نتیجه اش شد 440 پیپ سود. میشد بیشتر هم باز نگهش دارم ولی نیازی نداشتم و کافی بود برام.
انشاالله مال شماها هم سود شده باشه ![]()
امیر جان منم درگیر این مشکل بودم؛
ولی تونستم حلش کنم و هم ادامه روند رو بگیرم و هم بازگشت روند رو!
مشکل اینه که ذهنت به لحظهی شکار معتاد شده!
ریورسالها از نظر روانی جذابترن چون حس باهوشبودن میدن؛
ولی ادامهی روند، بیشتر نیاز به صبر و پذیرش داره تا نبوغ!
چیزی که به من کمک کرد این بود که چهار روز به خودم اجازهی ترید خلاف روند ندادم! یعنی گفتم فقط بعد از اینکه بازار یه لگ رو کامل کرد، روی continuation دنبال ستاپ میگردم.
دوست داشتی امتحانش کن و یه کار موثرتری هم که میتونی بکنی اینه که قبل از هر ترید از خودت بپرس میخوام این پوزیشن رو به هوای برگشت چارت بگیرم چون دارم نشونه و علتهای واضح میبینم یا چون ذهنم دوستداره قهرمانِ گرفتن سقف و کف باشه؟!
دوپامین واقعا چیز عجیبیه!!
اخ اخ اخ داداش زدی توخال …دقیق همینم
ظن برخودستایی نباشه اینحرفم ولی من ضریب هوشیم 150هست حس اینکه چارت درنقطه ایی که تحلیل کردم و انتظارشو دارم برمیگرده .برام ناموسه دوپامین هست…حتما داداشم همینکارو میکنم
مرسی از راهنماییت
کاملا درک میکنم؛
ولی حواست باشه اگه هرچه زودتر رفعش نکنی، خیلی اذیتت میکنه برادر.
ترید دوم استاپ شد= r7 تارگت بود تا r5 رفت فقط
ترید اول پارشال شد باز = تارگت r4 بود تا r2 رفت
===
ترید اول هم فری زده شد تمام
البته این مشکل من هم هست و فکر میکنم یکی از دلالیش تجربه های قدیم بوده . میگن بدترین چیز رسیدن به نتیجه درست از روش غلط هست . وقتی چند بار تو برگشت سود خوبی کرده باشی دوباره تکرارش میکنی و بالاخره یه جا ضربه کاری رو میخوری .
البروکس هم همینو میگه :
میگه ضرر میکنی چون دائم فکر میکنی روند عوض شده
و یه چیز دیگه هست که میگه ورود زودتر در قله/ دره ریسک کم داره و ریوارد بزرگ_ درحالی که احتمال موفقیت کم
این ضرر های هر چند کوچیک جمع می شوند و شما حسابتون رو از دست میدین
غافل که خودم رعایتش نمیکنم
سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
ترید امروز من براساس مقاومتی که از قبل تعیین کرده بودم
۵۱ دلار سود و بسه واسه امروز ![]()
مهم اجرا و رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست
ولی ی راهنمایی کوچیک بخام بکنم …بعداز شکست گپ ها(مخصوصا گپ های اول روز و هفته و گپ های قوی)چارت به احتمال خیلی زیاد بهشون پولبک میزنه تا دوباره نقدینگی جمع کنه
این دیدگاه خیلی کمک میکنه برای نقطه ورود معامله یا قراردادنش بعنوان TP
تو این تاپیک فکر کنم فقط منم که ضرر میکنم، ماشاالله همه سود کردن که ![]()
ن بابا اینچه حرفیه…امروز ی تعداد ضررکردن ی تعداد سود که البته مهم نیس
مهم اینه از معاملات و تحلیلهای همدیگه چیزی یادبگیریم و اشتباهاتمونو بفهمیم و ستاپمونو اچارکشی کنیم
والا الی جان . رومون نمیشه ضررهامون رو بزرایم . میگیم بد آموزی داره