چشم در نقاط فست اسکلپ سعی میکنم تا حد ال امکان سریع واکنش نشون بدم با دوستان به اشتراک بزارم و نظرشونو بدونم و بنده کوچیک این جمع هستم و بالاتر عرض کردم لطفا با استراتژی شخصی ورود کنید در اون حین به هردلیلی اگه معاملتون استاپ بشه جز پروگرام من میشین یعنی بنده بر اساس استراتژی شخصی تصمیم میگیرم و طبق فرایندی ممکنه ضرر کنم اینها رو لطفا لحاظ کنید که دوستان بیشتر روی ذهن خودشون تمرکز کنن تا ب سیگنال کامیونیتی ، اما بنده کوچیک شما و این جمع بزرگ تا جایی که امکان داره چشم تحلیل ها رو ارائه میدم و ارائه دادم خدمت عزیزان بزرگوارم
امیر جان شما از دستکاری قیمت فک کنم از خوده اونایی که دستکاری می کنن بیشتر عمق رفتار رو درک می کنید درود بهتون ، این موضوع در سایکل سل برام ثابت شد و درست دیدم در جایی که بنده در سایکل بای نظرم جلب شده بود همون ری اکشن رو دادین واقعا به شما افتخار کردم .
یکی از ابزار من در تحلیل سایه ها استفاده ابزار Arrowed Line بعد از تاییدیه گرفتن از کندل M30 در H4 ، با استفاده از اون ابزار سایه ها رو به هم وصل میکنم دیواره های استاپ ها رو پیدا میکنم و در ناحیه احتمالی سوم بر اساس Arroewd Line در M1 پیدا و ورود میکنم . خیلی ساده ، الانم در برگشت به 4465 مهم خواهد بود ، اما نمیدونم قابل معامله هست یا نه چون حرکت بزرگ خواهد بود احتمال اول در برخورد باید شکست باشه بعد ساپورت .
سلام و درود به همه عزیزان،
به نظرم تو تایم فریم های بالاتر داره داره سیگنال بای میده. تارگت اولم 4504 هستش و فکر کنم اگر اونجارو بتونه بریک بده، بره برای تست سقف 4580.
من خودم از 4445 بای دارم و اینجاهم دوباره بای گرفتم. اگر کسی باز نظری داشت ممنون میشم بگه
استراتژی من بای داده و من از 4470 بای گرفتم . یک قاعده تکراری و با احتمال بالا همیشه اینه که اگر در سشن آسیا روند صعودی بود و در سشن لندن رنج داشتیم ، نیویورک ادامه حرکت آسیا ( روند صعودی ) رو دنبال میکنه .
سلام. برای طولانی نشدن پست قبلی بقیه جزئیات را در این پست آوردم. تصویر به روز شدهٔ نمودار dxy در زیر آمده. در فاصلهٔ بین اعلام دو شاخص مهم job openings (۱۵:۴۵) و PMI (۱۷:۳۰) به نظر میرسید بازار هنوز تصمیم نگرفته و شاخص دلار وارد کانال بازشونده (megaphone) با شیب زیاد شد که به صورت تلاطم در قیمت طلا خودش را نشان داد. در نهایت در ۱۸:۳۰ بازار تصمیم گرفت و شاخص دلار وارد کانال صعودی شد که روی طلا فشار ریزشی آورد. با نزدیک شدن دو رویداد با اهمیت متوسط در ۲۱:۳۰ و ۲۲:۳۰، بازار دوباره بازی را از سر گرفت که درنهایت به پخش (غنائم) distribution ترکیبی برای هر دو رویداد ختم شد.
سودمعامله (مجموع سود زیر معاملهها) ناشی از تعدادی برداشتهای سود میانی، افزایش حجم، اضافه کردن position ، چند معاملهٔ hedging و برداشت سود نهایی ۲۱،۱۷۴ پیپ.