بروکر خوب برای اوپن داوجونز

سلام دوستان دنبال یک بروکر میگردم که بتونم با مبلغ کم اوپن داوجنز بزنم هم قانون نیک اسکلپ نداشته باشه هم بونوس خوب داشته باشه و از همه مهم تر واریزی و برداشت بدون درد سر داشته باشه . لطفا اگه امکانش هست دوستانی که مخصوصا داو کار میکنن تجربه خودشونو بگن

هم امارکتس خوبه هم دبلیو ام مارکتس و هم کپیتال اکستند

wm مارکت بونوس داره در حال حاظر ؟

بله موقع واریز به حساب میتونی فعال کنی 20 درصد میده
ولی بونوس چیز جالبی نیست چون مثلا 1000 دلار بریزی 200 دلار بهت بونوس میده که به هوا اون میری حجم بالاتر میزنی . بازم این نظر من بود . در کل 20 درصد واریز هست

سلام دوستان دنبال بروکر مناسب برای اوپن زدن در داوجنز میگردم که لحظه اپن سرورش خوب باشه با معاملات زیر ۳۰ ثانیه مشکل نداشته باشه و چون فعلا مبلغ واریزی کمه بونوس خوب هم برای اولین واریز داشته باشه و البته برداشت و واریز بدون در سر باشه . اگه دوستان تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون میشم

WMmarkets . من خودم کار میکنم در اوپن بورس و نماد داوجونز

از پشتیبانی پرسیده بودم گفت معاملات زیر یک یا دو دقیقه میتونه مشکل باشه . که برای من کار رو سخت میکنه

من که مشکلی ندارم البته من تایم فریم 5 دقیقه کار میکنم

منم 5 دقیقه کار میکنم ولی معاملاتم اکثر زیر30 ثانیه تموم میشه

اصلا حال نکردم خیلی بیخوده هنوز تیکت منو دو سه ماهه جواب ندادن میخام تیکت ثبت کنم میزنه تیکت قبلیت باید جواب داده باشه پشتیبان انلاینشم اصلا بیخوده همشون مشکل دارن سایتشم بیخوده پلتفرمشم همینطور چطور داری باهاش کار میکنی؟

الپاری کار نکردم ولی حسم میگه الپاری بهتره از صد تا وی ام مارکته

برو ببین کدوم بروکر اسپرد خوبی داره سر داوجونز یا چنتا سهام دیگه به منم خبر بده

امارکتس کار میکردم فکر میکردم خوبه تا اینکه پراپ کار کردم دیدم خیلی امارکتس سر سهام اسپرد بالا میده یجوریه بدرد سهام اصلا نمیخوره مگر زیاد واست اهمیت نداشته باشه

ارانته یا ایکس چف یا اوپو فایننسی چنتا از این نوع بروکر ها اگه اسپردشون خیلی کم باشه عالیه

امارکتس اسپرد داوجونزش ۵ پوینت هست و چنتا پراپی که کار کردم مخصوصا مونتا اسپردش ۱ پوینت هست!!! و حیف که مونتامارکتس خدمات نمیده و پراپشم ترید سر اخبار ممنوعه کلا

سرور خوب باشه معماملات زیر 30 ثانیه اکی باشه واریز و برداشت اکی باشه بونوس خوب هم داشته باشه. خیلی دنبالش نگرد بعید میدونم پیدا کنی

اپو رو پیشنهاد دادن که بونوس تموم شد الان هم الپاری رو گفتن که بونوس داره منتظرم ببینم نظر دوستان در موردش چیه؟

الپاری نمیدونم بونوس بدون واریز داره یا نه ولی همین وی ام مارکتس که بونوس بدون واریز میده الان چند ماهه که قراره 30 دلار رو بده ولی نمیده !!!

الپاری چک کن ببین چطوریه خوب بود خبر بده ثبت نام کنیم

الپاری بدون واریز نمیده ولی برای اولین واریز بونوس 100٪ میده خودم هم هنوز دو دل نوندم

ایکس چف هم همینطوره

نمیدونم برای واریزی تا ۵۰۰ دلار بونوس ۱۰۰ درصد میده یا اینکه به اندازه واریزی بالا ۱۰۰ دلار ۵۰۰ دلار بونوس میده

ولی بونوسش قابل برداشت هست از پشتیبانش سوال کردم این خیلی عالی بود ولی پول ندارم واریز کنم😂

بونوس قابل برداشت؟ یه توضیح میدی؟؟

خب توضیح نمیخاد گفتم که

من برای حساب سنت رفتم ایکس چف ثبت نام کردم فروردین

دیدم برای متا۴ رو فقط داره از طرفی دو دل بودم چپن حوصله متا۴ رو نداشتم همش متا۵ کار میکردم هیچی منصرف شدم همین روزان دنبال بونوس بدون واریز بودم داشتم چک میکردم دیدم ایکس چف بونوس تا ۵۰۰ دلار واریز میده گفتم شاید بدون واریز واسم بود ندیدم رفتم اپلیکیشن رو دانلود کردم دیدم نبود به پشتیبانش گفتم گفت بدون واریز نداریم ولی بونوس قابل برداشت داریم تا سقف ۵۰۰ دلار با واریزی بالا ۱۰۰ تا۵۰۰ دلار اشتباه نکنم

خودت خاستی قبلش چک بکن با پشتیبانش صحبت کن

مثل بقیه بونوس ها نیست چک کرده بودم وقتی واریز شد بونوس میتونی برداشتش بزنی همراه با کل سرمایت حتی
چون من از اون موقع حساب ساختم احراز هویت کردم چون واریزی نداشتم هنوز واسم بونوسش بعد چندین ماه هست وقتی واریز انجام بدم فعال میشه و میتونم برداشت بزنم فکر میکردم بسوزه ولی چک میکردم بود!!

مثال من 500 دلار واریز میکنم و 100 دلار بونوس میدن بهم و میتونم 600 دلار برداشت کنم ؟؟
یا من بد برداشت کردم صحبت شما رو؟

اره درسته من خیلی وقته چک نکردم

فکر کنم بونوسش احتمالا ۱۰۰ درصد باشه و سقفش ۵۰۰ دلار و کفش ۱۰۰ دلار هست

الان ۳۰۰ دلار واریز کنی و بهت بونوس ۳۰۰ دلار تعلق میگیره سرمایت دوبرابر میشه میشه ۶۰۰ دلار و میتونی ۶۰۰ دلار رو برداشت بزنی

بونوس خوشامدگوییش اینه

باز قبل اینکه ثبت نام کنی با پشتیبانش صحبت کن

دمت گرم . اره خب باید پیگیری کرد و تحقیق.:folded_hands::heart: