این استراتژی به دقت فرصتها را شناسایی میکند؛ ابتدا با تشخیص یک جهش قدرتمند قیمتی یا “اسپایک” که نشاندهنده مومنتوم قوی است. سپس، این جهش اولیه با تشکیل یک “میکرو کانال” درهم تنیده میشود. سیگنال ورود نهایی، پس از شکست استراتژیک از این میکرو کانال، فعال میگردد. این رویکرد تضمین میکند که معاملات در لحظاتی با ادامه روند تأیید شده آغاز شوند و قدرت مومنتوم را با ظرافتِ تشخیص الگو برای دستیابی به بهترین نتایج معاملاتی ترکیب میکند.
پایه اصلی این استراتژی اسپایک است.
مفهوم اسپایک (Spike)
اصطلاح “اسپایک” (Spike) به جهشهای ناگهانی و شدید قیمت در یک بازه زمانی کوتاه اطلاق میشود که معمولاً با یک کندل بلند و بدون تثبیت قیمتی مشخص همراه است. این حرکات شدید قیمتی میتوانند در هر دو جهت صعودی یا نزولی رخ دهند و اغلب در اثر تغییرات ناگهانی در عرضه و تقاضا، انتشار اخبار مهم اقتصادی، ورود سرمایهگذاران بزرگ یا دستکاریهای بازار ایجاد میشوند.
هدف ما اسپایک هایی است که یک محدوده پرایس اکشنی مثل :
محدوده رنج
خط روند
حمایت و مقاومت
و یا هر الگوی دیگری را بشکند و از آن عبور کند
بعد از تشکیل اسپایک، اولین کندلی که کف پایین تر از کندل قبل(در اسپایک صعودی) و یا سقف بالاتر از سقف کندل قبل(در اسپایک نزولی) را بزند، تارگت ما خواهد بود.
این همون میکرو مپ پورصمدی نیست؟
وقتی در تایم فریم پایین تر به آن کندل نگاه کنیم متوجه میشویم که آن کندل یک کانال در خلاف جهت اسپایک ما شکل داده است که به آن میکرو کانال میگوییم.
هدف ما ورود در سقف یا کف آن کندل است. بعد از تشکیل آن کندل و بسته شدن آن(تاکید میشود حتما باید کندل بسته شده باشد) سفارش خود را در سقف یا کف آن کندل میگذاریم و استاپ خود را در سقف یا کف همان کندل قرار میدهیم.
چند نکته که خودم انجام میدم:
- در جهت روند ترید میکنم
- R.R: 1.2
- تایم فریم 5 دقیقه
این حالت ساده استراتژیم بود. اگه دوستان استقبال کنن و دوست داشته باشن مدل پیشرفته تر و بعد از اون ترکیب با اندیکاتور ایچیموکو هم میزارم ![]()
اطلاعی از ایشون ندارم
هر سوالی بود در خدمتم
سپاس سید عزیز آموزشها عالیه
سید جان من چطور میتونم ایچیموکو رو ساده و کاربردی یاد بگیرم؟؟
من خودم از کتاب The Handbook of Technical Analysis یاد گرفتم
وین ریت ؟ ساعت معاملاتی ؟ و حداکثر استاپ پشت هم رو میگین
وین ریت به من بالای 70 که البته بهتون پیشنهاد میدم خودتونو درگیر وین ریت نکنید…
ساعت معاملاتی بنده تایم لندن هست
حداکثر استاپ پشت هم بستگی داره به درصد ضرری که کردین. چند درصد حساب درگیر شده باشه
این ها کلیاتی هست که باید برای خودتون شخصی سازی کنید ![]()
عالی بود آقا ممنونم ![]()
این نکته هم داشته باشید: در اسپایک صعودی مطابق عکس. با هر کندلی که کف پایین تر زد، ورود شما هم میاد سقف کندل پایین تر تا زمانی که معامله شما فعال بشه