کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

کشیدن نقشه ی راه امروز برای اولین بار دلیل خیلی از واکنس های مارکت رو بهم نشون داد

از سود ترید ها یه چیزی بر میدارم هماهنگ کن اگر صلاح دونستی

من کل سرمایمو سر اینکه تو هیچی بارت نیست شرط بستم وجودشو داشتی قبول میکردی خب بیچاره

خخخ

دعوت شدی کلاس حضوری :grin::grin:

کلاس تقویتی

شب شعری خواهد بود :joy:

برا کسی که ار سه رقمی میگیره زشت نیست؟

پست با موفقیت ویرایش شد

ساعت خراب هم روزی دوبار درست نشون میده:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

اقای امامی نژاد من گوشم از این حرفا پر بود ولی بازم شک کردم گفتم شاید یه چیز درست درمون داری میدی دست مردم تا اینکه گفتی ۵ هزار بدید بات پیشرفته بدم خودش براتون ترید کنه و از این حرفا

بنده همون اول برخورد مناسبی کردم با شما ، همه افرادی امثال شما شیاد تشریف دارند شما هم از این قائله کلاهبردار ها و قاپ زن های جدا نیستی که حتی رو دستشونم هستی فقط تفاوتت اینجاست که بلدی جنستو خوب پرزنت کنی ملتو خام کنی

اون کمیسیونم گفتم بزار تو جیبت ما اونقدر دلار به باد دادیم که تهش هیچی هم نشیم میدونیم اما این مارکت و ادمایی مثل تو چی هستن و هیچ چیز مفتی وجود نداره

شما خیلی کارت درسته یک ملیون دلار بزار رو کرکدیل رود نیلت برات بکنتش ۱۰۰ ملیون دست از یقه این خلق الله هم بردار .

خط سفید تیره = SIGNAL CANDLE LOW

سیگنال دریافت شده روی اخرین کانال چنگال ریگرشن ترند

رر= 14

1 دقیقه

معامله ریل بدید استاد. ازین اندیکاتور شلوغا پره تو سطح نت.

دوستانی ک به دنبال ربات خوب هست برین سایت خود mql متاتریدر بخدا همونجا هست هم رایگان هم بهترش هم اون پولی های خاص هم امتحان و تست میدن بهتون و هم میتونید با متاتریدر با ابزارش تست بگیرید ،
فقط حیف ک نت نیست باید با چیز وصل بشی

و خودمم دوتا ربات فری ترید کن دارم کسی خواست میفرستم براش از همون سایت هست اوپن داجونز هم میزنه

استاد داره میره اسنپ پول معامله ریل در بیاره

معامله ریل بده استاد از این اندیکاتور شلوغا پره تو اینترنت

ده سال :joy: یه ماهم نیست پای چارتی . کسی که ده سال تریدر باشه میفهمه مردم زرنگ شدن مثل قبل تو پاچشون نمیره.

صبوری تو این روزا بهترین استراتژیه بنظرم .

خب حالا که استاد تشریفشون رو بردن اجازه بدید آخرین آپدیت این تاپیک رو اینجا اعلام کنم تا دوستان جدید در جریان باشند :

طبق معمول یکی از رویافروشان با یک اندیکاتور بسیار شلوغ و فضایی وارد صحنه شدند و ادعای بدست آوردن ۳ بیت کوین (حدود 43 میلیارد تومن )از این اندیکاتور کردند.

در حالی که یک ماه پیش در همین کامیونیتی آگهی فروش مانیتور و سیستم ترید رو گذاشته بودند !

ایشون در حال درخواست ۵ هزاردلار پول برای نسخه اتومات و پیشرفته تر کردند که هرکسی که از ایشان استیمیت معتبر و معامله در ریل میکرد ایشون با فحاشی و شعر و ضرب المثل و مظلوم نمایی و ملی گرایی و نسبت دادن بیماری ها به طرف مقابل ، از اثبات کارکرد اندیکاتور طفره رفتند.

در نهایت بنده طبق عهدی که با خودم بسته بودم و صدالبته به کمک و زیرکی سایر دوستان موفق به فراری دادن ایشون از اینجا شدیم .

:light_bulb: اگر به دنبال موفقیت در ترید هستید به سرنخی که در این پیام (روی لینک کلیک کنید) دادم فکر کنید

با آرزوی موفقیت :heart:

درخواست ۵۰۰۰ هزار دلار :joy::joy::rofl::person_facepalming:

حتی نمیتونید بخونید صحبت های بنده خدارو .

اقا موفق و پیروز باشید حق با شماست همه بدن شما دست روکن خوبی هستی اقا دمت گرم ممنونم که نزاشتی گمراه بشیم .

ایشالله ثمره خیر برکتش بیاد تو زندگیت :victory_hand: