عزیزان سروران
چه میبینید ؟؟؟
والا روز قبل هم همین بوده روز قبلش هم همین ماقب قبلش هم همین . این دوست جدیذمون با بیان اوانگاردشون … دوست من تصدیق میفرمایید مارکت موج به موج در تایم فریم 1 دقیقه به درستی ترید شدهه ؟
عزیزان سروران
چه میبینید ؟؟؟
والا روز قبل هم همین بوده روز قبلش هم همین ماقب قبلش هم همین . این دوست جدیذمون با بیان اوانگاردشون … دوست من تصدیق میفرمایید مارکت موج به موج در تایم فریم 1 دقیقه به درستی ترید شدهه ؟
آهان پس بعد از خرید کروکوبات نیاز هست که دوره کار با کروکوبات رو هم شرکت کنید؟ خب این زودتر بگید دوستان این همه میان میگن آقا ی توضیح بده توضیح بده
هزینه دوره با هزینه خرید کروکوبات هست یا جداگانه؟
#دزد هزار اندیکاتوری
دوستات روز قبل از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۵ یکی رو راهنمایی کردم . فرداش گفته اقا حرفات با عملت یکی نیست گفتن ۵۰۰ دلار هزینه کن تا یکی شه برات پشتش نوشتم کمکی نمیتونم بهت بکنم شب خوش .
نه از قبلش نه از بعدش عکسی نفرستاد .این کل پیام ها بعدم اتفاقا بله هزار دلار هزینه آموزش میگیرم . با قرارداد استرداد ۲ هزار دلار اگه از شامپانزه تریدر نتونم بسازم . آدم که ادمه
لجن با این گرونیا و اینا که یقرون پول بزور بدست میاد چجوری روت میشه دزدی کنی اخه
حذف
ما یه پست معمولی میزنیم، زرت زرت میزنه در انتظار تایید، ولی نمیدونم این امامی که همش داره تبلیغ و ف ح ش و اینا میکنه چرا سریع همه نوشته هاش میاد بالا
@iranbroker-support
@admin
نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :
فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد ![]()
دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. ![]()
استاد امامی = بیتکوین دار مانیتور فروش
#دزد هزار اندیکاتوری
دوستان بیاین یه گلریزون راه بندازیم این بنده خدا از اینجا بره. تو دهات نشسته مانیتور و خونه زندگیشو فروخته تا نت بخره بیاد کلاهبرداری و فحاشی ![]()
This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags.