دانلود نسخه ی بهبود یافته ی جامعه ی ترید - نگارنده کامران خان عزیز نسخه ی بتا - crocobot

توجه داشته باشید چنانچه شانس ورود موثر در جهت بردار به سمت یک برابر با صفر باشد ، شانس ورود بر اساس جهت بردار بسمت منفی یک برابر با یک است . بمعنای دیگر اگر سکه شیر نباشد خط است . علت اضافه نکردن شرط موجود در فایل امکان ورود های شورت پس از سیگنال های پامپی است که شرط موجود در کد پیوست را دارا نمی باشند و کندلی بالاتر از سطح بسته شده ی قبلی یا سیگنال پامپ از بازار دریافت نکرده اند .

CARPENTER(TEST).txt (47.4 کیلوبایت)

با عدم تهیه اینترنت پرو حتی در صورت دریافت لینک تا بازگشایی کامل تمام ملزومات ترید شامل کلیدی ترین ابزار های کمتر شناخته شده ی آن بنام پاین کانکتور از انجام هرگونه ترید در شبکه ی اینترانت غیر ملی خودداری نمایید و از زمان پیشرو تا باز شدن گردنه ی حرامیان به آموزش بپردازید.

سیگنال پامپی که بر اساس تعاریف کروکوبات به حد ضرر رسیده باشد به مراتب از سیگنال های دیگر سود دهی بیشتری دارد

درود جناب امامی نژاد وقت عالی بخیر

جسارتا این نسخه رو ادد باید کنم رو چارت ؟

و برای یادگرفتنش همون پست قبلی که گذاشتید مطالعه کنم ؟

عرشیای عزیز

با سلام و احترام

لطفا با کلیک روی پروفایل من موضوع بخش اول نسخه ی کارگنتر رو پیدا کن و در اون سرفصل اصلی توضیحات کامل رو بگیر و از دانیال و محمد و اقای صراطی و کامی خان هم کمک بگیر

متشکرم جناب امامی نژاد

لطفا با کمک دوستانی بنام های جنابان صراطی - کامی - محمد - رهام و دانیال و درخواست کمک از ایشان زودتر تا فراهم شدن شرایط از سیگنال های 99.99 درصد موفق کروکوبات استفاده کنید و شناسایی انها را با کمک این اقایان فرا بگیرید .

بی شک بعنوان تریدر واردات بخشی از دلار در چرخه و تبدیل آن در شبکه ی بانکی کشور بر عهده ی شما نیز هم هست و پس از فراگیری امید است تا با معرفی و آموزش کروکوبات به حداقل 2 شخص دین خود را ادا نمایید .

( شخصی در خصوصی پیامی مبنی بر دریافت نسخه ی فارسی شده اعداد کروکوبات در آن را ارسال کردند که متاسفانه قادر به پیدا کردن پیام ایشان با وجود تلاش بسیار نشدم . اگر پیام را دیدید مجددا تماس حاصل نمایید.)