تاپیک ساخته شد. همراه باشید ![]()
البته من ۴ روزی نبودم و سر گرم طراحی یه ماشین مخصوص بودم.
پاسخ به آقای فرقانی با جزئیات بیشتر در مورد اون حرکت که فک کنم خوب باشه:
ساز و کار حرکت قیمت رو من به این شکل برای خودمم تصویر کردم، که من به عنوان یک مارکت میکر وقتی میخوام یک سل بزرگ بزنم باید این کار رو در زمان و مکان درستش انجام بدم تا کارم دقیق انجام بشه چون من با پول خیلی زیادی دارم کار میکنم، برای همین قیمت رو باید هدایت کنم به جایی که بتونم پوزیشن سل رو اونجا با گرفتن بای تعداد زیادی که وارد بازار میشوند انجام دهم، پس برای این کار باید این افراد تحریک به ورود به بازار شوند، (اشاره به کندل بلند سبز با حجم مناسب قبل از اون کندل بسیار بلند قرمز در تایم ۱ ساعته، )پس حالا من بزرگ بازار تعداد بسیار زیاد از بایرها رو دارم که وارد بازار می شوند درست در ریتست حجم ۱۱ روز پیش که من اطلاعاتش رو دارم، پس حالا وقت ورود هستش درست در لحظه ای که خیلی ها،( ۹۰ درصد،) فکر میکنند بازار صعودی هستش و بای که زدن درسته، و در جایی خارج می شوم که خیلی ها استاپ خودشون رو قرار دادند که از جنس سل هستش، و تارگت بزرگ بازار هم از جنس بای که با این سل ها جوینت میشه و پوزیشن های بزرگ بازار بسته میشه.
تو این یک هفته که سر نزدم چه خبر بوده اینجا،
همه در حال تیکه پاره کردن همدیگر بودن، چرا؟؟؟؟؟؟؟!!!
من در این مدت در حال طراحی یک ماشین مخصوص بودم برای خمکاری لوله، در این کار باید با یه تیم کار می کردم: یه طراح بالا دستی برای کنترل طراحی، یه نقشه کش صنعتی، واحد خرید برای خرید مواد، سرپرست ساخت و مونتاژ و مدیر تولید. بین افراد این تیم بحث فنی پیش میومد اما منتج به درگیری و…. نمیشد، البته وقتی همدیگر رو قبول داشتند و کل کار رو درک میکردند. اما فکر میکنم، اینجا دوستان همدیگر قبول ندارند.
بهر حال از ما گفتن بود، امیدوارم گوش های شنوا بشنوند و از هم بدون عصبانیت عبور کنند. و به کل داستان که افزایش راندمان تحلیل بچه ها هست کمک بشه.
سلام دوستان
اطلاع دارید که کدوم اخبار تاثیر بیشتری روی قیمت طلا دارن و کلا از لحاظ فاندامنتال چه چیزایی بیشتر روی طلا تاثیر میزاره و منبع خبریتون کجاست. تشکر
ولا داداش با این نت .من از توی چراغ نگاه میکنم و اخبار قزمزو مهم میدونم همونطور ک خودش علامت زده…بیشتر از این اطلاعی ندارم
ببین کلا ۵ تا خبر مهم هست که روی طلا تاثیر گذاره که همشو بهطور ساده و خلاصه میگم:
۱- نرخ بهره آم/ریکا (federal funds rate) :
این خبر هر ۶ هفته منتشر میشه و مهمترین خبر برای طلا هست که اگه از نرخ پیشبینی شده بالاتر اعلام بشه تاثیر منفی روی طلا داره و اگه کمتر اعلام بشه تاثیر مثبت داره.
۲- شاخص تورم (CPI) :
این خبر ماهی یکبار و معمولا اواسط ماه میلادی منتشر میشه که اگه از نرخ پیشبینی بالاتر اعلام بشه تاثیر منفی روی طلا داره و اگه کمتر اعلام بشه تاثیر مثبت داره.
۳- دادههای اشتغال (NFP) :
این خبر تعداد شغلهای جدید غیر از کشاورزی رو بررسی میکنه و اولین جمعهی هر ماه میلادی منتشر میشه که اگه نسبت به قبل بیشتر باشه تاثیر منفی روی طلا میذاره و اگه کمتر باشه تاثیر مثبت میذاره.
۴- شاخص دلار (DXY) :
این خبر لحظهای و لایوه و ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای بزرگ (مثل یورو، ین، پوند و …) رو بررسی میکنه و کلا بر عکس طلا هست ؛
یعنی dxy صعودی باشه طلا نزولیه و بالعکس!
۵- اخبار اقتصاد و ژئوپولتیک جهانی:
این اخبار زمان خاصی نداره و درواقع حوادث رو شامل میشه مثل : جنگ ، بحران ، تحریم ها و …
و در کل اگه این اتفاقات باعث این بشه که تقاضا برای پناهگاه امن زیاد بشه قیمت طلا رشد میکنه!
ایشالا هفته خوبی برا همه باشه . به به چه گپی بازار زد نظرتون برا روند امروز چیه دوستان؟؟
ادامه روند هم میشه یه دیدی بهمون بدی
نظریه:warning:
فردا صبح طلا صعودی یا نزولی؟
نظریه: NFP قوی + نرخ بیکاری پایینتر از کف انتظارات
همزمان فضای ریسکپذیری حفظ شده و تنشها کمتر شده به همراه نفت هم نزولی باشد.
نتیجه:
دلار ضعیف
طلا مثبت
شاخصها مثبت
جناب امامی درود مث اینکه از دستگاه چاپ دلار رونمایی کردید ؟؟لطفا یه توضیح چی رو داره نشون میده؟؟ یعنی تا ۴۵۰۰ ریزش داریم ؟؟
سیگنال خرید در کف طلا بسال 1906 فقط 20 دلار
سطوح رنج میانگین سالانه ی طلا
سیگنال دارای نشان META در پامپ طلا بسال 1971 همزمان با اعلام تصمیم تاریخی ریچارد نیکسون تنها سیگنال دارای نشان META در چارت سالانه ی طلا می باشد .
META در لغت بمعنای " فراتر " است .
سیکل فعلی در سال 2093 با رسیدن به ناحیه زمانی شماره ی 89 بر اساس سری اعداد فیبوناچی به پایان خود خواهد رسید …
We are going to die, and that makes us the lucky ones . Most people are never going to die because they are never going to be born.
we privileged few who won the lottery of life against all odds , how dare we cry before returning to the silence from which we came from ?
سیگنال پامپ رنکو چارت
شکست سقف کانال فرکتال دوگانه قطعی است
XAUUSD M15 0 RISK FREE
CROCOBOT 1/CLOSE BASIS - TO BE PUBLISHED
نسخه ی ای که با سورس یک تقسیم بر کلوز بر خلاف سورس معمول کلوز نوشته شده است با هدف دریافت سیگنال فروش استفاده می گردد . این نسخه نیز بزودی پس از انجام چند ویرایش ضروری منتشر خواهد شد .
این بخش برای اشتراکگذاری تحلیلهای بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معاملهگران است.
لطفاً تحلیلها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایمفریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.
در ضمن تمام تحلیلها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود افراد است.
این بخش برای اشتراکگذاری تحلیلهای بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معاملهگران است.
لطفاً تحلیلها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایمفریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.
در ضمن تمام تحلیلها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود افراد است.
متوجه نمیشم ، یعنی تا سال ۲۰۹۳ بای بگیریم ؟
سلام حسن اقا
شما تشریف دارین تا اون موقع ؟