کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

انتظار زیادی داری ازش ها ! جلوی دزد رو بگیری منطقی صحبت میکنه یا پرخاش میکنه و فحش میده ؟

1 لایک کرده

آخرین سیگنال شما خرید بیت کوین هست تو ۷۷۹۰۰ داخل چارتت که با عینک به سختی این عددو دیدم .طبق خط قیمت لحظه چارت.

تهش هم تی پی ۷۹ هزار دادید

یعنی ۱۱۰۰ واحد بالاتر

اینو میگی خرید تو کف و نوش جون!!!

هنوز هم که به ۷۹ نرسیده و ۷۸۳۰۰ هست .

1 لایک کرده

از همان ابتدا هم من ایشون رو حقیقتا هم قضاوت نکردم صابر جان . چت ها موجود هست . اما واقعا این رفتار درست و اخلاقی نیست دیگه . شما که قصدت کمک به هموطنت هست و اومدی این تاپیک رو با این هدف ایجاد کردی که نباید به این شکل صحبت کنی با بقیه .

3 لایک کرده

نه اخه صحبت این هست اصلا این سیگنال ها که مورد استفاده واقع نشدند که . اصلا آیا میشد از اون تصاویر سیگنالی برداشت کرد؟ اونم بدون هیچ توضیحی که ادم لاقل متوجه بشه جریان چی هست و به چه هدفی تصویر منتشر شده!

1 لایک کرده

TRAILING SL = 78167

فیک و فاقد اعتبار :joy:

عقل هم چیز خوبیه والله .

جایی که لااقل ۱۰۰ دنبال کننده ریل هست و طبق تحلیل سیگنال دهنده با اعتماد از گذشته همه ی ۱۰۰ نفر معامله در جهت پیشنهادی انجام میدن و سود میگیرن

تهش سیگنال دهنده نمیاد به این غلظت بگه نوش جون .

این بنده خدا تو مرحله تست هم کسی بهش توجه نداره

فک میکنه الان همه رو پولدار کرده

میاد میگه نوووووش .

عی خدا

1 لایک کرده

:joy::joy: خیلی خوبه خدایی :joy: اولین باره داره شیادی میکنه تجربه نداره

1 لایک کرده

والا منم هم همین رو گفتم خطاب بهشون . گفتم که از این سیستم فقط خود جناب امامی نژاد سر در میارن و میتونن ازش بهره ببرن و البته نوش جانش . سیگنال هاشون هم همچنین . سیگنال هم بالاخره با استفاده از معلومات و تجربیات شخص شناسایی میشه دیگه . وقتی دوستان اینجا هیچکدوم با ابزار ایشون و نحوه کارکردش اشنا نشدن چطور میتونن بهره ببرن از سیگنال و تحلیل ایشون . این میشه مصداق کسی که هیچ دانشی از معامله گری نداره میره عضو کانال سیگنال میشه و کور کورانه بدون هیچ تجربه و دانشی شروع به معامله میکنه که طبیعتا نتیجه هم معلوم هست .

1 لایک کرده

شما واقعا بی طرفانه در کمال ادب وقت صرف تست اینکار کردید و نظرتونو طبق آنالیز خودتون اعلام کردید .

جز زمان مصرفی استهلاکی هم نداشتید که بخاید مغرضانه چیزی بگید .

ولی متاسفانه جواب درخوری به شما هم داده نشد .

نقد پذیری هم شهامت میخاد .

2 لایک کرده

مخلصم مهدی جان وظیفه بود . البته که میخواستم در صورت راهنمایی جناب امامی نژاد من هم بخشی از این کمک به دوستان باشم . اما در این 4 روز که صرف این تست شد و من منتشر میکردم تجربیاتم رو جناب امامی نژاد حتی کوچکترین راهنمایی نداشتن که ایا اصلا درست فعالیت میکنم یا خیر . با اینکه خودشون به صراحت گفتن برید خودتون تست کنید و سر در بیارید . اما خب این هم ظرفیت ایشون بود در پذیرش نقد . باز هم مسئله ای نیست .

