فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

احتمال اینکه طلا بالاخره به اون زون بالایی برسه کم نیست:

ممنون استاد مقصودی - لطفا اگه امکان داره استاد هر از گاهی قبل اینکه ورود بزنی یه اسکرین بزار ماهم کپی کنیم :grinning_face: :heart:

عزیزان، متاتریدر شماهم هی قطع میشه سرورش؟

برای من هی قطع میشه و باید دوباره لاگ این کنم، نمیدونم چرا اینطوری شده

تریدینگ ویو اوکیه ولی این متا بهم ریخته

شاخص دلار کاملا وارد کانال صعودی شده و به سطح مقاومت اول فشار می‌یاره. فاصلهٔ زیاد بین دو moving average سطح مقاومت قویی رو ایجاد کرده. به تبع‌ اون هم طلا ریزش پیدا کرده. اگر شاخص دو سطح مقاومت رو کامل رد کنه انتظار ریزش قابل توجه طلا می‌ره. دو سطح مقاومت شاخص تقریبا با دو سطح مقاومت اول فیبوناچی رو به بالا یکی‌ند که شاید نشونهٔ قوت‌شون باشه. منتظر تعیین تکلیف سطح مقاومت‌ها هستم.

طلا هم همون دو سطح مقاومت با فاصله رو داره. در ۱۵ دقیقه طلا هم flag تشکیل شده (البته انتهاش ممکنه false F باشه) که احتمال ریزش رو تقویت می‌کنه. در صورت ریزش سطح مقاومت اول ۴۵۳۰.

پی‌نوشت: شاخص دلارمقاومت اول را رد کرد و به مقاومت دوم حمله کرد البته فعلا قدری عقب نشست اما همچنان در کانال صعودی است. سطوح مقاومت ریزشی طلا بعد از عبور از moving average دوم به ترتیب ۴۵۳۰، ۴۵۱۱ و ۴۴۸۰.

ببخشید الان با منی؟

شرمنده با استاد مقصودی بودم اشتباه شد

دشمنت، من خودمم از صبح دنبال کارهای مختلف بودم، ویندوزم خوب بالا نمیاد از خستگی، گیج میزنم :joy:

عزیزم من منظور من از 500 پیپ در طلا یعنی 50 دلار

من نمیدونم منظور شما چیه و چقدر میشه

برای بای مناسبه طلا

تقریبا سیگنال همه‌ی ورودهام رو از قبل می‌گم که و وقتی اسکرین پوزیشن رو می‌ذارم ریپلای می‌کنم اون پیام رو!

نمی دونم آقا احسان الان تو گروه هست یا نه که تحلیل هاشو بزاره ولی من میرم کانالشو میبینم . ممنون که تحلیلهاتون رو تو گروه میفرستید . از اینکه ممکنه تحلیل شما فیل بشه نگران نباشید . این کار خودش اعتماد بنفستون رو بالا میبره . هر کس هم با تحلیل شما ضرر کرد خودش مقصره .

واقعا بعضی اوقات سخت ترین کار اینه ک ب ترست قلبه کنی باز کردم مطمعن هم بودم ولی از من زور شد

شاخص دلار سطح مقاومت دوم صعودی رو هم رد کرد - یه خورده هنوز گیر داره ولی تقریبا قطعی‌یه.این به صورت ریزش چشمگیر در طلا با عبور از هر دو سطح مقاومت طلا رو نشون داد. معامله من هدف سود اولش رو زدو سودش تضمین شد. منتظر هدف سود دوم هستم. تا هدف سود چهارم هم شاید جا داشته باشه.

پی‌نوشت: مقاومت سطح دوم شاخص دلار با چنگ و دندون داره مقاومت می‌کنه. ولی به نظرم کم کم داره وا می‌ده.

منم 4568 ورودم رو زدم خیلی خیلی مطمعن بودمنمی دونم چرا بستم

بالاخره شاخص دلار مقاومت دوم رو هم شکست و تا اینجا (نزدیک هدف سود دوم)‌ ۱۰۰ دلار سود تضمین شده دارم. ببینم هدف سوم و چهارم هم می‌زنم؟

پی‌نوشت: دو تا سطح مقاومت بالاتر از moving average‌ها دارن مقاومت می‌کنن مقابل شاخص دلار. فکر کنم اگه طلا ۴۵۳۰ رو رد کنه بیفته رو غلتک.

از 531 به 591 کسی هس

اگه سلرای درمانده یاری کنن خروج کنن بعلهههه

شاخص دلار از مقاومت سوم برگشت خورد و الان کانال نزولی‌ش شکل گرفته و داره فشار می‌یاره به مقاومت مهم زیرش. اگه کامل رد بشه احتمال خیزش قابل توجه می‌ره توی طلا. سطح‌های مقاومت ۴۵۵۶-۴۵۵۸، ۴۵۶۸ و ۴۵۸۳. اگر هم برگرده و از دو تا مقاومت بالاش رد بشه، سطح‌های مقاومت مثل پست قبلی ۴۵۳۰، ۴۵۱۱ و ۴۴۸۰. منتظرم تکلیف شاخص دلار مشخص بشه.

معاملهٔ قبلی رو تو همون هدف سود دوم بستم. همین حالا هم بیشتر از هدف روزانه‌م کار کرده‌ام . فقط کنجکاوم آخر این یکی رو ببینم. چه شاخص ریزشی بشه چه خیزشی هر دو تاش می‌تونه قابل توجه باشه و بشه گلِ سرسبد (cherry on the top) کار امروز . اگر هم نشد، ضرر نمی‌کنم.

ریسک فرییی

سلام خدمت عزیزان

امیدوارم پرسود شروع کرده باشید…من که امروز پای چارت نبودم برا اینکه ی کارمفیدی کرده باشم ی نکترو یاداوری میکنم چون میدونم همه بلدین…بعد ازاینکه در تایم یکساعته و چهارساعته(مخصوصا اخرهفته ها)لگ قوی داشته باشیم(مثل جمعه) به احتمال خیلی خیلی زیاد در شروع بازار (دوشنبه ها)بازار با رنج شروع میشه

بااین نکته جلو خیلی از استاپهارو میتونید بگیرید