آی گفتی منم همین مشکلو دارم قانع نیستم
چه کانال با مزه ای درست کرده .
خب امروز خریدار استاپ کرد
اما کف 639 بنظر جدی نمیاد
گرفتن بای هنوز ریسکه مگر اسکلپی
به نظرم ناحیه 4675 تا 4679 اگر تایید بده ناحیه سل هست تا 4648
نگو استاپ خوردی که خیلی ناراحت میشم.
سلام و احترام،
نه بزرگوار استاپ رو برداشتم گذاشتم 4610، پای چارت هستم خودم.
قبلا هم گفتم عکس هایی که میفرستم، نقاط حد ضرر و سودش الکیه، صرفا ورود و جهت خودم رو اعلام میکنم و مابقیش رو مطابق با شرایطی که پیش میاد، تصحیح میکنم
مرسی بابت نگرانیتون ![]()
سلام و عرض ادب حقیقتا نمیخوام با گفتن این حرف از تحلیل خودتون منحرف بشید و باعث تغییر در TP , SL بشم اما جسارت نشه طلا میریزه مگر اینکه تو سود کم افتادنی ببندید
کلا نمیدونم این سبک خوبیه یا نه
پای چارت میشینم، بهترین نقطه ضرر و سود رو تنظیم میکنم ولی باز در لحظه تصمیم میگیرم و بهشون توجه ندارم.
مگه اینکه مثلا مجبور باشم برم جایی و دسترسی نداشته باشم. اونوقت دیگه ست میکنم.
به نظر خودم سبک سخت و عذاب اوریه ولی خب سرهمین پای چارت نشستن کلی تجربه کسب کردم.
به نظرم دوستان تقلید نکنند این مدل رو خیلی بهتره ![]()
سلام و احترام،
نه خواهش میکنم این چه حرفیه، من از نظرات بقیه همیشه استفاده میکنم ولی خب جسارت نباشه، پای تحلیلم میمونم و ضرر کردن رو ترجیح میدم به اینکه بخوام دست از تحلیل و دیدگاه خودم بردارم.
قطعا برای شماهم پیش اومده، مثلا خودتون نظرتون بای هست، ولی همه میگن سل، بعد شما خب پشت بند همونایی که میگفتن سل قدم برمیداری و بعدش میبینی، ای خدا، چقدر رفت بالا و کاش من بای میگرفتم. حیف شد.
این مسئله خیلی خیلی برای من رخ داده و خیلی بیشتر از اینکه ضرر بکنم، عذابم میده. سر همین قضیه تصمیم گرفتم همیشه با دیدگاه خودم برم جلو ولی شنونده هم باشم.
ولی در کل از نقطه نظرت متشکرم و ترجیحا استاپ رو کوتاه تر نگه میدارم که ضررم زیادتر نشه.
بازم ممنونم و امیدوارم جسارتی نکرده باشم ![]()
متاسفانه خودمم همینم و موقع باز کردن معامله که TP , SL خوبی تنظیم می کنم و میرم و برگشتنی تو سودم اما سر چارت بودنی کلا برعکس میشه خیلی بده موفق باشید خوشحال شدم از اشنایی باهاتون
این مسئله ممکنه به خاطر نقطه ورودتون باشه. مثلا من خودم نقطه ورود هام همیشه عالی نیست. ولی ممکنه مال شما اینقدر خوب باشه که دیگه نگران هیچی نباشی اصلا.
کاملا درست میگید.
منم همینطور آقای ژاله مهر.
این چه حرفیه عزیز دلی بله کاملا درسته افتخاره که ادم به همچین دیدگاهی در ترید برسه اقا دست مریزاد ![]()
بیشترین آسیب رو زمانی میبینیم که نقطه یا نقاطی رو مشخص میکنیم و پندینگ رو ست میکنیم، ولی پیش از رسیدن بهش توی مسیر یا نزدیکاش ترید میکنیم!
دیدن چارت خیلی خوبه ولی یادمون باشه که کارش فریبه!
بزرگوارید دوست عزیز. متشکرم ![]()
با توجه به اینکه ، این تاپیک بازدید کننده های خیلی بیشتری غیر از اعضای ثابت ، حرفه ای و فعال دارد .مخاطب مطالب بنده بیشتر ان دسته هستند.
ومتاسفانه بدلیل اینکه در حال حاضر از نظر زمانی محدودیت دارم . سعی میکنم تا شروع مباحث اصلی پلن معاملاتی شخصی ، مطالبی ( به شکل گام به گام و با لحاظ محدودیت بنده )با مبانی پایه که هر دوستی با هر سبک تریدی بتواند از ان استفاده کند میگذارم .
لذا تحلیل یا مطالب اموزشی گفته شده ، در راستای رد یا مقایسه با دوستان حرفه ای نیست.( لذا از همه عزیزان خواهش میکنم کمی سعه صدر داشته باشند چون بنده به مخاطبی که بنده را شایسته درخواستی میداند تعهد اخلاقی دارم.)
تحلیلی که از یک هفته پیش مطرح شد:
سطوحی معرفی شد که میتوان با برگشت قیمت از انها یا شکست انها ترید گرفت ارایه شد. که هر حرکت بیش از 1000 پیپ میتوانست سود ده باشد.( در ادامه سعی میکنم مبانی و اصولی که قرار بود خدمت دوستان ارایه دهم میپردازم.شرایط ارزش گذاری و درجه اعتبار سطوح و نحوه شکست یا برگشت قیمت از انها و نحوه ترید گفته خواهد شد.
بله کاملا درست میفرمایید. ولی خب کلا عادت کردم به این سبک. معمولا یک استاپ با حد فاصله حداقل 500 پیپ میزارم کنار و بعدش اگر در روند تحلیل خودم، تحلیل دیگه ای بدست بیارم که قبلی رو نقض کنه، اونوقت اقدام به باز و بستن معامله میکنم.