من تلاشم کلا برای شفاف سازی هستش لطفا نکاتی که گفته میشه رو رعایت کنید که متوجه بشید کدوم بروکر ها متخلف هستند و کدوم یکمی متخلف و کدوم کمتر ( بروکرهایی که با ما ایرانیا کار میکنند صد در صد مشکل دارند ولی هر کدوم به نحوی)
1- بروکری که به شما بونس میده
و اول پول شما رو در معرض خطر قرار میده و بعد از اینکه خواستید برداشت کنید نمیتونید برداشت کنید
مثلا ارون گروپ ، الپاری ، ترندو
میگن 50 درصد بنوس
بعد شما 100 دلار واریز کنید عددی که میبینید تو حسابتون 150 دلار هستش
حالا فکر کنید ترید کردید و 30 دلار از تو حسابتون مونده شما نمیتونید اون 30 دلار و برداشت کنید
این حق خوریه
بله برادر همه مون چوب سادگی مون رو میخوریم
تا اینجا که درست هست پروسه مشکلش کجاست.
همون موقع که 150 دلار شد، همون 150 دلار برداشت میزدی چرا گذاشتی به 30 برسه. کد تقلب هم داره میتونی سرچ کنی.
کلمه بونوس یعنی هدیه ، ولی عمل نمیکنن
نه برای من اتفاق نیفتاده
برای دوستان اتفاق افتاده من با این بروکرا کار نمیکنم فقط جهت اطلاع به دوستان دارم میبنویسم و خوشحال میشم اینا نباشن که بنده خدایی ضرر نکنه
ای بابا ما هرچی هم میکشیم از این دوستان هست.
قوانین رو کامل میخوندن تا متوجه بونوس میشدن. اون مقدار اضافی که حسابتون شارژ میشه برا ترید هست و نمیشه برداشت کرد. وقتی حساب رو به بیشتر از 50 برسونی میتونی برداشت کنی. یعنی اون 50 تایی که بهت دادن رو کم کن، هرچی موند میشه مقدار برداشتی
احسنت به شما.
از آپشن نقل قول برا پست استفاده کنید
قوانین و بزارن جلوی کوزه آبشو بخورن
قوانین وقتی میتونه قوانین باشه که برای یه کامنیوتی برقرار باشه
نه هر کس واسه خودش یه کاری کنه
این نوع بونس کاملا کلاه برداریه
کاملا توهین. ایرانیا کاش مردم بفهمن از این بروکر ها بیان بیرون اونا ورشکست میشن ، تروند که علنا داره تخلف میکنه ، الپاری داره تخلف میکنه ، و…. ولی یه سری از دوستان دارن میان واسه ما صغری کبری میچینن
تمام جهان بگرد بروکر ها بونس و یا نمیدن یا قبل از دادن یه نوتیفیکشن میدن که این نوع بنوس در چه حالتی هستش قابل برداشت یا نه .. بروکری مثل ترندو ذ 20 دلار بریزید توش ببینی یا قطعه کند هل رو نمی بینید ، تازه بعضی وقتا میرید میبیند
پوزیشن معکوس باز کرده
دوست بزرگوار قانون چراغ راهنمایی و رانندگی همه جای جهان اینه که شما حق ندارید از چراغ قرمز رد بشید حالا یه کشور نشونم بده که بیاد تویه قوانین خودش بجای رنگ قرمز رنگ سبز بزاره
ما چندین دسته هستیم
دسته بزرگ ما هاییم که اصلا این بروکر های نامعتبر
دسته دوم کسانی هستند که با جذب کلاینت برای این بروکر ها باعث این میشن سود اور بشن ( ترید بلد نیستند مردم و بدخت میکنن سود گیرشون میاد )
دسته سوم که بنده خدا هایی هستند با هزار ارزو دارن میان تو ترید و شما دوستان ومیبینن فکر میکنن تمام ترید سیگنال فروشیه ، دروغه ، و …. نمیدونم پیکج فروشیه و …. هزاران کار دیگه
بابا برید از ترید پول در بیارید مردم و سر کیسه نکنید
انتظارم اینه از بچه های خوب ایران بروکر این موضوعات و شفاف کنه که همه بتونن استفاده کنن
واقعیت ها رو داشته باشه
و اینکه ما بتونیم ایران بروکرو به عنوان یه مرجع قبول داشته باشیم
بروکر بعدی ارون گروپ
نمیدون چند وقته معاملات طلا رو میشناسید
این بروکر چند نفر بودن که اوایلش تو گروههای تلگرامی زیر زمینی. طلا رو به قیمت نوسان میگرفتن طبق یه قوانینی که خودشون داشتن
الان اومدن این بروکر و زدن
مراقب سرمایتون باشید خیلی زیاد
شما ساده ترین بحث معامله گریو بلد نیستید اول از حساب پول واقعی کسر میشه بعد بونوس یعنی شما بونوس دوبرابر داشته باشین مثلن پنجاه دلار اول پنجاه دلار خودتون کم میشه بعد بونوس .حالا اگه پنجاه پولتونو از دست بدین مونده باشه بونوش قابل برداشت نیست .آرون گروپ مال پدر من نیست اما من تا الان صد بار توی بازه زمانی دوسال برداشت و واریز داشتم طرحا بونوس شرکت کردم جاییزه ریش تراش و موس بیسیمم بردم.موفق باشین .در ضمن من فقط نظرمو گفتم
دادش نظرتو ندادی
داداش این طرز صحبت درست نیتس
ارون گروپ مال پدر شما باشه یا نه
برید بروکر های خارجی رو ببینید تریدری که بنوس بهش داده میشه اول بنوس تحت تاثیر معامله قرار میگیره نه پول واقعی شما
ولی تو برورکری مثل ارون گروپ یا الپاری یا ترندو ( بقیه رو چک نکردم ) همه دارن بر عکس کار میکنن
من اصلا تریدر نیستم ( یکی ام میام هزارتومونمودر میارم میرم ) شما که استاد فارکسی ، بزرگترین فرد در ترید همه ی سبک ها هستی، بهترین فرد که میدونی معامله چیه
بونوس تو هیچ جای جهان قابل برداشت نیست ( بعضی بروکر ها مثل ترندو بنوس 100 دلاریش به ازای 8100 دلار شدن حسابتون 100 دلار و بهتون میده) اینم بحثی نیست شما هم یکم تحملتونو ببرید بالا فکر میکنم بیشتر نیاز دارید به روانشناسی ترید و صحبت کردن به دیگران رجوع کنید ( ع.ق)
در اخر نیازی نیست از بروکری طرفداری کنید
تا الان بهترین بروکری که دیدم و منطقی ترین بود errant دیدم
اینم بگم خودم توش حساب ندارم ولی واقعا بی نظیر بدون حاشیه دارن کار میکنن
هر بروکری در پیتی قوانین بونوس مینوسه .بونوس یعنی مارجین به این خاطر کسی که صد دلارم داره یا حتی بیست دلار میتونه انس پنج هزار دلاری معامله کنه چون مارجین یا همون لات بالا میبره .هیچ جای دنیا اول از بونوس کم نمیشه چون بونوس به پول واقعی اضافه نمیشه به مارجین اضافه میشه چه آلپاری چه امارکتس چه ارانته همه و همه اول مارجین دزگیر میشه هر بروکری تو قوانینش اربیتاژ بونوس و خیلی چیزای دیگرو مینویسه