جنبه مادیش به کنار . بنظرم کانفینگ خریدن یعنی اینکه خودتم حقوق اولیه خودتو قبول نداری امروز میشه 15 دلار 6 ماه دیگه میگن بده 150 دلار درحالیکه این یک حقوق ساده شهروندیه
ممنون امتحان میکنم
من به هیچ عنوان اینترنت پرو و کا.نف.یگ نمیخرم . ما حق اینترنت ازاد رو داریم و نمیذاریم اینا کاسبی کنن اینجوری
دقیقا فرهنگ ها و جوامع مختلف در مواقع بحرانی با تصمیمات درستشون ساخته میشن نه عقب بردن سنگرها
شد یا نشد؟ ![]()
من چند بار وسوسه شدم که بگیرم، ولی نمیدونم چرا الکی امیدوار میشدم که وصل میشه. مثل همین خبر توافق. میگم بذار چند روز صبر کنم، اگر این بار وصل نکنن میگیرم. هنوز کاملن ناامید نشدم ![]()
کنجکاو شدم بدونم چرا هفتهای ۱۵ دلار؟ برای چند گیگ؟ زیاد نیست؟ کار ما انقدر پر مصرف نبود ![]()
بلافاصله ناامیدی پاسخ داد ![]()
این چه حرفیه دوستان ، شما برای کسب و کارتان باید هزینه کنید هر چند ناحق باشد .
من با یک دو دلار نوسان راضیم
تا این لحظه تلاش من برای باز شدن تریدینگ ویو جواب نداده و همچنان نادان و نابینام. ولی متوجه شدم که تحلیل مناسبی نداشتم. سناریوی ۲ اتفاق نیفتاد، الان ببینم ۱ چی میده. تحلیلی ندارید؟
اونم خوبه. هر کسی با توجه به سبک و شخصیتش تارگت متفاوتی داره. یک نفر معاملات زیاد و کم حجم میگیره، یکی معاملات کم با نوسان زیاد، یک نفر با حجم سنگین روی یک نوسان کم. راههای رسیدن به پول در این بازار به اندازهی تعداد تریدرهاست ![]()
1 ساعته ساختار نزولی
ناحیه بای مجدد برای من هانت نقطه 4467 و ناحیه سل 4527 تا 4543 هستش.
سناریو های من طبق پلن معاملاتیم
خیلی برام جالبه من تا تاییدیه نبینم نمیزنم میشه چندتا کندل بالاتر از سفارش شما .برام جالبه بر چه اساسی سفارشو اون پایین گذاشتید .دلیلش چیه؟ از لبه اینقدر دقیق میذارید؟
من حداقل ریواردی که میگیرم ده هستش با ستاپی که دارم، وین ریتم حدود سی درصد، روی ناحیه های مهم با توجه به حرکت قیمت و مخصوصا هانت شدن قیمت به صورت دستی وارد معامله میشم و تاییدیه نمیگیرم برای ورود.