فقط معاملات و تحلیل xauusd

سودده ترین و جدیدترین استراتژی های حال حاضر بازارهای مالی، بر اساس اعتبار و ارزش سطوح میباشد( البته که منظور بنده اسکلپ یا الگو تردینگ یا به قول دوستان ربات تریدر یا معاملات HF نیست).

لذا پایه تحلیل های بنده شناسایی ارزش و درجه اعتبار سطوح است.

ما با هر علمی بخواهیم کار کنیم بایستی با الفبای آن آشنا باشیم ، مثلا در علم ریاضی شما با فرمول های پایه سر و کار دارید ، در ادبیات یک راست نمیرید سر شعر گفتن اول حروف بعد جمله و … ، یا مثلا علم مکانیک که بایستی با قوانین و مفاهیم اولیه علم مکانیک آشنا بود.

با این مقدمه در ادامه همراه من باشد لطفا…

6 لایک کرده

درود بر شما جناب ابری گرامی

4 لایک کرده

تا 712 میشه به خرید فکر کرد

اما بالای این ناحیه خیلی زیباست برای فروش

2 لایک کرده

دوستان هر پلن یا استراتژی معاملاتی یا دارای پشتوانه تحقیقی ( بررسی در گذشته بازار ) یا پشتوانه تجربی ( ترید در لایو بازار ) هست . در ارایه مطالب گفته شده از رفرنس های معتبر استفاده شده و از دو پشتوانه بالا برخوردار هست.( مطالب شاید آسان به نظر برسند ولی بدلیل پایه ای بودن لزوم پرداختن دارد.

هیچ مطلبی از اینجانب به معنی پیشنهاد سرمایه گذاری یا ترید نیست.

الفبای علم ترید :

خواندن چارت (با فرض اینکه ما فقط به قیمت و زمان دسترسی داریم )

چطور چارت قیمت را بخوانیم:

الفبای چارت کندل( یا ساختار) میباشد . چرا گفتم ساختار چون هر کندلی در تایمهای پایین تر دارای ساختار میباشد.

مثلا اینجانب با یک کندل پین بار ( به هر شکلی مرد به دار آویخته ، ستاره قطبی ، چکش و … ) شکست یک سطح معتبر را نمیپذیرم.

با این پیش زمینه فکری بریم درباره الفبای چارت یا ساختار قیمت صحبت کنیم.

در ادامه با من باشید …..

4 لایک کرده

از دید این سبک:

تمام الگوها یا ستاپ های مطرح در این سبک دارای دو شکل کندلی و ساختاری هستند.(چون عده ای مولتی تایم فریم تحلیل و ترید میکنند ولی عده ای شاید سینگل تایم تحلیل و ترید کنند به این خاطر ستاپ های ورود هم شکل کندلی : تحلیل در یک تایم فریم و هم شکل ساختاری : تحلیل مولتی تایم فریم خواهنئ داشت.

ساختار قیمت دو شکل دارد:

در حقیقت قیمت یا ساختار دارد یا ساختار ندارد.

1- قیمت ساختار دارد : که به ان روند هم میگویند. قیمت وقتی ساختار دارد که بتواند سقف یا کف های جدید بسازد.که خود دارای دو نوع هست:

• ساختار قوی : سقف و کف های جدید نفوذ زیادی در یکدیگر ندارند.( در شکل کندلی آن کندل ها دارای همپوشانی زیادی نیستند.)
  • ساختار ضعیف : سقف و کف ها در هم نفوذ کرده اند ( در شکل کندلی : کندل ها هم پوشانی زیادی دارند)

2- قیمت ساختار ندارد:

• قیمت در رنج هست: وقتی قیمت در رنج هست نمیتواند سقف و کف های جدید بسازد.
  • قیمت اسپایک میزند : قیمت بدون ساختن سقف و کف های جدید مسافتی را بدون هم پوشانی طی میکند)

در پلتفرم جدید ، پیش بینی شده دسترسی به پینت وجود داشته باشد تا بتوانیم مطالب را با رسم شکل و حتی مراجعه به گذشته ولایو بازار مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

در ادامه با من باشید…

5 لایک کرده

از دیدگاه این سبک ترید:

تریدر با نگاه کردن به چارت و دنبال کردن حرکت قیمت ،قادر میشود عملکرد پشت صحنه بازار را متوجه شود.

