ن داداش تو باکس زردی که میکشم اگه تاجایی که دوست دارم قیمت برسه (قیمتی که توجیه معاملاتی بالایی داره)در جا ورود میزنم مثل الان
ولی اگه تو باکس زردم رسید و بسته شد رو همون کلوز کندل ی دقیقه ورود میزنم
استاپ هردو 10پیپ پشت باکس زرد
ن داداش تو باکس زردی که میکشم اگه تاجایی که دوست دارم قیمت برسه (قیمتی که توجیه معاملاتی بالایی داره)در جا ورود میزنم مثل الان
ولی اگه تو باکس زردم رسید و بسته شد رو همون کلوز کندل ی دقیقه ورود میزنم
استاپ هردو 10پیپ پشت باکس زرد
درود. اگر تحلیل خاصی داری بگو. سناریوها رو شمارهگذاری کنیم ![]()
درود
میلاد جان تا اینجا سلرم و به دنبال تاییده های لازم در نواحی هستم
سناریو خاصی بود حتما از دانش وکمالات شما سرور گرامی استفاده می کنم ![]()
عجیبه ولی من چارت رو صعودی میبینم . ( شاید مانیتور من خرابه
) . توی تایم دیلی داره کم کم واگرایی نمایان میشه و اگر این اتفاق بیافته باید روی پوزیشنهای بای تمرکز کنیم . علت اینکه من روند رو صعودی میبینم اینه که روند دیروز خیلی شارپ بود و الان اصلاح خوبی کرده و بنظر باید روند رو ادامه بده مگر اینکه اون مردک دوباره یه توئیتی بزنه .
من دیروز هم گفتم. با توجه به fvg و ifvg که در تایم فریم ۱ ساعته و ۴ ساعته تشکیل شد، سلر نیستم تا زمانی که قیمت زیر اینها یک کلوز داشته باشه و در اصلاح وارد بشم. پس این سناریوی شماره ۱
سناریوی ۲ که بیشتر دوسش دارم اینه که کمی پایینتر بره و بعد تا ۴۵۹۰ حرکت کنه. فعلن روی چارت اینها رو دارم تا ببینم کیل زون لندن چه میکنه.
به امید خدا مدیریت ایران بروکر تا فردا نظر بنده را تأیید کنه بفرسته
خدا قوت پهلوان ![]()
اولی میزان اندازهگیری
دومی تعداد ضریب
سومی عدد نهایت این حرکت
چهارمین کمترین انتظار
پنجمین اصلاح که انجام شده
خیلی سخت بود، ولی تلاش خودمو کردم که متوجه بشم ![]()
یعنی نظر شما اینه که سطوح بالاتر رو میبینه؟
بله به نظرم تو تایم چهار ساعته باید حداقل ۱.۰۸درصد و حداکثر می تواند تا ۲.۱۶ درصد بالا بره
دلایل معامله:
1-کندل روزانه سیگنال رنج میده پس حرکات رفت و برگشتی زیادداریم2-LTRیکساعته نزولی شده و بما CHOCH نزولی داده 3-بسته شدن کندل یکساعته ساعت9:30 سیگنال قوی از نزول میده یعنی در تمام پریمیومهای LTR5m تایید sell داریم4-توجیه معامله قابل قبول بود
امیدوارم باتوضیحاتم تونسته باشم کمکی کرده باشم
اینکه صبح نتونستم بعداز القای نقدینگی کف درجهتbuy ورود بگیرم بخاطرهمین عدم توجیه بود چون استاپم بعدازchoch1m خیلی بزرگ میشد-همه عزیزان استادن جهت یاداوری میگم حتما به توجیه معامله دقت کنید
آقا ساسان خیلی ممنون از ارائه تحلیلتون ولی من از ایچیموکو چیزی سرم نمیشه . اگه بعد از نمایش چارت نتیجه رو هم بگید ممنون میشم .
امروز از 492 بسمت 590 ببینیم چه میشه
اگر تریدینگ بنده یاری کنه چشم
در ضمن از نظرم اگر این کندل چهار هم قرمز بسته بشه تی پی بالاتر از قبل است و احتمالش خیلی زیاده
شخصا با تأیید ورود باید می گیرم و تی پی طبق قبل که عرض کردم ۴۷۲۱
اين مدل ورود به دقت و اعتماد به نفس نياز داره مدت ها تست كردم خودمم تقريبا همين كارو ميكنم اما با كمي تاخيير و تاييد بيشتر
من يه مدل ورود دارم فقط روي يه حساب سبكم ازش استفاده ميكنم اونم فقط رو داوجونز اينجوريه كه توي زون و تايم مورد نظرم ورود ميكنم استاپ مشخص ندارم يا در همون كندل يك دقيقه در جهت من حركت ميكنه كه استاپم ميشه پشت همون كندل يا بلافاصله ميبندم البته اين مورد فقط روي يه ستاپ خاص و عجيب خودم كه فعلا درحال تسته انجام ميشه نسبتا هم خوب جواب كارمو داده ولي كلا پيشنهاد نميكنم يكم به نظرم احمقانست ولي دوسش دارم
حالا داداش احمقانه که نیس
چون خیلیا همینکارو میکنن
ولی من ب باکس زردی که میکشم اطمینان زیادی دارم براهمین راحت و مطمئن ورود میکنم تومعاملاتی ک همینجا ب اشتراک میزارم دلیل اهمیت باکس زرد رو هم گفتم ک چرا باید چارت ب اون بازه ئ قیمتی احترام بزاره
خدايي دم شما گرم تحمل ريوارد ١٠ براي من خيلي سهته مگر اينكه حجمم رو خيلي پايين بيارم در ضمن ديد شما نسبت به ماركت برام جذابه منو متقاعد ميكنه
فدات داداش الان این باکس زرد پایین و نگاکن تو عکس
عددی که من ترجیح میدم برای buy=4473/5
عملا بازه ئ طلایی برای buy اونم اسکلپ بین 4473و4466 هستشما ستون این تاپیک هستید
کارتو واقعا عالیه ![]()
![]()
شما چشم و چراغ دل مایی متین جان