خب اگه قیمت به باکس زرد برسه نشون میده سلرها قوی ان
سلام وقتتون بخیر
میشه محبت کنید بگید دقیقا چه سبکی کار میکنید ؟
شما از این زاویه نگاه کن که تااونجا چقدر به خریدارها تایید buy داده بعد استاپشونو زده
گفتم قبلا داداش
سبکهای اسمارت مانی و ict و القای نقدینگی
بخودی خود در درازمدت ضررده هستن من این سه تارو باهم تلفیق و شخصی سازی کردم
ولی تمرکزم روی اردرفلوها هست
مدیریت اش خیلی سخته
ریوارد خیلی بالا باید بگیری، چون 80 درصد مواقع استاپ میخوری
بانهایت احترام 100%مخالفم
دلیلشم همین معاملاتی که اینجا ب اشتراک گذاشتمو از اول نگاه کنی نظرت عوض میشه-
تمام معاملاتی هم که ب اشتراک گذاشتم بصورت لایو .و ازهمون اول ورودم بوده بهمراه دلیلاشون
برعکس 80% ک گفتی یجورایی وین ریتم هست که البته گاها با زده شدن ریسک فریم متغیر هست
به نظرم اينجا باي كاملا ارزندس
استاد خاب از سرم پروندي
عزیزی- برا چی خواب؟
من طلارو توكيو كار ميكنم بيشتر
استاد من چندتا از ستاپاي اي سي تي و با مفاهيم نقدينگي قاطي كردم يه كوچولو هم تحليل زماني قاطيش كردم براي تاييد هاي ثانويه هم از مووينگ ٢٠ و الگو خاي كلاسيك و پرايس اكشن اسنفاده ميكنم يه جورايي ٨٠ درصد ستاپم مكتوب و مثبوته ولي ٢ بار تاييد ميگيرم يكي براي ورود به معامله و دومي براي ماندن در معامله
براي گرفتن تاييد دوم كه در حين معامله انجام ميشه هنوز يكم سر در گمم اين چند روز معاملاتتو زير نظر داشتم يكم ديدم باز تر شده اميدوارم هم صحبتي با شما بتونه مشكلمو حل كنه
كلا انديكاتور باز نيستم جديدا فقط يه مويينگ كم رنگ دارم روي چارتم
استاد چیه میگی داداش…تو این تاپیک استاد فحشه ![]()
همون امیر بگی ممنونتم
خیلی عالیه…منم با اندیکاتور کنارنمیام حتی با سبکهای خام ict اسمارت مانی هم کنارنمیام
چون 99%مواقع زمانی ورود میدن که همه فهمیدن و میدونن براهمین در بهترین حالت استاپها بزرگ میشه
البته همینجا در مورد chochپنهان و fvgپنهان ,اردربلاک پنهان صحبت کردم
وقتی هنو سبکهای خام دیگه منتظر تایید هستن بااستفاده از اینایی ک گفتم میتونیم حرکتو از اول بگیریم
ولی بشرطی که ب تحلیل و سیگنال تایم بالا دقت کنیم و یکی از شروط ورودمون بزاریم
عدد 4545 ک گفتم برای sell مناسب هست باکس قرمز بخاطر هم پوشانی fvg5m با buy side liqueity حائز اهمیت هست
بسته به اینکه در تایم یک دقیقه چطور به باکس قرمز حمله بشه
میتونیم ورود داشته باشیم در جهت sell
من از 4522 بایر هستم و احتمال میدم سد 4540 رو بشکونه چون 4 تا برخورد باهاش داشته
ایول -حیف پای چارت نبودم وگرنه کندل 5دقیقه 11:30 (کندل الگوی شکست)دادمیزد برای خرید
سلام دوستان
نظرتون چیه ؟؟ شدنیه این ستاپ ؟
البته حد سود 4570 که سقف روز هستش کمی احتمال تی پی رو کاهش میده اونم با خروج مدیریت شده و البته توی ناحیه 4550 قابل حل هستش .
محدوده همپوشانی گپ 15 با 1 و مشخص کرده بودم و منتظر بودم و چه تاییدیه قشنگی هم داده بود - ولی متاسفانه کار پیش اومد رفتم بیرون و برگشتم دیدم مفت از دست دادم
سر همین بیرون رفتن چون پای چارت نبودم دیروز یه تی پی از دست رفت بماند برگشت شد استاپ ![]()
یعنی ریوارد یک معامله اول و ریوارد سه معامله دوم رو خوب داده بود ولی با اسپرد تی پی ها فعال نشده بودن
به نظرم این کندل یک ساعتها اندازش ۴۸صدم میشه و در کندل چهار ساخته بعدی شخصا بای می زنم تا ۴۷۱۸
منم بایرم ولی خب تارگت ها و مدیریت سرمایه و ریسکمون متفاوته
من مثلا کنار عدد 4545 یه باز نگری میکنم ببنم خارج بشم یا فری کنم یا …
کانسپت کلی مارکت فعلا صعودی هستش