یک مثال خیلی ساده : یک تریدر با دیدن کندل دوجی بار متوجه میشود بازار در تردید هست ، بر اساس سایه های کندل متوجه میشود که قدرت خریدار و فروشنده تقریبا یکسان هست. . در شرایطی که نمیشه قدرت غالب بر بازار را تشخیص داد ترید کردن کمی سخت به نظر میرسد.

گاها بنده درخواست کردم اجازه بدید بازار خودش بگه چیکاره هست ، بازار خودش را لو بدهد. با ارایه مطالب جلوتر و پیشرفته تر پازل کمی کامل تر میشود.

چرا ساختار در این سبک مهم هست و چرا اعتبار و ارزش سطوح قیمتی در این سبک جز پایه هاست.

دوستان اگر سبک ترید بر اساس اصول اصلی حرکت قیمت بنا شده باشد مطمین باشید که مرور زمان در اعتبار این سبک خدشه ای وارد نمیکند.

چرا که قیمت فقط و فقط بر یک اساس کار میکند عرضه وتقاضا

با این نکته در ادامه باهم باشیم….

5 لایک کرده

بعد از اینکه پندینگ بای‌لیمیت من روی زون پایین که از چندین روز پیش مشخصش کرده‌بودم رو با این اختلاف فعال‌ نکرد و پرواز کرد، من روی این پولبک یه پوزیشن یک‌به‌ده با ۳۰پیپ استاپ باز کردم!

4 لایک کرده

استاپت رو نیم دلار بیشتر کن بنظرم

منم پندینگ گذاشتم 664 با استاپ663

شاید چیزی اونجا باشه

2 لایک کرده

چرا ساختار؟؟؟؟

قبل از اینکه بریم ادامه مطلب ساختار ، سوالی دیگر :

عرضه و تقاضا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا ما با اینکه این مفهوم را میشناسیم، و بیشتر سبک ها و اقتصاد دانها از ان میگویند شاید متوجه این مفهوم در ستاپ هامون نیستیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطالب به مرور تخصصی تر شده و تفسیر و دیدگاه تخصصی به مفاهیم اضافه خواهد شد. و هدف این سبک رسیدن به حدی از شهود در ترید هست که مثل رانندگی دیگر مثل روز اول دو دستی به فرمان نچسبیم ( مزاح : در حال صحبت کردن پشت رل یا حتی چایی خوردن هم رانندگی میکنند چون یادگیری در لایه ناخوداگاه اتفاق افتاده)

و

دوستان من، هیچ قطعیتی در ترید نیست ولی میتوان قوانین قطعی تعریف کرد که بر اساس انها سودده بود…

لذا اگر مفاهیم را عمیق بفهمیم در لایه ناخودآگاه ما اتفاقی خواهد افتاد که ستاپ های شما را شهودی میکند….

و من سعی دارم پله پله جلوتر روم تا مفاهیم عمیق تر باشند و مفاهیم پیشرفته تر راحت تر قابل پذیرش ذهن نا خودآگاه ما باشند.

شنیدید : خشت اول گر نهد معمار کج… تا ثریا میرود دیوار کج..

نه دوستان : واقعیت این هست که چند متر دیگر آن دیوار فرو میریزد. هیچ دیوار کجی نمیتواند تا ثریا برود.

لذا با دو ترید سودده، نمیشود …..

با من باشید….

5 لایک کرده

دوباره چک کردم

نبودش

:sweat_droplets:

2 لایک کرده

ریسک‌فری می‌کنم و بیاد پایین‌تر وارد می‌شم مجدد

2 لایک کرده

ساختار:

واقعا جدای از سبک ها و استراتژی ها ، راز اصلی یک ترید سود ده چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا بگذار اینجوری بگم : در بازارهای سنتی که ما چارت نداریم یا اندیکاتور و فلان و … چطور تاجران در گذشته و حتی در حال حاضر هم سودده هستند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حال جواب:

یک ترید واقعا وقتی سودده میشود که ما در جهت حرکت قیمت وارد شویم. یعنی چی؟؟

ما در بازار سنتی و حتی در بازار های مالی پیشرفته و جدید ، دو قدرت در بازار داریم. خریدار و فروشنده

اگر تاجر یا فروشنده بفهمد قدرت بازار دست فروشندگان هست یا دست خریداران… و در جهت قدرت غالب بازار وارد شود حتما سودده میشود.( منظورم از این ، مومنتوم تریدینگ نیست که در ادامه به این مفاهیم خواهیم پرداخت و نباید جای سوالی بماند…)

ساختار به ما قدرت بازار را نشان میدهد……….

