فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

کامینیوتی رو مشهدی ها گرفتن

ها داداش …برا الان نمیگم .کلی همش تو ذهنم دنبال فازبرگشتم اصلا نمتونم تو فاز تثبیت و ادامه روند معامله کنم ..عزیزانی ک تاالان معامله هامو دیدن قشنگ متوجه این موضوع شدن کاملا

خودم موندم …چرا ذهنم اینجوریه

اصلاح شروع شد

به نظرم 4704 تا 4707 برای خرید خوبه

به نظر من که هنوز تاییدیه نداده

4745-4750 برای sell مطمئنتره بنظرم

انشالا سر فرصت تا آنجایی که توانش را دارم آموزش رایگان خواهیم گذاشت قبلا نیز توی همین کامیونیتی چند تا از ستاپ های شخصی خودمو به طور رایگان به 10 نفر آموزش داده بودم خوشبختانه نتایجی خوبی ازشون دیدم

/بار درخت علم ندانم مگر عمل

با علم اگر عمل نکنی شاخ بی‌بری

علم آدمیت است و جوانمردی و ادب

ورنی، ددی، به صورت انسان مصوری/

شما بزرگوارید جناب ره پیما .:folded_hands:

یه تجربه ای که از این بازار بدست اوردم

با دیدن کندل های قوی برای ورود عجله نکنید و وایستید تا تاییدیه بدهد

حرفت درسته کاملا داداش برا اسکلپی گفتم وگرنه من اگه بخام باحجم بالا ورود کنم حتما بعددیدن ch1m ورود میزنم

این محدوده که رسم کردم در گذشته بازار نقاط نقدینگی هست حتما واکنش داشتیم که در 50 درصدش وارد معامله سل شدم

کارت درسته داداش

توی استراتژی من تاییدیه نداد و منتظر 50 تا 54 می مونم

نههه هر موقع خواستید این کارو بکنید بگید من منصرفتون کنم

الان دیگه منتظرم اصلاح کنه
دفعه بعد خبرتون میکنم

فدات داداشم …ولی بنظرمن باز توی 4759-4765 دنبال sell باشی مطمئنتره

محدوده 59 و 61 رو هم دارم

من فقط با تاییدیه ورود می کنم

به باکس زرد بالا برسه برا فروش مطمئنتره…تو این باکس زردایی که میکشم اوج نقدینگی هست براهمین خیلی پرواکنش هستن برا اسکلپ ریز خیلی جوابن

نتیجه اش شد 440 پیپ سود. میشد بیشتر هم باز نگهش دارم ولی نیازی نداشتم و کافی بود برام.

انشاالله مال شماها هم سود شده باشه :rose:

امیر جان منم درگیر این مشکل بودم؛

ولی تونستم حلش کنم و هم ادامه روند رو بگیرم و هم بازگشت روند رو!

مشکل اینه که ذهنت به لحظه‌ی شکار معتاد شده!

ریورسال‌ها از نظر روانی جذاب‌ترن چون حس باهوش‌بودن می‌دن؛

ولی ادامه‌ی روند، بیشتر نیاز به صبر و پذیرش داره تا نبوغ!

چیزی که به من کمک کرد این بود که چهار روز به خودم اجازه‌ی ترید خلاف روند ندادم! یعنی گفتم فقط بعد از اینکه بازار یه لگ رو کامل کرد، روی continuation دنبال ستاپ می‌گردم.

دوست داشتی امتحانش کن و یه کار موثرتری هم که می‌تونی بکنی اینه که قبل از هر ترید از خودت بپرس می‌خوام این پوزیشن رو به هوای برگشت چارت بگیرم چون دارم نشونه و علت‌های واضح می‌بینم یا چون ذهنم دوست‌داره قهرمانِ گرفتن سقف و کف باشه؟!

دوپامین واقعا چیز عجیبیه!!