دوستان عزیز احتمال بالا رفتن دامیننس تتر و ریزش بیتکوین تا 35 هزار و ADA و سایر آلت کوینها تا نزدیک صفر بشدت زیاد شد ، این موضوع قطعا روی سایر بازارهای مالی و طلا هم اثر خواهد گذاشت.
بی زحمت اینی گفتی یه توضیح بده چ واکنش های انجام میشه ![]()
همونطور که عرض کردم وقتی دامیننس تتر بالا میره اکثر بازارهایی که با تتر معامله میشن ریزش خواهند کرد و چون در خیلی از صرافیها و بروکرها طلا هم با تتر معامله میشه این یعنی به احتمال زیاد طلا هم تا حدودی ریزش میکنه ، البته بیشترین تاثیر را روی رمزارزها داره و اکثر آلت کوینها به صفر یا نزدیک اون میرسن.
البتهه چون در بسیاری از کشورها طلا مستقیما با دلار خرید و فروش میشه شدت تاثیر بالا رفتن دامیننس تتر بر روی آن مانند تاثیر شدیدش بر روی رمز ارزها نخواهد بود.
سپاس از شما ، پس شامل نفت هم میشه
فکر میکنم نفت کمتر تاثیر بگیره چون عمده معاملاتش توسط دولتها و مستقیما با دلار انجام میشه و درصد خیلی کمی از اون با تتر معامله میشه.
ممنون از اطلاعات و مطالبی که گذاشتید ![]()
ولی اینجا تاپیک معاملات و تحلیل انس طلا هست و اکثر دوستان فارکس و انس کار میکنن…![]()
پرسود باشید ![]()
![]()
![]()
ممنون جبران دو روز استاپ شده یک درصد همش باقی مانده شده
زنده باشید ، ببخشید دیدم بعضی از دوستان گاها درباره کریپتو هم مطالبی ارسال میکنن گفتم شاید مفید باشه احتمالا گله ای رفتار کردم ،
اما الان که شما تذکر دادین متوجه شدم اشتباه کردم ، ممنون از تذکر شما دوست عزیزم
![]()
[رفتار گله ای](رفتار گلهای - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
سلام، از سر کنجکاوی ویدیوتون رو دیدم!
دوتا ایراد داشت از دید بنده!
اول اینکه هیچ حرفی از تیپی توش نزدید! تیپی رو کجا باید قرار بدن افراد؟ نقطهی خروج نداره این ستاپ؟!
دوم اینکه هر کندلی که دوست داشتید و چارت بهش واکنش دادهبود در آینده رو به عنوان اوردربلاک در نظر گرفتید!!
مثلا این دوتا کاملا غلط هستن و قاعدتا تو لایو مارکت کسی همچین زونی نمیکشه به عنوان اوردربلاک:
سلام 4485.35 فکر کنم بشه یه بای زد
اگر از دست بره تا 4447میاد که کمی دور از پلن بنده است
آقای مقصودی مثل همیشه کار شما عالیه ، فقط چون در بیت الگوی فنجان وارونه خیلی بزرگی ایجاد شده فکر میکنم اگر تا 49000 صبر میکردین دو برابر سود میداد.
(دوباره من کم سواد چه دلیلی قانع کننده ای در تاپیکی که همه حرفه ای های روشهای نوین هستن آوردم ، فنجان! ، امیدوارم شما و سایر عزیزان دوباره بابت نام بردن از روش و اصطلاحات قدیمی من ایراد نگیرین. و این نئاندرتال تریدر عصر حجر را ببخشین
)
پنج درصد خدایی خیلیه
رو هرحسابی
ولی واقعا کارتون حرف نداره
از وقتی فعالم تو تاپیک. فعالیتتون رو میبینم
![]()