از روی ساختار حرکت قیمت بایستی بفهمیم قدرت در دست خریداران هست یا فروشندگان؟؟؟؟؟

مزاح : بعضا یک چیزی گران میشود تمایل به خرید زیاد میشود . ( چون گران شدن یعنی قدرت خریداران ، یعنی تقاضا زیاد هست یا عرضه کمتر که بعدا به انها خواهم پرداخت)

لذا وقتی ما در یک روند قوی وارد میشویم یعنی همچهت با قدرت غالب بازار وارد شدیم . بخاطر همین هم هست که ستاپ های انتهای اصلاح EOC وین ریت بیشتر دارند چون هم جهت قدرت بازار هست و همچنین ستاپهای انتهای حرکت EOW از وین ریت کمتری برخوردار هستند.

با توجه به اینکه ما ساختار را فهمیدیم چی هست، لذا بایستی ستاپ ها ، مدیریت ریسک ( حد ضرر ) و حتی نقاط خروج از معامله ما در یک روند قوی با یک روند ضعیف فرق کند .

یا حتی نمیتوانیم با یک ستاپ در یک روند قوی (ساختار قوی ) و در یک بازار بدون روند ( رنج یا اسپایک ) ترید کنیم.

حتی در یک بازار بدون ساختار ، ستاپ ما برای رنج و اسپایک که هر دو بدون ساختار هستند با یک ستاپ ترید کرد.

ادامه دارد….

6 لایک کرده

اره همینطوره

ولی واقعا حس میشه 663 رو میزنه تا فروشنده وارد کنه باز بره بالا

2 لایک کرده

مثلا من گاها گفتم خلاف اسپایک ترید نکنیم.

چون اسپایک یک حرکت بدون ساختار هست. یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسپایک قدرت مطلق یک طرف بازار را نشان میدهد ولی … این حرکت قیمت هیجانی یا بر اثر عوامل فاندامنتالی هست . و فرق میکند با یک روند بسیار قوی که قدرت یک طرف بازار کاملا بر اساس عرضه وتقاضا مشخص هست.

یا وقتی در یک رنج هست، نشان میدهد قیمت در تعادل هست ، یعنی خریدارن معتقد هستند قیمت از یک حدی بیشتر ارزش خرید ندارد و فروشندگان معتقد هستند قیمت از یک حدی کمتر ارزش فروش ندارد.

در روند قوی تکلیف مشفص هست قدرت دست یک طرف بازار هست و در هر اصلاحی همراه شدن با قدرت غالب بازارامکان سود دهی بیشتری خواهد داشت.

وقتی قیمت در روند ضعیف هست ، که از نظر بنده اینجا کمی قضیه پیچیده میشود چون بازار ساختار دارد قدرت غالب بازار وجود دارد ولی درحال کم شدن هست ….

لذا ستاپهای ما باید شکلی داشته باشد که با قوانین سفت وسخت ،قدرت بازار را به ما نشان دهد. عملکرد پول بزرگ پشت صحنه را بفهمیم . و هنر یک ستاپ در نقطه ورود بهینه و حتی جالب تر در نقطه خروج بهینه هست.

4 لایک کرده

میرسیم به عرضه و تقاضا:

برای اینکه تاپیک را بیش از این شلوغ نکنم و با عرض معذرت از بزرگان و حرفه ای های تاپیک.

در یک روز تعطیل بازار ، یا جمعه در ادامه عرضه و تقاضا …

بحث اعتبار سطوح و …

امیدوارم تا ان زمان کارهای پلت فرم انجام گیرد تا شروع به معرفی ستاپ ها ، بررسی انها در گذشته بازار و تجربه آنها در لایو بازار ( با ترید لایو ) هم مسیر و همراه باشیم.

شب خوش ، پر سود و موفق باشید

7 لایک کرده

ممنون جناب آقای ابری بابت این اطلاعات مهم ولی ای کاش مطالب به این قشنگی رو توی یه تاپیک مجزا قرار میدادید تا متمرکز تر پیگیری میکردیم

3 لایک کرده

انگاری طلا از قبل جنگ رفتارش عوض شده و باید ستاپارو آپدیت کرد! همچین حسی ندارین؟ محدوده 4640 یکبار دیگه احتمالا تست شه.

2 لایک کرده

و لحظه‌ی تاچ شدن تی‌پی ۳۰۰ پیپ! ریوارد ۱۰ :alien::check_mark:

به پوزیشن سل فکر می‌کنم!

4 لایک کرده

4 لایک کرده

آقا امین چرا ریسک فری نمی کنید ؟ دلیل خاصی داره ؟

2 لایک کرده