اینکه بتونی یه سبک معاملاتی درست کنی خیلی عالیه ولی شما در اصل همون سبک پرایس اکشنو دارید کار میکنید با استراتژی خودتون ![]()
بسیار عالی ایشون استاد مطرحی هستن
اسکلپ و اسکلپر بودن با این وین ریت واقعا فوقالعاده هستش چون اسکلپر ها باید توانایی تصمیم گیری در لحظه رو داشته باشن و بتونن به خوبی چارت رو در سریع ترین حالت ممکن آنالیز کنن
اگه از یه اندیکاتور با سه تنظیمات جداگانه استفاده میکنید با تناسب صحیح این فراکتال هستش که اگه درکتون از فراکتال خیلی خوب باشه قطعا تریدر موفقی هستید
اصلا همه سبک ها یکم پرایس اکشنو دارن ولی هنوز دارم روش کار میکنم تا نقطه ورود بهینه کنم قدیما تایم بالا از استراتژی ارشیا عزیزپور استقاده میکردم صبرم کم بود اومدم پایین دارم پخت و پز میکنم
استادان عزیز و محترم فقط اصول اصلی اون استراتزی که دارن رو بهت یاد میدن بعدش شما باید برید دنبال بهینه سازی استراتژی که به شخصیت معاملاتیت بخوره مثلا دوس داری اسکلپ کنی باید اون سبک رو برا خودت جوری بهینه سازی کنی که تو تایم پایین برات سودده باشه و حتما حتما باید کم کم یک ماه اونو بک تست بگیری و همه معاملاتی که بکتست کردی رو یکی یکی یادداشت کنی و بنویسی چرا ضرر شد چرا تی پی بعدا توی دمو فروارد تست میگیری و همهچیزو از نو یادداشت میکنی هروقت تونستی با قوانین دقیق استراتژی که ساختی یک حساب دمو رو با اصول رشد بدی اونوقت میتونی با استراتژیت وارد ریل بشی و تازه تا روانشناسی خودت روبرو بشی
من پایه ام آی سی تی هست ولی یه جورایی ازش جدا شدم و یه ستاپی یاد گرفتم که با آی سی تی هم ترکیبش کردم ولی آی سی تی نیست و کلا ستاپ واکنش گرا هست بدون تشخیص جهت بازار
اینکه تونستی یک استراتژی شخصی بسازی یعنی داری وارد مسیر حرفه ای شدن میشی
ولی یادتون باشه یک استراتژی رو باید بر پایه اصول خاصی ساخت با چهارچوب های معین
سبک اختصاصی بلند مدتی دیلی و ویکلی ، بخاطر آرامش خیلی زیاد و سودهای فوق سنگین و اینکه نیازی نیست همیشه پای چارت باشی ![]()
من دوره استاد پورصمدی رو دیدم و فقط هم همون رو کار میکنم و دلیلم هم برای کار کردن پرایس اکشن اینه که اگر تسلط کامل بر مطالبش داشته باشید در هر لحظه از بازار پاسخگو هست ( البته نه اینکه یهو بپری وسط معامله )
البته پرایس اکشن به افرادی که دنبال راه ساده تری هستند و نمی تونن یه مطلب رو برای تعداد زیاد تکرار و تمرین کنن پیشنهاد نمیشه چون نیاز به درک عمیقی از بازار داره
کاملاصحبتت منطقی و درست بود
با سلام لطفا سورس کد کروکوبات رو هم بررسی بفرمایید .
کروکوبات اولین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل - گفتگوی آزاد تریدرها - کامیونیتی ایران بروکر
سبک استاد سعید خاکستر ولی بشدت سخته
و حداقل ۲ سال برای تمرین همه ستاپ ها زمان لازمه که از ظر من بازم کمه
استراتژی شما بیشتر نزدیک به هولد کردنه
یک راه کم ریسک و مطمئن ![]()
سبک رفتار شناسی قیمت که یک سبک استاندارد جهانی و معروف است البته احتمالا استاد خاکستر استراتزی خاصی روی این سبک دارند وگرنه خود سبک عمومی و شناخته شده است و شخصی نیست
عرضه و تقاضا ۱۵ دقیقهای؛ سادست، شلوغ نیست راحت انجام میشه!
بهترین استراتژی چیه فارکس؟
NTZ(no trade zone)
شناخت مکان و زمانی که نباید ترید کرد بهترین استراتژیه
استفاده نکردن از اندیکاتور و خواندن چارت
بهترین استراتژی اینه که دنبال بهترین استراتژی نباشی و استارت کار و بزنی تا زودتر بتونی تو مسیر درستش قرار بگیری