من عهد کردم اگر زمانی در ترید به سود رسیدم جلوی کسانی که جلوی پای مردم بیچاره چاله قرار میدهند رو بگیرم . و بنظرم نیمی از موفقیت من بابت همین کار ثوابی بوده که تا الان انجام دادم .
اگر چه استاد امامی از ارسال معامله ریل فرار میکنند چون میدونند قطعا لیکویید میشن اما بذارید دلیل اصلی مخالفت من با اندیکاتور خیالی ایشون رو بگم :
بانک های بزرگ آمریکا و اروپا وظیفشون اینه که وقتی قیمت بیش از حد میره بالا و یا بیش از حد میریزه ، با گذاشتن limit order بر سرراه قیمت ، از حرکت افسارگسیخته و بهم ریختن نظم مالی جلوگیری کنند .
یعنی اون ربات یا کارمند میاد میبینه قیمت طلا داره زیادی رشد میکنه و دلار در مقابلش ضعیف میشه ، یه دکمه سل میزنه و میلیاردها دلار پول رو وارد سل میکنه تا قیمت کنترل بشه .
حالا شما دلیلی که من اوردم و باهاش ترید میکنم رو مقایسه کن با ذات اندیکاتور استاد :
فیبوناچی خوبه چون لاک حلزون و کهکشان راه شیری عددش 1.618 است و این عدد مقدسه .
قیمت میره بالا چون این خط خورد به اون خط.
یعنی واقعا از نظر یک آدم عاقل ، بانک آمریکا میاد چون تا نقاشی شما خورده بهم پول وارد بازار میکنه ؟
یعنی بانک آمریکا میاد فیبوناچی میکشه ؟
ضمنا : تمااااااااااااام اندیکاتورهای دنیا بر پایه میانگین قیمت و مووینگ اوریج کار میکنند و پایه همشون مووینگ اوریجه . باور ندارید ؟ کدهاشونو بدید به chatgpt و ازش سوال بپرسید.