دنبال میکنه .

4 لایک کرده

حسن اقا منو خسته کرد رفت 4480 رو دید ، برای من ( پولبک پیچیده شده بود

2 لایک کرده

علی آقا دیدم چندتا سل و بای ترکیبی داشتی میزدی . یکم استراحت کن . تجربه شما خیلی بیشتر از ماست .

2 لایک کرده

حواسم نبود داشتم بهش فکر میکردم یهو فهمیدم :rofl: :rofl:

2 لایک کرده

سلام. برای طولانی نشدن پست قبلی بقیه جزئیات را در این پست آوردم. تصویر به روز شدهٔ نمودار dxy در زیر آمده. در فاصلهٔ‌ بین اعلام دو شاخص مهم job openings (۱۵:۴۵) و PMI (۱۷:۳۰) به نظر می‌رسید بازار هنوز تصمیم نگرفته و شاخص دلار وارد کانال باز‌شونده (megaphone) با شیب زیاد شد که به صورت تلاطم در قیمت طلا خودش را نشان داد. در نهایت در ۱۸:۳۰ بازار تصمیم گرفت و شاخص دلار وارد کانال صعودی شد که روی طلا فشار ریزشی آورد. با نزدیک شدن دو رویداد با اهمیت متوسط در ۲۱:۳۰ و ۲۲:۳۰، بازار دوباره بازی را از سر گرفت که درنهایت به پخش (غنائم) distribution ترکیبی برای هر دو رویداد ختم شد.

سودمعامله (مجموع سود زیر معامله‌ها) ناشی از تعدادی برداشت‌های سود میانی، افزایش حجم، اضافه کردن position ، چند معاملهٔ hedging و برداشت‌ سود نهایی ۲۱،۱۷۴ پیپ.

4 لایک کرده