دوست عزیز، ممنون از بازخورد. خیلی خوبه که سعی میکنید با گفتگو مشکل رو حل کنید. گفتگوی سالم به همراه ادب، احترام و فروتنی زیربنای یه جمع سالمه.
یه مدت که پیام همه رو خوندم و چک کردم و تست کردم باعث شد گیج بشم
منطورتون از «تست کردن» چیه؟ هدفتون اینه که با عددهایی که افراد اینجا میذارن معامله کنید و سود کنید؟ این شبیه copy tradingه بدون اطلاع به کسی که دارید ازش کپی میکنید.
چندین بار هم که قبلا سوالی گذاشتم دوستانی که حرفه ای هستن منت نمیذارن و جوابی نمیدن
شما، و تمام دوستان این جمع- با هر میزان دانش و مهارتی- به صرفِ حضور در اینجا عزیزند و محترم و از نظر حق و حقوق برابر و برادر. فعالیت دوستان اینجا داوطلبانه و رایگانه و هیچ دوستی تعهد یا الزامی به پاسخ به هیچ نوشتهای از من، شما یا هیچ دوست دیگهای نداره. این تاپیک آموزشی نیست. دوستانی که نیاز به آموزش دارند شاید دوست داشته باشید از آموزش رایگان ایران بروکر، سایت مادر این مجموعه، استفاده کنن یا با پرداخت شهریه در دورههای بیرون شرکت کنن. دوستان دیگری هم که صرفا دنبال عدد گرفتن هستید، معاملهگرانی بیرون از اینجا با دریافت سهمی از معامله با سرمایهٔ شما copy trade کنید.
در ضمن با توجه به فعالیتتون در سایت شما یک هفته پیش (۲۸ خرداد) وارد این تاپیک شدید و دوستان جمع تا جایی که میشده به دو پرسش اول تون پاسخ دادند. بلافاصله بعد از اون هوش مصنوعی سایت (آیرا) رو درگیر کردید. اگر میخواهید از آیرا- که عملکرد و اطلاعاتش تا به حال بسیار پرسشبرانگیز بوده- جواب بگیرید، همان گونه که گفته شد تاپیک «جوابهای هوش مصنوعی به سوالات دوستان» خاص همین کار ایجاد شده تا عملکرد این تاپیک و دیگر تاپیکها مختل نشه.
شاد و پیروز باشید.