خداحافط ترید تا سلامی دوباره اواخر تیر اگر و اگر و اگر عمری بود!

بازارما تریدر ها بر ۲ روش ترید بر اساس روند و کانتر ترند در نقاط ریورسال بنا شده . امروز برای هفتادمین بار آلرت اورلپ های ۰۳۳۰ و ۱۰۳۰ و ۱۶۳۰ خودم رو اسنوز کردم . در حالی که ساعت بیولوژیکی بدنم هر راس ۰۳۳۰ داره از خواب بیدارم میکنه چاره ای ندارم جز فراموش کردن آنچه دوست دارم اتفاق بیفته و دیدن آنچه داره انفاق میفته .

این جنگ تا اواخر تابستون ادامه خواهد داشت و تازه بعد از اون تسویه حساب ها شروع میشه . ۲ سال در بهترین سناریو تا بنای مجدد ایران بر پیکری ویران .

هشدار میدم به معدود تریدر هایی مثل خودم که ترید شغل اولشونه ، به فکر شغل دوم باشید و مودم های خودتون رو خاموش کنید و در پایان امیدوارم این تحلیل در ابتدا استاپ بخوره اما چارت به امید ما حرکت نمیکنه بازی اعداده و دو دو تا همیشه شده ۴ تا . تریدر با شکست شهید نمیشه معمولا خود کشی میکنه !

ناگفته نمونه تعریف جدید از ترید و تنزل اون به اسکالپ طلا و یورو دلار و داجونز در بروکر های آف شور روس برجاست حتی با سرعتی بالاتر اما ترید در بازار جهانی ۱۰ اسفند عمرش رو داد به شما !

11 لایک کرده

درست میگی ولی نه به این شدت تا آخر فصل بهار یا آخرای تیر ولی دوام آوردن بهتره تو این شرایط ممنون که راهکار درست برای همه میگی

2 لایک کرده

به زودی توافق میشه و جنگ ادامه دار نخواهد بود!

5 لایک کرده

حرف حق زدی ولی یه سوال جواب بده اون تازه کاری که الان به این نتیجه رسیده به دریا دست بزنه دریا خشک میشه درست گفته یا نه منظورم اوضاع الانه

3 لایک کرده

نظرم اینکه در جایی که زیست میکنیم باید تماما فلسفه زندگی و کتاب های موفقیت و اصول پیشرفت و توسعه فردی را از پایه برای خاورمیانه اختصاصی تالیف کنن. اومدم اول سال استراتژی فردی یک معامله گر تنظیم کردم برای 90 روز اینده اما میبینم برای 7 روز اینده هم نمیشه برنامه ای پیاده کرد. ترجیح میدم برم تو فراز به چارت لایو نگاه کنم و در کنارش کتاب های روی میز تمیز کنم و یکی یکی بخونم بلکه خاورمیانه هم اومد زیر بلیط جهان آزاد

6 لایک کرده

طبق تحلیل یک تحلیل گر چینی که سال 2024 من خونده بودم آمریکا سال 2027 نیروی پیاده‌نظام به ایران وارد خواهد کرد که فکر نکنم تا اون موقع بکشه این تحلیل.قبل از اونم تحلیل های مرحوم خدابخشیان هم که نمیشه اینجا گفت همه یکی پس از دیگری داره اتفاق می افته.

6 لایک کرده

خودم شخصا دارم به مهاجرت به ترکیه فکر میکنم.من شغل اولم ترید هست. بخوام شغل دومی ایجاد کنم خودش حداقل ۳ ۴ ماه طول میکشه. کما اینکه با توجه به شرایط جنگ چه شغلی اصلا میشه!!

4 لایک کرده

بیل فروشی به طلا یاب های کالیفرنیا

4 لایک کرده

جناب عظیم زاده اگه داستان مهاجرتتون جدی شد و خواستید مهاجرت کنید لطفا ما رو هم در جریان روند کار و هزینه ها قرار بدید. متشکرم

3 لایک کرده

جنگ بین ۲۰ تا ۳۰ فروردین تقریبا تموم می‌شه و اینترنت هم متصل می‌شه.

4 لایک کرده

دنبال نتیجه ضرب المثل های قدیمی نباش. نتیجه زندگی و تلاش برای هر ثانیه متفاوته

4 لایک کرده

من تنها کارت برنده ی غرب رو ادامه ی روند حذف فیزیکی فرماندهی میدونم و شک ندارم فقط با این کارت در صورت به موفقیت رسیدن به موفقیت خواهند رسید نه هیچ کارت دیگری نظیر چکمه در سرزمین اصلی ایران که خودشون رو سیبل میدان تیر کنند . در کارت حذف فیزیکی صاحب سبک هستند امین خان و با یک تحلیل SWOT ساده ی من اخر ماجرا رو خیلی واضح دارم میبینم . با اینکه ایران مبدا تولد واژه ی حذف فیزیکی یا assassination بر گرفته شده از خداوندگار الموت حسن صباح و گروه حشاشینه در این صفحه از تاریخ برای اینکار اصولا آموزش ندیده .

