اين مدل ورود به دقت و اعتماد به نفس نياز داره مدت ها تست كردم خودمم تقريبا همين كارو ميكنم اما با كمي تاخيير و تاييد بيشتر
من يه مدل ورود دارم فقط روي يه حساب سبكم ازش استفاده ميكنم اونم فقط رو داوجونز اينجوريه كه توي زون و تايم مورد نظرم ورود ميكنم استاپ مشخص ندارم يا در همون كندل يك دقيقه در جهت من حركت ميكنه كه استاپم ميشه پشت همون كندل يا بلافاصله ميبندم البته اين مورد فقط روي يه ستاپ خاص و عجيب خودم كه فعلا درحال تسته انجام ميشه نسبتا هم خوب جواب كارمو داده ولي كلا پيشنهاد نميكنم يكم به نظرم احمقانست ولي دوسش دارم
ولی من ب باکس زردی که میکشم اطمینان زیادی دارم براهمین راحت و مطمئن ورود میکنم تومعاملاتی ک همینجا ب اشتراک میزارم دلیل اهمیت باکس زرد رو هم گفتم ک چرا باید چارت ب اون بازه ئ قیمتی احترام بزاره
استاد من چندتا از ستاپاي اي سي تي و با مفاهيم نقدينگي قاطي كردم يه كوچولو هم تحليل زماني قاطيش كردم براي تاييد هاي ثانويه هم از مووينگ ٢٠ و الگو خاي كلاسيك و پرايس اكشن اسنفاده ميكنم يه جورايي ٨٠ درصد ستاپم مكتوب و مثبوته ولي ٢ بار تاييد ميگيرم يكي براي ورود به معامله و دومي براي ماندن در معامله
براي گرفتن تاييد دوم كه در حين معامله انجام ميشه هنوز يكم سر در گمم اين چند روز معاملاتتو زير نظر داشتم يكم ديدم باز تر شده اميدوارم هم صحبتي با شما بتونه مشكلمو حل كنه
كلا انديكاتور باز نيستم جديدا فقط يه مويينگ كم رنگ دارم روي چارتم