جناب امامی درود مث اینکه از دستگاه چاپ دلار رونمایی کردید ؟؟لطفا یه توضیح چی رو داره نشون میده؟؟ یعنی تا ۴۵۰۰ ریزش داریم ؟؟
علی اقای گل کاش لیاقت تعریف شما رو داشتم ولی اشتباه میزنی داداش . تازه اول راهیم . تا وقتی این جادوگرا دارن جادو میکنن ما باید بشینیم یه کوشه عین خلا با لبامون بازی کنیم ! خودمو عرض میکنم .
سیگنال خرید در کف طلا بسال 1906 فقط 20 دلار
سطوح رنج میانگین سالانه ی طلا
سیگنال دارای نشان META در پامپ طلا بسال 1971 همزمان با اعلام تصمیم تاریخی ریچارد نیکسون تنها سیگنال دارای نشان META در چارت سالانه ی طلا می باشد .
META در لغت بمعنای " فراتر " است .
سیکل فعلی در سال 2093 با رسیدن به ناحیه زمانی شماره ی 89 بر اساس سری اعداد فیبوناچی به پایان خود خواهد رسید …
We are going to die, and that makes us the lucky ones . Most people are never going to die because they are never going to be born.
we privileged few who won the lottery of life against all odds , how dare we cry before returning to the silence from which we came from ?
سیگنال پامپ رنکو چارت
شکست سقف کانال فرکتال دوگانه قطعی است
XAUUSD M15 0 RISK FREE
CROCOBOT 1/CLOSE BASIS - TO BE PUBLISHED
نسخه ی ای که با سورس یک تقسیم بر کلوز بر خلاف سورس معمول کلوز نوشته شده است با هدف دریافت سیگنال فروش استفاده می گردد . این نسخه نیز بزودی پس از انجام چند ویرایش ضروری منتشر خواهد شد .
متوجه نمیشم ، یعنی تا سال ۲۰۹۳ بای بگیریم ؟
سلام حسن اقا
شما تشریف دارین تا اون موقع ؟
خدا میدونه ولی شما فرمودید این سیکل ۲۰۹۳ تموم میشه . شما بفرمایید این سیگنال به چه کاری میاد ؟
حاج حسین به این درد میخوره که ادم یکم به کندل عمرش فکر کنه
سلام صبح بخیر بنظر من اگه الگوی مثلث رو بشکنه رو به بالا میره که گپ رو پر کنه یعنی تا 4714.67 میشه بای گرفت.حالا ببینیم چی میشه
اگه تا 4660 بیاد پایین خیلی مطمئنتر میشه مسیری که گفتی و بره تا4715
سلام 4660 کلی استاپ خوابیده. بنظر من تا اونجا بیاد دیگه احتمالا نمیره گپ و پر کنه.
توی 15 مین یه الگوی بزرگتر داره که احتمالا بزنه به سقف اون گپ و پر کنه بعد بیاد اینو بشکنه استاپارو جمع کن بره پایین.ولی اگه سقف اینو بشکنه و پول بک بزنه میخواد بره بالا
چ جالب …بنظرمن تا4660 بره پایین بعد بیاد برا پرکردن گپ (4715)بعد بریزه تا 4589(جاییکه گپ روزانه بالانس میشه)
من از الگوها چیزی زیادی سردر نمیارم ولی نقدینگی ها خیلی برام مهم هستن که کجاها تجمع پیداکردن.تمام دیدگاهم رو بحث نقدینگی هست
متاتریدر من قطع شد الان چه وقتش بود آخه ![]()
چه چارت عجیب و شلووغی!!![]()
عزیزان در بحث روانشناسی میدونم بلدین ولی برا یاداوری میگم…
80% روانشناسی بازار شکل سرمایه ایی هست که توی ترید میارین…باقیش اکتسابی هست و باتجربه یادمیگیریم…سرمایه ی ترید نباید قرض و وام باشه یا از فروش سکه و طلا و موتور و ماشین و…(در بدترین حالت اگه ازفروش ایناهست حداقل 10تا20درصدشو بیارین توی ترید و اونو رشد بدین)
هرچیم بگین تاثیر نداره اشتباهه .اصلا تو ضمیرناخوداگاهتون ترس از دست دادنش هست.نتیجش میشه ترس از ورود یا ریسک فری زودتر یا خروج زودتر و جاموندن از سودای بزرگ و …خلاصه نتیجش میشه عدم رعایت پلن معاملاتی و مدیریت سرمایه
جهت یاداوری گفتم…
هنوز زوده استاپ نشد؟
تحلیل شما درست بود ![]()