بنظرم بهترین استراتژی سبک البروکس هست. نظر شما چیه؟؟

به نظر شما کدوم سبک خوبه ؟

1 لایک کرده

بهترین وجود نداره توی ترید
برای هر شخص متفاوته

به قول رضا مارمولک : راه برای رسیدن به خدا به تعداد انسانهای روی زمینه

5 لایک کرده

سبک پیشنهادی شما چیه؟

1 لایک کرده

خودم البروکس کار میکنم

اما بهترین سبک وجود نداره

میشه گفت هر سبکی که به تریدر ارامش بده وبتونه سود کنه واسه اون شخص بهترینه

من خودم البروکس کار میکنم برادرم ICT

هردومون سودده هستیم

4 لایک کرده

امیر جان فارکس کار هستی یا کریپتو ؟

تو این شرایط بازم میتونید معامله کنید یا خیر ؟

من خودم البروکس کار میکردم ولی با سبک آلفونسو خیلی راحترم
همه سبک های معروف سودده هستن بستگی به خود شخص داره که با کدوم بهتر ارتباط میگیره

2 لایک کرده

خودم :
ترکیبی از پرایس اکشن + smc روی طلا ۵و۱دقیقه
پرایس اکشن مدرن جفت ارزها تایم فریم ۱۵دقیقه تا روزانه

اما به کسی پیشنهاد نمیدم و نمیگم بهترین روش کاره

1 لایک کرده

آقا رضا نظرتون راجع به سبک آلفونسو چیه آیا سبک قدرتمندیه؟

1 لایک کرده

سبک البروکس بهترین سبک نیست تنها سبکه واقعیه دوست عزیز این سبک های مختلف که پکیج فروش ها تو پاچه مردم میکنن صرفا استراتژی شخصیشون رو داده های پرایس اکشن رو اسم اجق وجق میزارن و تولید کننده این راه آقای مایکل بود با ساخت ict که پکیج فروش هم بود نه یه تریدر ماهر.

2 لایک کرده

در آخر شما نیاز به سبک ها و اسم های اجق وجق و پکیج فروش ها ندارید صرفا لازم پرایس رو یاد بگیرید تا بیس کلی بازار دستتون بیاد و بقیش روانشناسی هست

3 لایک کرده

تعریف از قدرتمند چیه !؟ اینکه بتونی واسع هر حرکت مارکت دلیل و تفسیر بیاری ؟ نقطه ورود زیاد بده ؟ یا موضوعات دیگه ایی مدنظرته !

1 لایک کرده

مایکل دورهای خودش به شکل رایگان از سال 2016 داخل یوتیوب می‌ذاره چجوری پکیچ فروشه !!

1 لایک کرده

منظورم اینه که معاملاتی که با این سبک داشتید چه کیفیتی داشته یا وین ریت و ریسک به ریواردش چنده و نظر خودتون راجع به این سبک چیه

1 لایک کرده

حسام معمارین ببین چی میگهه

1 لایک کرده

فارکس EurUsd

و Emini سهام

در هر حال الان صرفا تمرین میکنم به خاطر اینترنت چون ایرانم

1 لایک کرده

وین ریت متغیر بین 40 تا 60 ممکنه جابه جا بشه در شرایط مختلف بازار
کمترین ریواردی که من میگیرم 2 هست ریواردهای بالا و حتی خیلی بالا هم میتونی بگیری ولی بالطبع تعداد نقطه ورود و وین ریتت پایین تر میاد
در کل برای کسی که دنبال سویینگ گیری هست یا حتی معامله به شکل set & forget انجام بده و یک سیستم مکانیکی داشته باشه خوبه
شاید مقداری نقطه ورود کم اذیت کننده باشه که با توجه به اینکه دارین سویینگ گیری انجام می‌دین یک چیز طبیعی هست که میشه اونم با بالا بردن تعداد نماد یا یایین آوردن تایم فریم میشه حل کرد

3 لایک کرده

متشکرم از توصیه تون پس در کل سبک خوبیه من خودم تازه یادگیری این سبک رو شروع کردم

1 لایک کرده

سبک آلفونسو واقعا قویه

1 لایک کرده

مارمولکومیشناسی پس شصتی هستی

1 لایک کرده

آره داداش 66 هستم.پس از کلنجار رفتن توی مشاغل مختلف 2 سال آخر رو ترید کردم و تازه به سود رسیدم که نت طبقاتی شد

1 لایک کرده