دانلود نسخه ی بهبود یافته ی جامعه ی ترید - نگارنده کامران خان عزیز نسخه ی بتا - crocobot

توجه داشته باشید چنانچه شانس ورود موثر در جهت بردار به سمت یک برابر با صفر باشد ، شانس ورود بر اساس جهت بردار بسمت منفی یک برابر با یک است . بمعنای دیگر اگر سکه شیر نباشد خط است . علت اضافه نکردن شرط موجود در فایل امکان ورود های شورت پس از سیگنال های پامپی است که شرط موجود در کد پیوست را دارا نمی باشند و کندلی بالاتر از سطح بسته شده ی قبلی یا سیگنال پامپ از بازار دریافت نکرده اند .

CARPENTER(TEST).txt (47.4 کیلوبایت)

با عدم تهیه اینترنت پرو حتی در صورت دریافت لینک تا بازگشایی کامل تمام ملزومات ترید شامل کلیدی ترین ابزار های کمتر شناخته شده ی آن بنام پاین کانکتور از انجام هرگونه ترید در شبکه ی اینترانت غیر ملی خودداری نمایید و از زمان پیشرو تا باز شدن گردنه ی حرامیان به آموزش بپردازید.

سیگنال پامپی که بر اساس تعاریف کروکوبات به حد ضرر رسیده باشد به مراتب از سیگنال های دیگر سود دهی بیشتری دارد

1 لایک کرده

درود جناب امامی نژاد وقت عالی بخیر

جسارتا این نسخه رو ادد باید کنم رو چارت ؟

و برای یادگرفتنش همون پست قبلی که گذاشتید مطالعه کنم ؟

عرشیای عزیز

با سلام و احترام

لطفا با کلیک روی پروفایل من موضوع بخش اول نسخه ی کارگنتر رو پیدا کن و در اون سرفصل اصلی توضیحات کامل رو بگیر و از دانیال و محمد و اقای صراطی و کامی خان هم کمک بگیر

1 لایک کرده

متشکرم جناب امامی نژاد

1 لایک کرده

لطفا با کمک دوستانی بنام های جنابان صراطی - کامی - محمد - رهام و دانیال و درخواست کمک از ایشان زودتر تا فراهم شدن شرایط از سیگنال های 99.99 درصد موفق کروکوبات استفاده کنید و شناسایی انها را با کمک این اقایان فرا بگیرید .

بی شک بعنوان تریدر واردات بخشی از دلار در چرخه و تبدیل آن در شبکه ی بانکی کشور بر عهده ی شما نیز هم هست و پس از فراگیری امید است تا با معرفی و آموزش کروکوبات به حداقل 2 شخص دین خود را ادا نمایید .

( شخصی در خصوصی پیامی مبنی بر دریافت نسخه ی فارسی شده اعداد کروکوبات در آن را ارسال کردند که متاسفانه قادر به پیدا کردن پیام ایشان با وجود تلاش بسیار نشدم . اگر پیام را دیدید مجددا تماس حاصل نمایید.)

1 لایک کرده