کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

اینطور باشه که عالیه ایشالا موفق باشید اگه ممکن بود یه استیتمنت مکتوب هم بفرستین خوب میشه

علیرضا جان

من یه خط از اخرش گفتم داداش . با همه هم دارم صحبت میکنم ، شانس اینکه بتونید روش سود ده پیدا کنید کمه ، شانس اینکه در ترید به سال دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم و هفتم و هشتم و نهم و دهم برسید بسیار کمه .

من از ته خط دارم گلو پاره میکنم فقط تو تریدینگ ویو منتشر نکنید هر که فارسی حرف میزنه ک شرم بارم میکنه فدا سرش یادتون میدم میگم چیکارا کردم چیکارا نکردم

برای جلب اعتماد شماست من نامه ی لایت فایننس رو میزارم ، سند برداشت ها رو میفرستم والله خود نمایی نیست . میشناسمتون ؟ قسم میخورم بالای هزار دلار تو بالانس ۹۰ درصدتون نیست .

اون روز به یکی میگم لینک بهت میدم دیگه کارمزد ندی بروکر ۱۰۰ درصد برگرده برا خودت .. چی بگع خوبه

ای بابا چی بگم…

چارت ۱۵ ثانیه طلا رو ببینید

نمیدونید چه جولانی میشه داد با سیگنالا روطلا

اسم این ستاپ ستاره ی داووده

محشره خداوکیلی

META SIGNAL

خستمون کردی مرد پر ادعا یه ویدئو مث ادمیزاد بگیر بگو فلانجا با فلان شرط ورود کنید با استاپ و تارگت مشخص همین چیز زیادیه؟

اگه که نمیزاری هم لطفا دهتو ببنید دیگه به اندازه رو مخ هستی بخدا که اگه کار میکرد سیسمت خودم خدمتکارت میشم اگه هم نمیزاری که دوستان زحمت ریپورت کردن تاپیک فرو کردن اندیکاتور رو بکشن

مشکل گشا

ستاره داوود

یه ستاپم از ترکیب عصایه موسی و شلوارک پاندایه کنگ فو کار بزن با rr4 رقمی بعد از 70 سال برایه اولین بار در ایران

بدون پیچفورک و ریگرشن ترند ترید کردن حماقت است

این ستاره ی داووده

و حماقت بد تر ترید با اندیکاتور

حاج امیر شما کلاس تقویتی لازم داری داداش

ویدیو بگیر گوشم از حرفات پره

پول نمیگیریم از شما نگران نباش