والله چوب این حرفاتونو بد میخورین . نفرین مال زنه ولی ازتون نمیگذرم
جناب امامی نژاد سوتفاهمی پیش امده . من که با شما خصومتی ندارم . شما ابزارتون رو منتشر کردید بدون هیچ توضیح دقیقی از عملکردش که من بهتون حق میدم که نکنین چون هیچکس حاصل زحمات شبانه روزیش رو در اختیار کسی نمیگذاره و این بار دیگه بر من شخصا ثابت شد . مسئولیت رو بر گردن دوستان گزاشتی که خودشون تست کنن و ازش سر دربیارن . من هم که شما را قضاوتی نکردم یا تهمتی بهتون نزدم . اما شما بهتون برخورد و من هم دقیقا نمیدانم چرا . اما اگر از نظرم خوشتان نیامد و موجب ناراحتیتون شد عذر میخوام . به هر حال ممنون بابت وقتی که میگذارید .
بیا دادا اینم دستت درد نکنه که این همه به بقیه گفتی آقا صبر کنید من دارم تست میگیرم قضاوت نکنید تا یه نتیجه ای بیاد و بعد
و حالا اینجور جوابت رو میده این مردک
نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :
فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد ![]()
دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. ![]()
این لینک هم بخونید. تا بدونید سرنوشت این ربات در تاپیک قبلی چی شد.
استاد مانیتورو گذاشت واسه فروش با این اندیکاتور.
بهش گیر بدیم معامله ریل بزنه فرش خونه و خود خونرو هم میذاره واسه فروش ![]()
![]()
![]()
صابر جان بیخیال . درست نیست این حرکت ها . همه دوستان نظراتشون رو دادن طی این مدت . کش دادن این صحبت ها هیچ فایده ای به حال کسی نداره . اذیت نکنیم هم را .
پاینکانکتور هم وصل بشه باید فول مارجین معامله باز کنید برای اثبات این اندیکاتور. چون گفتید از ۱۰ تا ۸ تاش سوده و ۳ تا بیتکوین ازش دراوردید.
نه
بمن فرمودن از ۱۰ معامله اگر حتی یک دونه ضرر ده شده آب جوش را از فرق سرم بریزید تا پایین .
بعدشم کلی لیچار بی دلیل بارم کرد و رفت .
بهش عرض کردم واگذارت میکنم به روزگار که بهترین مصلحه برای هر نوع فکری
میدونی یکی از نعمت های قابل توجه خدا اینه که حرفت به دل مخاطبت بنشینه در زمان خاص و مکان خاص
و اگر خداوند نخواد شما بهترین هر کاری هم باشی حرفت کسی رو شیفته خودش نمیکنه
بازم تکرار میکنم چه درست باشه حرفت چه غلط
من هنوز به این آدم به دید شیاد نگاه نمیکنم
تصورم فقط یه آدم خامه که به میزان زیادی زمان صرف تحلیل بازار ترید کرده و برابر زمان و زحمتش هنوز به نتیجه قابل توجهی نرسیده
در عین اینکه در انتقال دانش نیم بند خودش هم معلم خوبی نیست .
ولی فک نمیکنم شیاد هم باشه بیشتر از نتیجه ی کارهاش طوری که از پیامهاش بر میاد دنبال زیاد دیده شدنه که نشده ولی فرد ساده دلی هم هست که اگر نتیجه ی تریدهاش متناسب گفته هاش بود احتمال داشت که با بقیه به اشتراک بگذاره که اینکارو خیلی ها نمیکنن .
قبل از اینکه چیزی به کسی یاد بده با لحنش مخاطبو میرنجونه یعنی اول باید اقرار کنی که تمام قد قبولش داری و خوشایندش باشی بعد بخاد همون مطالب ناقص رو آموزش بده .
به همین دلیل که زبان تلخی داره مهرش به دل بقیه نمینشینه و این علت داره
علتش رنجوندن اولیه ی آدمهاست و آهی که این آدمها میکشن نتیجش شده این عدم توجه دیگران .
آه دل درویش به سوهان ماند
گر خود نَبُرَد بُرَنده را تیز کند .
اگر بخاد به توفیق برسه اول باید روالشو عوض کنه .
که بعیده با این اخلاق.
بهر حال بقول رضا مارمولک خدا خودش همه مونو آدم کنه . الهی آمین .