با داشتن رتبه ی چهارم در تولید سیمان و بیش از ۷۰ کارخانه که در مقاله ی ۲۰۱۹ من اگر اشتباه نکرده باشم تاریخ رو در مجله ی گلوبال سمنت منتشر شد کارخانجات سیمان ایران روی نقشه کاملا مشخصه و حمل در سیمان بسیار حیاتیه . راه حل دوم غرب تبدیل تهدید به فرصت با اشغال شهرک های موشکی است که نیاز به اشراف اطلاعاتی دقیق از محل و توان تکتیکال قویه .

در ناحیه ای زمانی مهم برای تغییر روند دلار قرار داشتیم و رییس جمهوری که بارها زنگ شروع کار والستریت رو زده دقیقا در انتهای کندل سالانه ماهانه هفتگی و روزانه آرمادا رک به هاب انرژی رسوند ، در حالی که بیست درصد از چرخه ی تامین رو در ونزوئلا سکیور کرده بود و تا الان به نظر من هر دو جبهه به زیبایی عمل کرده اند اما با بازی ۲ کارت حذف فیزیکی و گروگان گرفتن دومینو وار موزاییک دفاعی در شهرک های موشکی اگر یک سیستم دست مرده یا دد هند نظیر دکترین هسته ای روسیه برای اونها طراحی نشده باشه که خیلی بعید میدونم کار خیلی سخت میشه برای ایران . چین کشوری که قهرمان چین شدنش همین امریکاست اگر در جنگال شیطنت نکرده بود نقشه ی جنگ غرب درصد خطا نمی داد . چین چیزی جز دزدی و کپی بلد نیست .

3 لایک کرده

دوست عزیز از چه طریق قصد مهاجرت دارین؟

2 لایک کرده

حذف فیزیکی هییییچ تاثیری روی نتیجه‌ی این جنگ نداره بزرگوار!

ایران تا ابد جایگزین داره برای هر کسی که حذف می‌شه!

در عین حال چیزی که مشهوده اینه که ایران هیچ ری‌اکشن بداهه‌ای نداره؛ یعنی گویا همه‌چیز در یک کتاب راهنما، مثل یک Road Map تدوین شده وبعد از هر اقدامی از سوی غرب، ایران به صفحه‌ی مورد نظر در کتابِ دستورالعمل مراجعه می‌کنه و پاسخ می‌ده!

فرماندهان جنگ و سران ایران، در حال حاضر عملا مانند یک‌ اپراتور عمل می‌کنن!

5 لایک کرده

اولین نفری هستی ک اینو میگی. من ب هرکی میگم میگن فلانی. بحث هیچ طرفی بودنه. وقتی خنثی میبینی قضیه رو ن کاملا اونوریه ن اینوری ی چیزی وسطشه

ولی خب مردم چیزیو میبینن ک میخوان ببینن.

هم خوبه هم بد. بسته ب موقعیت.

2 لایک کرده

هوش مصنوعی سراغ داری با نت ملی کار بده

1 لایک کرده

موافق نیستم باهات چت جی پی تی عزیز

1 لایک کرده

۱ دقیقه پیش

WHALEFORCE۱
عرض ادب امین خان
بازی تتریس حتما خاطرتون هست ، یک به یک مکعب ها از بین میرفت تا به اون مکعب خاص شما برسه و بعد میتونستید فله ای همه رو پاک کنید .

ابد که نداریم اما نفوذ عوامل رو که نمیشه گفت امکان نداره . عباس زریباف ، کشمیری در تاریخ معاصر و افراد بسیاری که شاید از من بهتر بشناسید . عبور از n نفر تا رسیدن به مهره ی خودی اگر در یک خط بخوام بگم .

پس اتفاقا ح ذ ف فیزیکی یا استفاده از اسپیوناژ همیشه از ارکان هنر نبرد بوده. بدون نبرد پیروز شدن تصدیق می فرمایید هنر جنگه

3 لایک کرده

دوستان ادمین ایران کامیونیتی گویا واژه ی جنگ رو هم به لیست سیاه خودشون اضافه کرده اند . ادمین عزیز جنگ رو نویسنده میکنه پیکار . در مثل مناقشه نیست ، یا نشو خر مردم یا شدی ببر بار مردم .

ج ن گ بعنوان بازیگر نقش اول و بیماری و مذاهب ۳ بازیگر اصلی بازارهای مالی هستند بت قول استاد ویلیامز و شما یکی از ارکان بازارهای مالی رو فیلتر میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم زودتر شرایطی فراهم شه به ترید برگردیم .

3 لایک کرده

ببینید، حذف فیزیکی به‌تنهایی نمی‌تونه باعث شکست یه ساختار بشه. هر سازمان حرفه‌ای یه مدل Command Continuity و System Resilience داره؛ یعنی حتی اگه مهره‌های مهمش حذف بشن، روندش متوقف نمی‌شه چون جایگزین و زیرساخت داره.

قدرت واقعی یه سیستم توی ساختار و شبکه‌‌ی عملیاتیشه، نه افرادش. تو علوم نظامی به این می‌گن Continuity of Operations؛ یعنی عملیات بدون اینکه به یه آدم‌های خاصی وابسته باشه، ادامه پیدا می‌کنه.

در واقع حذف افراد معمولا یه اثر کوتاه‌مدت داره، ولی مسیر راهبردی رو عوض نمی‌کنه. سیستم‌های حرفه‌ای رو طوری طراحی می‌کنن که با حذف مهره‌ها، باز هم بشه مسیر رو پیش برد. به‌عبارتی، ساختار قوی‌تر از افراده!

1 لایک کرده