3 تا دمت گرم سلطان
![]()
اسائه ادب نشه خدمتتون امیر جان . از دیدگاه بنده یه ذره دیر وارد معامله شدی و استاپ بد جایی بود . همون اشتباه دیروز من که اومد فلوی 5 دقیقه رو زد بعد رفت بالا
اندیکاتور trendvision برای تشخیص ساختار ،جهت مارکت و حمایت مقاومت های مهم در روند توسط گروه ما DiTa team تولید شده به همراه تست رایگان برای مدت محدود✔️
در صورتی که تمایل دارید پیام بزارید
فدات داداشم همینکه ایراد کارمو میگی دمتگرم خدایی
هروقت تونستی و داخل معامله نبودی برام بازش کن این صحبتتو…دمتگرم
به نظرم اعداد 4692 و 4687 رو در نظر داشته باشید
من هرجور دو دوتا چهارتا میکنم نمیدونم چرا گیر دادم به صعود احتمال استاپ خیلی زیاد:joy:![]()
![]()
اونم ممکنه اگر کف کانال بریک نشه
بازار هرطوری میتونه پیش بره
من تایم معاملاتیم تموم شد پوزیشن دوم رو با 10 دلار سود بستم اولی رو با 3 دلار ریسک فری میکنم تا بعد ببینیم چی میشه.خسته نباشید.پرسود باشید
موفق باشید دوست عزیز
باشروع سشن لندن میدونم بازار تا ۴۷۱۰ بالامیره اما ایا صعود ادامه داره یا برمیگرده فعلا نمیدونم البت نظر شخصی خودم
من مخلص همه دوستانم در حدی نیستم که از کسی ایراد بگیرم و چیزی یاد بدم امیرجان . صرفا دیدگاه بنده است از چارت و خیلی وقتها هم فیل میشه .
من اکثر مواقع تریگر ورودم رو از اندیکاتور ATR میانگین 14 میگیرم البته در جاهای معین و مشخص ذهنی خودم از نقدینگیهایی مثل اوردر بلاک و اوردر فلو و شکست خط روند ووو میگیرم .
اینجا بنده بعد از فلیپ و شکست کف با کندل فول و تریگر ورود با rsi 50 و atr ورود کردم
اگه توجه کرده باشی هنوز اودر فلوی 5 که در اسکلپ خیلی مهمه برای من سویپ نشده . دیروز من همین اشتباه رو کردم با توجه به استراتژیم فری کردم ولی به اودر m5 توجه نکردم و متاسفانه یه سود خوب از کفم رفت . امنترین جا برای استاپ این پوزیشن سقف هانت شده فلیپ بود . البته از نظر بنده
اقا استراتزیت خیلی رو طلا جواب میده