فقط معاملات و تحلیل xauusd

3 تا دمت گرم سلطان :heart: :sweat_smile:

4 لایک کرده

اسائه ادب نشه خدمتتون امیر جان . از دیدگاه بنده یه ذره دیر وارد معامله شدی و استاپ بد جایی بود . همون اشتباه دیروز من که اومد فلوی 5 دقیقه رو زد بعد رفت بالا

3 لایک کرده

اندیکاتور trendvision برای تشخیص ساختار ،جهت مارکت و حمایت مقاومت های مهم در روند توسط گروه ما DiTa team تولید شده به همراه تست رایگان برای مدت محدود✔️

در صورتی که تمایل دارید پیام بزارید

2 لایک کرده

خوشگل الان چیزی جلوش نیست تا یه حمایت که پایین تره ببینیم چی میشه

4 لایک کرده

فدات داداشم همینکه ایراد کارمو میگی دمتگرم خدایی

هروقت تونستی و داخل معامله نبودی برام بازش کن این صحبتتو…دمتگرم

3 لایک کرده

حالا میخواد بیاد پایین جونش در میاد :sweat_smile:

3 لایک کرده

2 لایک کرده

به نظرم اعداد 4692 و 4687 رو در نظر داشته باشید

4 لایک کرده

اگر کف کانال برسه احتمالا بریک کنه و ریزش داشته باشیم

3 لایک کرده

من هرجور دو دوتا چهارتا میکنم نمیدونم چرا گیر دادم به صعود احتمال استاپ خیلی زیاد:joy::joy::joy:

5 لایک کرده

4 لایک کرده

اونم ممکنه اگر کف کانال بریک نشه
بازار هرطوری میتونه پیش بره

4 لایک کرده

من تایم معاملاتیم تموم شد پوزیشن دوم رو با 10 دلار سود بستم اولی رو با 3 دلار ریسک فری میکنم تا بعد ببینیم چی میشه.خسته نباشید.پرسود باشید

6 لایک کرده

3 لایک کرده

موفق باشید دوست عزیز

4 لایک کرده

باشروع سشن لندن میدونم بازار تا ۴۷۱۰ بالامیره اما ایا صعود ادامه داره یا برمیگرده فعلا نمیدونم البت نظر شخصی خودم

2 لایک کرده

من مخلص همه دوستانم در حدی نیستم که از کسی ایراد بگیرم و چیزی یاد بدم امیرجان . صرفا دیدگاه بنده است از چارت و خیلی وقتها هم فیل میشه .

من اکثر مواقع تریگر ورودم رو از اندیکاتور ATR میانگین 14 میگیرم البته در جاهای معین و مشخص ذهنی خودم از نقدینگیهایی مثل اوردر بلاک و اوردر فلو و شکست خط روند ووو میگیرم .

اینجا بنده بعد از فلیپ و شکست کف با کندل فول و تریگر ورود با rsi 50 و atr ورود کردم

اگه توجه کرده باشی هنوز اودر فلوی 5 که در اسکلپ خیلی مهمه برای من سویپ نشده . دیروز من همین اشتباه رو کردم با توجه به استراتژیم فری کردم ولی به اودر m5 توجه نکردم و متاسفانه یه سود خوب از کفم رفت . امنترین جا برای استاپ این پوزیشن سقف هانت شده فلیپ بود . البته از نظر بنده

4 لایک کرده

5 لایک کرده

اقا استراتزیت خیلی رو طلا جواب میده

3 لایک کرده

ورود با شادو .تارگت با شادو

3 لایک کرده