فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به نظر طلا یه مقدار اول میره تو فاز سل و بعدش به یکباره صعودی میشه

زیبا بود و طولانی

کارت عالیه مثل هنر طراحیت

4514 و 4510 رو دیدم و وارد شدم و برام 140 تا استاپ داره شاید این ریجکت برای این سطح بوده . استاپشو حاضرم به مارکت بدم طبق استراتژیم ، دوباره نگهش میدارم .

دوستان اگه استاپ من نظرتونو جلب نمیکنه دلیلش اینه هیدن شدس . خودم تو برنامه نویسی اینطوری کردمش نبینمش تو چشم نباشه و فقط ست میشه . یا میاد روی فری یا هیدنه

3lot?
۱۵ کاراکتر

اونا فست اسکلپن

تارگت های سریع رو میزنن

چرا ؟

چون تا نقطه استاپ لاسم همه ی نقدینگی ها وارد میشن واکنش سریع میده ، از اونور هم سلرایی که ترپ شدن در این محدوده فرار می کنن باعث ایجاد فشار میشه

و طبق تستم تا استاپ اوت بشم باید تارگت های فست رو بزنم ، استاپ هم شدم خب مهم نیست! استاپه دیگه اینهمه تارگت میزنیم چی میشه استاپ بشیم چی بشه . مث بالا میتونستم سود بگیرم نگرفتم از سوده خوشم نیومد انتظار بالاتر رو داشتم نداد ، خب نده ته همه مسائل مهم اینه چراییش بفهمم همین

وقتیم اینجا هستم نمیتونم تارگت بزنم :joy: چون دارم توضیح میدم

جمله معروف
اگه ….. اگه اینجوریی…. اگه اونججوری….

کی صبرشو داره هیچکی :joy::sob:

روز همگی بخیر
پرسود باشید :green_heart:

کاش نمیبستید امیر جان :joy:
اپدیت : ۵۰ ریوارد داده ۱ درصدم حساب کنید
۵۰ درصد سود

همون اگه اگه معروف :joy::green_heart:

بایرا کم کم وارد میشن—–

risk free

معامله درساعت ۱۷:۴۵ با اضافه‌کردن دو position در میان راه، چند بار اضافه کردن حجم در برگشت‌ها و برداشت‌های سودهای میانی، و اضافه کردن هدف سود سوم ۴۴۹۳، با رسیدن به تمام هدف‌ها و سود کامل بسته شد. سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۲۰۵۵۸ پیپ که تقریبا ۴/۶ برابر بیشتر از سود مورد انتظار اولیه بود.

برای جلوگیری از طولانی شدن پست اصلی، فهرست معامله‌ها در این پست آورده شده‌اند.

توی متاتریدر گوشی چطور میتونم تاریخچه معاملات روی چارت ببینم؟ کسی میدونه

پیداش کردم دمتون گرم

معاملهٔ‌ بعدی من.

پی‌نوشت: به نظر می‌ٰرسد خبر زیر روی شاخص دلار اثر گذاشته

میدونی داداش اگه یک معامله میگرفتم بازم شاید میشد با جابجاکردن استاپ پشت سنگرها

سود بیشتری گرفت(البته که همه میدونیم همه ئ سودای بازار برا ما نیست)

ولی موضوع اصلی اینه که من توی هرمعامله با 5% سرمایه واردمیشم(بخاطراعتمادم ب باکسهای زرد)

از ی جهت خوبه سودای خوبی میده اینجوری ولی وقتی مثل امروز دوتا معامله بازکردم ترس اومد سراغم(حرکتشم شارپ وقوی نبود)…بخام اعتراف کنم پوزیشن رو نبستم فرار کردم از ترس اینکه برگرده هرچند استاپ جدیدم هم توی سود بود

سلا مخلصم

دوستان به نظرتون بازار امرروز 4520 یا 4515 رو میده؟؟؟؟؟

یکشون منم .:innocent:

به نظرتون بازار 4515 - 4520 رو میبینه؟

فری ریسک میکنیم تا هر جا که رفت باهاش میریم .

از لحاظ تحلیل و TP عرض کردم