3 لایک کرده

شما بزرگواری کردید که زمان صرف کردید

البته که انسانها بطور ذاتی راهی رو میرن که منتج به نفع بشه براشون

شما هم دوست داشتی درصورت صحت منتفع بشی .

ولی نظر شخصی من از همون ابتدا این بود که این سیستم کار نخواهد کرد و اگر درصدی هم درست کار کند نتیجه سایر مولفه های تلفیقی خواهد بود

مث مووینگ های معدل بازه های مختلف و اندیکاتور ها و …‌‌مختلف .

چون خالق کروکوبات همون ابتدا عارض شدند که زمان مفهوم واقعی در این بازار ندارد و فقط یک بحث سابجکت هست .

منی که مدتهاست تلاش خودمو در جهت تحلیلی که دارم وابسته به زمان میدونم و بدون اعمال مولفه ای بنام زمان تحلیل رو نشدنی میدانم و قبول زمان از بدیهیات هست رو قبول نمیکردم و نمیکنم بدون زمان شدنی باشه .

ذات خلق کندل ها هم در شکل فعلی حاصل تفکر زمانی هست .

پس بدون در نظر گرفتن زمان ما عملا در محور مختصات دو بُعدی بازار یک بُعد را نخواهیم داشت و تحلیل خطی بدون شیب میشود

با این نگاه یعنی چارت های موجود همگی اشتباه خواهند بود .

این دلیلی بود که من به شخصه این طرز تفکر و سیستم خلق شده رو لایق تست هم ندونستم .

خود ایشان نادانسته تحلیل های کنونیشونم فارغ از درستی یا اشتباه بودن در مدار زمان انجام میدن

ولی زمان رو دخیل نمیدونن .

1 لایک کرده

این اسکریپت از نظر مهندسی، یک اثر هنری است. اما از نظر معاملاتی، یک خودروی فرمول ۱ با موتور ۱۲ سیلندر است که چرخ‌های آن مربع هستند. در تست‌های استاتیک (نگاه به گذشته) عالی به نظر می‌رسد، اما روی جادهٔ واقعی (مارکت زنده) به سختی حرکت می‌کند و مدام از مسیر خارج می‌شود
امیدوارم این تحلیل کمکتان کند که بین «حرفِ زیبا» و «معاملهٔ سودآور» تفاوت قائل شوید. هر چه کد پیچیده‌تر باشد، احتمال overfitting بیشتر است. ساده‌ترین سیستم‌ها معمولاً در درازمدت پایدارترین هستند.

4 لایک کرده

اوانگارد عزیز و 2 نفری که خوشتون اومد از نظر ایشون ممنون میشم تحلیل و عملکرد 2 روز گذشته رو چک و بررسی کنید .ممنونم بیشتر کار کنید

وجدانا خب ک چییی؟خب توضیح بده همین عکس رو حداقلل لایو ترید ک نرفتی فول مارجین ،خب بیا توضیح بده همین یه عکس رو

یعنی الان من فقط خودم متوجه این موضوع شدم که بر اساس سیگنال ها 2 روزه دارم موج به موج مارکت میکنم و بازار رو رنده میکنم و کسی ندیده ؟!؟!؟

بنظر من

هر شخصی دارای ذهنیتی متفاوت نسبت به دیگرانه

من نمیدونم شمااا ایا سوده‌ هستید یا خیر اما اگر شما با این روش سودده هستید ( نوش جونتون گوش بشه تنتون )

اما اگه خودتون نیستید لطفا راهی جدا برای افراد دیگر که تازه وارد هستن یا چه بسا کسایی که خیلی وقت هم هستند بازم دچار مشکل میشه براشون اون راه رو میروند و تایمشون از دست میره مهمترین چیز تایمه

اگر شما سودده هستید

یه ویدیو بگیرید کامل از تمامی کار‌هایی که میکنید

وگرنه از اون شات ها من هزارتا براتون میارمممممم

آقای امامی میتونم بدونم عکس پروفایل تون عکس کیه یا هنر کیه و کجا باکیفیتش رو میتونم بدست بیارم؟

برای باکیفیت نیاز به اسمش دارم

دارم میبینم آقای امامی