خب واریزی جدا از بونوس هست
منظورش ابن بوده که میخای صبر نکنی وقتی زمان زیادی میبره با پول خودت فعلا معامله کن اینیچزا بعید بدونم ندن چون مال منم زده زمان میبره حالا کی بدن معلوم نیست
خب واریزی جدا از بونوس هست
منظورش ابن بوده که میخای صبر نکنی وقتی زمان زیادی میبره با پول خودت فعلا معامله کن اینیچزا بعید بدونم ندن چون مال منم زده زمان میبره حالا کی بدن معلوم نیست
پس سرکاریه. الکی اطلاعات شخصیمونو براشون فرستادیم.
باید با محیط کاربریش، امکاناتش به نحوی کار کنیم ببینیم چی داره چی نداره ؟ سرعت بروکر و خیلی موارد تو طول ترید کردن مشخص میشه
چرا باید سرمایمونو وارد بروکری کنیم که باهاش هیچ اشنایی نداریم؟
به نظر من هم چیزی که تریدرو گمراه می کنه حساب دمو هست نه بونوس!
نظرت محترمه ![]()
![]()
![]()
من دنبال سود بونوسم که بتونم بعدش باهاش برم پراپ بگیرم همین بعدش میرمرتک توک با بروکرم کار میکنم
درمورد بونوس اینکه ۲۰ درصد بالانس میتونی فعالش کنی مثلا ۱۰۰۰ دلار شارژ کنی بشه ۱۲۰۰ دلار ، و در ضمن بونوس قابل برداشت نیست ، سودش قابل برداشت هست ، که اونم من هیچ وقت فعالش نکردم ، چون مدیریت سرمایه ات و ذهنت ات رو بهم میریزه ، اگه میخوایی ترید کنی ۵۰۰ دلار شارژ کن و شروع به کار کن ، دنبال بونوس و این داستان ها. نباش ،
بروکره معتبری هست فکر کنم پورصمدی هم با این بروکر کار میکنه
ظاهراً خورده به پیسی این بروکر معتبر!
یه بونوس ۳۰ تترو رو نمی تونه بده، اونوقت یه بروکر تازه کاری مثل ترندو ۱۰۰ دلارو جیرینگی فعال می کنه میگه برو کار کن
برای دیپازیتشم ۱۰ و اخیرا ۲۰ درصد واریزت تتر میده
ترندو اصلا بروکر نیست . اعتباری هم نداره . برید تحقیق کنین. نظرات کاربران در مورد بروکر ترندو رو هم بخونین توی همین ایران بروکر
یه سایت بالا اوردن به اسم ترندو . جالبه واقعا . مراقب سرمایه هاتون باشین.
بروکر ویندزور بالای 15 ساله داره کار میکنه با ایران از بروکر های قدیمی هست.
پیشنهادم اینه دنبال بونوس توی هیچ بروکری نباشید . قوانین بونوس بروکرها دقیقا مثل یک تله هست. با حساب و سرمایه خودتون کار کنین
عجب!!!
که ترندو بروکر نیست!
که بونوس دادن بگیم نمیخوایم پول خودمونو بذاریم تو بروکری که نمیشناسیم! خیلی دل خجسته ای داری.
با سلام الین … کسی با شما مخالف نیست و اینکه هر کس بنا به تجربه ای که داره نظرش رو اعلام میکنه اگر از نظر شما ترندو خوبه پس خوبه . شما میتونید باهاش ادامه بدید و از مزایاش مثل بونوس نهایت استفاده رو ببرید و قرار نیست سختش کنیم .
موفق و پر سود باشید ![]()
تجربه به سختی به دست میاد و زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
میتونید هر بروکری خواستین کار کنین. اجباری که نیست. ولی خواستم واقعیت رو بدونین.
موفق باشید ![]()
فکر کنم اشتباه برداشت کردی منظورش رو … من خیلیا رو دیدم که اصلا بونوس براشون مفهوم نداره و من خودم هم همینم .
هیچ بروکری رو بطور 100 درصد میشه تایید کرد چون نه دفتری دارن تو ایران و نه اینکه قانون ایران اصلا قبول داره و برنامه ای برای این حرفه . هر کدوم از این بروکرها بخان حرکتی بزنن دستمون به هیچ جا بند نیست . پس جایی که اکثریت هستن بهتره به نظرم . بطور مثال سبحان صمدی و پور صمدی دبلیو ام رو بعنوان بروکر معتمد معرفی کردن و دارن با بسیاری از شاگرداشون اونجا فعالیت میکنن . البته اینم بگم این دلیل خوبی نیست شما هم اونجا رو انتخاب کنی . درکل گفتم
دوستان لطفا تاپیکها رو اسپم نکنید و خارج از موضوع تاپیک صحبت نکنید.
من منظورتون رو متوجه نمیشم ! یعنی موقع ثبت نام بونوس خوش امد گویی منظورتونه یا بونوس. واریز ؟
نه بونوس واریز باشه که همون اول تکلیف مشخصه گفته بونوس فقط که با ثبت نام و احراز فعال میشه
نمیدونم اطلاعی راجب جزئیات ندارم
اطلاعی از جزئیات ندارم واقعا