ولشکن یبار بیا بدون شعر و غزل جواب بده درست چرا یه ویدئو 5 دقیقه ای نمیگیری توضیح بدی ساز و کار کدتو؟
مرد باید وای حرفش وایسه.
ایشون تا دیروز توهین میکرد و میگفت شماها مریضید، دید جواب نمیده میگه خودم سندروم دان دارم و تحت پوشش حلال احمرم و …
یعنی شما سیر تکامل یک شیاد رو مشاهده کنید که هررفتاری انجام میده تا به هدف شومش برسه:
۱- فروش مانیتور برای خرید بسته اینترنت و فعالیت در ایرانبروکر
۲- رو نمایی از اندیکاتور خیالی با وین ریت ۸۰درصد و ادعای کسب ۳ بیتکوین
۳- طفره رفتن از معامله ریل با شعر و ملی گرایی
۴ - فحاشی و مسخره کردن شهرها و قوم های ایران برای فرار از معامله ریل
۵-تعریف کردن داستان های خیالی سر پاسپورت و فرودگاه
۶- نسبت دادن بیماری به دیگران
۷- نسبت دادن بیماری سندروم به خودش
۸- آه و ناله و نفرین
۹- ریپورت کردن پست منتقدین
استاد عزیز. باور بفرمایید من مهارت بسیار بالایی در رو کردن دست شما دارم
شما هر ترفندی که بزنی بازم حرف من یک چیزه :
معامله ریل فول مارجین لایو
دقیقا این کارو مستقیما به من و شهر من انجام داد در برابر یه حرف منطقی و یه پیشنهاد که آقا یک ماه صبر کن دهن به دهن کسی نزار برووو، بچه ها دارن تست میگیرن دگ نتیجه اش رو اعلام میکنن و اگر اونجور ک تو میگی عالیه خود دوستان میان سراغتون شماره تون رو هم دادید و دارید پس یک ماه صبر کن ساکت باش تا کرکوبات خودش خودش وو نشون بده نه شما
منو ک نه شهر و آدم های من رو گرفت به توهین و بی ادبی
حقیقتش فقط تشکر میکنم از وقتی که به بررسی احوال من اختصای میدید
من وقتی کسی خر فرضم میکنه بهم بر نمیخوره به خریت طرف پی میبرم . این قبری گه چند روزه در حال گریه کردن بالاشین اتففاقا توش تا خرخره پره وگرنه بت من سوپر من نیستید .ترید ریل میزنیم برا اقایون مف برا فقط دست به سینه ساکت زیپ ها کشیده باشه 72 ساعت ببینم چی میشه
شما هم هموطن ما چرا اهمیت ندیم . اما این بحث و جدل ها هیچ تاثیر مثبتی نه به حال خود و نه به حال دیگر دوستان داره . بار ها همین دوستان از شما طلب اموزش سیستمتون رو کردن جناب امامی نژاد . خب یکبار به صراحت فرمودی برید خودتون تست کنید . ما هم تست کردیم و نتیجه را گزارش دادیم . دیگر چرا ناراحت میشی برادر؟ اینجا همه دوست و خیر خواه همیم مطمعن باش .
یاد اهنگ یاسرعزیز افتادم …
بد شدم
چقدر زیبا این پسر شرح میده حال و احوال و اخلاق ایرانی ها رو . خرید های در کف بیتکوین چسبید ؟ نووووووووووش فقط خودتون دیگه خر فرض نکنید
خیلی تاثیر گذار بود. حالا معامله لایو باز کن ![]()
فول مارجینا . نیای ۲ دلار بذاری توش
اسکرین شیر میکنی رو لایو اپارات از لحظه باز کردن تا لحظه کال مارجین شدن
با اجازت تو این ۷۲ ساعت بنده اجازه شیادی نمیدم تا تکلیف مشخص شه. اسکرین فیک بذاری زیرش شفاف سازی میکنم ![]()
این هم از ادبیات شما جناب امامی نژاد . واقعا زشت هست . در تاپیکی که ایجاد کردی چرا به بقیه توهین و بی احترامی میکنی . خب هر کسی نظر خودش رو داره شما میتونی در یک جمله بگی من لایو ترید نمیکنم یا سیستمم رو اموزش نمیدم اما ایا واقعا این ادبیات درست هست برای کسی که 4 دهه زندگی را تجربه کرده ؟ باور کن درست نیست .