بروکر WM market احراز هویت کردم میگه باید حداقل ۵۰ دلار واریز کنی تا حساب فلانت فعال بشه
در ضمن بونوس ۳۰ تترو نمیده میگه متقاضی زیاده ظاهراً خورده به پیسی
در ضمن بدون فیلترشکن هم کار نمی کنه نه وبسایتش نه پلتفرم معاملاتیش
بروکر WM market احراز هویت کردم میگه باید حداقل ۵۰ دلار واریز کنی تا حساب فلانت فعال بشه
در ضمن بونوس ۳۰ تترو نمیده میگه متقاضی زیاده ظاهراً خورده به پیسی
در ضمن بدون فیلترشکن هم کار نمی کنه نه وبسایتش نه پلتفرم معاملاتیش
من درخاست دادم و تیکیتیم ثبت کردم که دوروزه جواب داده نشده نمیدونم وضعیت بروکرش مشخصه که اخراست باید بره برای خودش
حساب متاتریدر۴رشم که کلا باگ داره داغونه اصلا این همه تعریف کردن ازش رفتیم سر وقتش دیدم اینه وضعش
من شخصا با این بروکر حدود 2 ساله کار میکنم و الان بدون فی ل ت ر شکن هستم و مشکلی ندارم از نظر اتصال . اما بونوس چون خودم هیچ وقت بونوس نخاستم برای همین هم نظری ندارم . از نظر من بونوس تنها کارش گمراه کردن تریدره
تریدری که دنبال بونوس همون بهتر که بهش ندند
آبرو برای ایرانی نمیزاری صبح تا شب مثل دنبال بونوس
امان از دست تو محسن . بزار دوستان راحت نظرشون رو بدن . بابا اینجا میخایم یاد بگیریم از هم . چرا سختش میکنی دادا؟
سلام آقا فرزاد
برای واریز ۱۰ که به بالا wm معتبر هست؟
سلام عزیز…من خودم 3 کا دارم و مشکلی ندیدم و اگه واریز بالای 10 کا روتایید یا تکذیب کنم دادا دروغ گفتم ![]()
قربانت ممنون
تو برداشت مشکلی نداری؟
من 2 ساله دارم باهاشون کار میکنم اولین برداشت باید ادرس ولت رو تایید و عکس بفرستی ولی از بار دیگه سریع انجام میشه و یه نکته هم اینه که از ابتدا باید یه ادرس بهشون بدی و از همون طریق واریز یا برداشت کنی . من تراست ولت دادم و سریع هم انجام میشه .
توضیح اینکه با هر واریزی داخل کابین هم میتونی واریز بونوس برای واریزی رو فعال کنی ک من استفاده نمیکنم شخصا
کلا وارد نشده از وضعیت تایید مدارک و در خواست واریز بروکر برای فعال کردن حساب فهمیدم خیلی گدا گشنه اس
سمتش نرید معلوم نیست چه خوابی برای سرمایه ایرانی دیده
مقایسه می کنم با بروکر جدیدی مثل ترندو که ۱۰۰ دلار بونوس داد بدون احراز هویت
قشنگ کار کردیم با محیطش آشنا شدیم و موقع برداشت گفت احراز هویت کن
این بروکر ادعای ۱۷-۱۸ سال سابقه داره ولی شفافیت و نظم نداره از همون لحظه ثبت نام
ای پلنتو قبول دارم خیلی راحت یادمه کارو باهاش شروع کردم
این فقط بیشتر از یک ماه طول کشیده مدارک هویتی منو تایید کنه و اون هم با تماس و پیگیری و در نهایت هم بعد از اینکه مدارک منو گرفته میگه باید واریز داشته باشی
همین که اعتماد می کنیم مدارک مهم رو در اختیارشون قرار میدیم خیلیه. واریز اجباری و تحمیلی رو قبول نمی کنیم
نمیدونم والا مال من که راحت تایید شد و واریز به راحتی انجام شد . نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده
باید مراقب حرف زدنش باشه اینجا من خودم شوخی می کنم ولی به کسی توهین نمی کنم. بهتره کامنتشو حذف کنه چون جواب بهتری در راهه
حسابم فعال شده و بعدش درخاست دادم و منتظرم قبول کنن قبل درخااستم تیکت زدم که دوروزه جواب ندادن و متاتریدر۴ هم اصلا بروکر رو نمیخونه و با وب تریدر رفتم باگ داشت و متا۴ رو حذف کردم از خود سایتش دانودکردم حساب بالا اومد ولی نمیشد ترید زید تو دمو نمیدونم چرا توی وب تریدرشم اصلا همینطور
من نیاز داشتم وگرنه پی بونوس نمیرفتم بونوسشم قانون داره
بونوس ۳۰ دلار چک کردم باید حساب حقیقی متا۴ بسازی
مجموع حجم هایی که معامله کردی بااید ۱ لات بشه
حداقل سود قابل برداشت ۶۰ دلاره
یک ماه غیر فعال باشه لغو میشه بونوس
حداکثر تا ۶ ماه فرصت داری ازش استفاده کنی
و بعد از اولین برداشت بونوس از بین میره و قابل استفاده نیست
گفتم، مشکل زیاد داره ![]()
حساب ریل هم ساختم هر کاری گفتن انجام دادیم تا رسید به لحظه فعال کردن بونوس که گفت خیلیا تو نوبتن خیلی طول میکشه در ضمن باید واریز ۵۰ دلار و ۱۰۰۰ دلار داشته باشید تا فلان حساباتون فعال بشه