شاخص دلار از سطح مقاومت دوم برگشت خورد و داره میره به سطح مقاومت اول. یه معاملهٔ ریزشی طلا برای من شد که هدف سود اولش رو زده و سودش تضمینه. منتظر هدف سود دوم هستم.
پینوشت: شاخص روی خط روند نزولی برگشت خورد. معامله با همون سود اول بسته شد.
تا کجا احتمال ریزش میدی شما؟
نیما جان من خودم مبتدی هستم و از اساتید سوال میکنم - من فقط یه استراتژی دارم و هر وقت تاییدیه بگیرم ورود میزنم و کاری به روند ندارم
اصلا مهم نیست دوست عزیز، من که نمیخوام با حرفت برم پوزیشن بزنم. چون دیدم خیلی دقیق داری کار میکنی و چارتت رو دیدم، کنجکاو شدم نظرت رو بپرسم
همه ما مبتدی هستیم و هیچ ایرادی نداره ![]()
قربونت برم من اگه میدونستم که روندهای طولانی و میگرفتم و هیچ عبایی از گفتن بخدا ندارم و استراتژی خودمم بخوای بهت میگم و همینطور که به چند نفر از دوستان گفتم - اما خداییش من فقط با تاییده چاک در حمایت و مقاومت و FVG های قوی ورود میزنم
بریم ریزش تا 4495
عزیزم من به خدا منظور خاصی نداشتم. صرفا خواستم ببینم نظر شما چیه فقط. بازم اگر یه وقت احساس منفی کردی عذر میخوام ازت
در کل درود بر تو و انشاالله که روز به روز حرفه ای تر بشی ![]()
منم همینطور جناب فرقانی
مهم اینه قهوه با همسر حال داد ،گاهی اوقات باید ترید رو فراموش کنیم تا با خانواده باشیم یکم
به نظرتون امروز 4540 رو میبینه؟
دیده که، چند بار ببینه؟
منظورم از همین محدوده ها دوباره برگرده
ببخشید دوست عزیز ولی به کدوم سمت؟
بعضی از دوستان الان نگاه کردم نظرشون رو اصلاح بیشتره، بعضی ها هم مثل من همچنان معتقدن جا برای بالا رفتن داره و میشه نزدیکای 4600 بره
من چون متوجه نشدم سوالت رو جفتش رو برات نوشتم
منم معتقدم میتونه به اون عدد بره یا حتی ۴۶۴۷
الان بنظر بنده طلا یک خط روند در قدرت رو شکوفنده موقع ادای احترامه که بره بالا
اها منظورت این بود نمیدونستی، خب حله ببخشید من فکر کردم نمیخوای نظرت رو بگی و صرفا خواستم کمکت کنم اعتماد به نفست رو بیاری بالا و راحت حرفت رو بزنی. کلا نترس و اینجا نظرت رو کامل بگو
من خودمم همین بودم، دوستان لطف داشتند و یاری دادن.
سوتفاهم شد خلاصه عزیز ![]()
عالی
سه تا پوزیشن با ورود خوب زدی. از همه مهم تر R/R هستش که عالیه. این کمک میکنه اگر حتی روزی 10 تا ترید بزنی و فقط چندتاش سود بشه، کل ضررهات رو جبران میکنه.
احسنت ![]()