از 715 بسمت 675 ببینیم چه میشه
فدات داداشم …ممنون ک توضیح دادی برام
من فقط بااندیکاتور کارنمی کنم وگرنه باقی تاییدیه هات خوبه خدایی مخصوصا برا استاپی ک گفتی
ببخشید اینو میگم
ولی تا زمانی که مقصر ضرر ها رو مارکت بدانید پیشرفت نمی کنید
باRR1:2 فرار کردم…استاپ معامله او ل که بعد استاپ زدنم در جهت تحلیلم رفت خیلی ذهنمو بهم ریخت.عصبیم میکنه اینجور پوزیشن ها که بعداستاپ در جهت تحلیلت بره .اینوگفتم چون بنظرم بقیه هم مثل من هستند …دیگم امروز معامله نمی کنم
دلایل این معامله :تو گذشته بازار محدوده گره 5دقیقه (باکس زرد)بود و باتوجه ب گام سنجی TP رو مشخص کردم
البته بخاطر تاکید بیشترمیگم…اینا مهم نیس.مهم رعایت 100%درست پلن معاملاتیمون هست
سلام دوستان فقط یه دید کلی بهتون بدم از امروز
به احتمال بسیار زیاد هدف قیمت کف دیروز هست پس در معاملات مدنظر قرار بدین
سریع دنبال برگشت نباشید و در جهت روند ترید کنید
جالبه، ورود ،تیپی، حدضرر معامله هر2تامون یکی بود برای من تارگت شد
ای بابا برا من همونو برگشت ![]()
چه سبکی کار میکنی؟
من متاسفانه اکثر دوره ها را دیدم. با یه استراتژی شخصی کار میکنم که بیشتر نزدیکهICTهست
طبق پلن قبلی که گفته بودم میشد از همینجا یعتی 4685 بای بگیرم ولی شدت روند نزولیش قویه و از اونور کندل ها سبز قوی تشکیل نشده که بخوام فکر کنم این روند اصلاحی تموم شده. سر همین تا 4735 به نظرم ممکنه نهایت بالاشو بزنه بعد دوباره ادامه بده برای اصلاح
تی پی دو منو داد دستت درد نکنه
به نظر من امروز کف دیروز تاچ نمیشه و احتمالا از 2 تا ناحیه ی مشخص شده(خصوصا ناحیه ی پایین تر) به سمت بالا حرکت کنیم. مگه اینکه به خاطر خبر اتفاق دیگری بیافته
فدات داداشم
خوشحالم از این بابت…فقط داداش من معاملاتی که ب اشتراک میزارم بعنوان سیگنال نیستن.من دلیل معاملاتمو هم میزارم حتما بررسی و بکتست بکنی
بله باید دید چه میشه
به نظر من تاچ میشه
دانکنه داداش گلم . متوجه هستم . من طبق گفته هات و نقاط ورودت و رفتم رود ستیزن تحقیق کردم . خودمم منتظر این نقطه بودم از دیروز . خیالت راحت استاپم بشه م متوجه این بازار هستم . ممنون
ایولا داداش…اصلشم همینه
باعث خوشحالیمه
فقط یه مطلبی بگم ازین بابت که هانت شدی و مارکت رفت به سمت تی پیت . خدایی زور داره اما فکر کن که این بازار همش سود بده ۵۰ سال پیش باید جمع میکرد میرفت . این استاپارو که طبق استراتژی هست اینجوری ببین که اگر مغازه داشتی بدار پای پول اب مغازت یا شاگردت یا اجاره معازه و این چیزا . البته نطر من هستش . دردش کمتر میشه اینجوری .البته مهمه که طبق استراتزیت باشه نه استاپای هیجانی و احساسی .
دقیقا داداش…انقدر حرفت درسته جای چون و چرا نداره