کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

استاد ناامیدم کردی

پیوی هم که جواب ندادی ازت یادبگیریم

من فقط ایچی رو نگاه میندازم و سالهاست چشمم بهش آشناست

ولی هر بار که نگاهش میکنم بازم فک میکنم آپشن هاش زیاد و اذیت کننده ن

در حالیکه حتی یک دونه خطش رو هم نمیشه هیدن کرد و تصمیمو سخت میکنه .

اونوقت چطو میشه با اینهمه اندیکاتور و اوسیلاتور و …..بشه تحلیل کرد .اصن شلوغیش از حوصله خارجه .

روز چهارم تست ابزار کروکوبات - بیت کوین تایم فریم 1 دقیقه
سیگنال صعودی صادر شده (مثلث ابی کوچک پایین) علی رغم پس زمینه قرمز و زیر خطوط مووینگ اریج بودن قیمت
منتظر میشویم تا از پس زمینه قرمز خارج شود یا مویینگ اورج ها را به بالا قطع کند برای ورود به پوزیشن خرید (اکانت دمو)

در صورت ورود به محض صدور سیگنال این پوزیشن استاپ میشد که البته این سیگنال رو استاپ در نظر میگیریم.

اصلاحیه : البته اون لیبل تنها نشان دهنده ی منطقه اشباع فروش قیمت هست و مستقیما سیگنال خرید نیست پس باید بعد صدور این سیگنال صبر کرد تا سیگنال های خرید معتبری صادر شود . مثلا پس زمینه سبز به همراه لیبل META یا U-Turn یا عبور قوی از خطوط مووینگ اوریج یا سیگنال مستقیم از سیگنال پنل که با نوشته Entry Signal در بخش Action ظاهر میشه یا در صورتی که ریت سیگنال استرنگث بره بالای 70. صحت این اطلاعات در حال بررسی هست

استاد کجاست توضیح بده

چه حوصله ای داری برادر(یا خواهر نمیدونم) وقتت را روی یک سیستم یا سبک درست قرار بده که حداقل ببینی یک نفر در اون به سوددهی رسیده اینطوری درصد خطای خودت میاد پایین این کارت آزمایش این سیک هم نیست فقط داری وقتت را هدر میدی با توجه به تجربه بالای خودم در خصوص این روش ها عرض میکنم

استاد اومد تاپیک سیگنال رو پاک کرد

شما که بیت کویین پارو میکنی لنگ 500 دلار نباید باشی

:joy: :joy: آره به جز اینجا یه تاپیک جدید زد اما باز هم دستشو رو کردم و تاپیک رو حذف کرد . اما نگران نباشید تمامی اسکرین شات ها و سند و مدرک هاش هست و تا صدسال هم بخوان اینجا کلاهبرداری کنند من جلوشون وایمسیم و خسته نمیشم .

وضعیت تا به اینجا یک پوزیشن فروش با ریوارد 2 و دو پوزیشن ضرر اگر صرفا اشباع فروش را مبنای ورود به پوزیشن خرید در نظر میگرفتیم . در انتظار صدور سیگنال خرید

درود دوست عزیز . سبک خودم را دارم و صرفا چون وقت آزاد دارم به تست این ابزار مشغول هستم .

ورود به پوزیشن خرید . بیتکوین تایم فریم 1 دقیقه. دلایل : کراس مووینگ اوریج ها . کندل فول بادی . دو ناحیه اشباع فروش قبلی

چه دلی دارید بیت کوین رو توی تایم 1 دقیقه معامله میکنید .

درود حسن جان . این اکانت دمو هست و صرفا دارم کارکرد بات رو تست میکنم .

TRAILING ACTIVATED

SHORT BTCUSD

RISK FREE ACTV

استاد تاپیک قبلی چید شد ؟ تا دستت رو شد بستیش چرا ؟ این عکسی هم که ارسال کردی فیکه .

TP

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy:

:no_entry: دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. :no_entry:

این‌ لینک هم بخونید. تا بدونید سرنوشت این ربات در تاپیک قبلی چی شد.