آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

تو اگه کاربر بیرونی هستی و کارکن خلیفه نیستی چرا اومدی اینترنت تحقیق کردی که آیا خلیفه و ریت گلد چطوریه مشخصه که اومدی جوو مثبت راه بندازی در مورد خلیفه و سیگنالاش
ببین من متضرر شدم ربطی هم به عرضه نداشت خلیفه اموزشاش خوبه ولی ارزش 10 تومن رو نداشت من الکی 10 تومن دادم به مجموعتون و توی دمو اموزشا جوابه ولی تو سایت اصلی به هیچ عنوان

و فقط ضرر ضرر ضرر

تو که اینقدر خوبی سارا خانوم میشه همین پورتفوی هارو که میفرستی با آدرس سایتت بفرتسی؟

۱۰۹۱۶۴
اینو ثبت میتونی بکنی

سلام زینب خانم آموزش ها داخل اپلیکیشن spotplayer هست و نمیشه فرستاد

من از کار کن ها نیستم و برای مطمئن شدن از ریت گلد اومدم اینجا و همچنین وقتی زدم ریت گلد داشتم داخل پخش همه میرفتم پایین و ایران بروکر رو دیدم که سر تیترش کلاهبرداری ریت گلد بود

پس منم گفتم نکنه واقعا همینه و ۵.۵ تومن به باد بره و اومدم تا مطمئن بشم

الان شما کدوم پلتفرم کار میکنی

و یه موجودی از حسابت بفرست که با زمان بر داشت از پلتفرم یکی باشه + تاريخ

میشه شماکه ثبت نام کردید اگر نتیجه ای گرفتید یا پلتفرم دیگه ای رو به شما معرفی کردن و نتیجه داد و به سود رسیدین بیای به ماهایی ک ثبت نام نکردیم ی مشاوره ای بدی یا کمکی بکنی که ماهم ی نونی در بیاریم؟

چشم ولی با این تفاسیر که میگن شاید اصلا دوره شو نخرم نمی‌دونم

ولی پیامک زدن طی 1‌ الی سه روز دیگه تماس میگیرن

من از پشتیبانیشون پرسیدم اون کانال برای خودشون نیست فیکه

فقط دوتا کانال تو بله دارن

ایشالله که واقعیت داره و از کرده ی خودت پشیمون نشی.جسارتا میتونم ایدی روبیکاتونو داشته باشم جهت هماهنگی

من هم دوره خلیفه رو خریدم ۵ تومن که اشتراک سه ماهه هست ..دو هفته اول که تو کانال خصوصی رفتیم گفتن اشتراک رو فعال نمیکنن تا اموزش ببینین .الان دو هفته هست دارن معامله میکنن که البته من هنوز تو ریل نتونستم معامله کنم بخاطر مشکلات کارت به کارت ریت گلد..خلیفه دو تا پلتفرم معرفی کرده سارین و ریت ..سیگنال هایی هم که داده هم سود داشته هم ضرر که البته دیروز و امروز برایند سیگنالاش صفر شد ..ولی روزایی هم بوده که برایند بالای صدخط داشته ..امیدوارم فردا حسابمو شارژ کنم و بتونم تو ریل فعالیت کنم ببینم چی میشه

2 لایک کرده

باور کنیم از کارکنان مجموعش نیستی؟

1 لایک کرده

@fatemeh1rd

خدمت شما

نگران نباش یکم زمان میبره هر روز از طریق رباتی که واریزی ها رو ثبت کردی و ثبت نام کردی اونجا بعد چند وقت لاینسس بهت میده که تو برنامه اسپات پلیر وارد کنی و دوره برات بیاد بالا بعد اینکه اموزش دیدی تقریبا ی هفته بهت لینک کانال میده

1 لایک کرده

بچه ها امروز بهم از پشتیبانی زنگ زدن ینی نیم ساعت پیش

پیش ثبت نام انجام داده بودم

یکم ابهامات و سوالامو پرسیدم جواب داد

و گفتم میگن پشتیبانی ضعیفه جوابگو نیستین میگه سرمون واقعا شلوغه تعداد اپراتور کم و بازم بیشتر از ۵,۶ س زمان نمیبرع جواب دادن

و فلان خیلی حرف زدیم خلاصه

نه ..من خودم اینجا میخواستم در مورد خلیفه و ریت گلد پرس و جو کنم ..و خوب و بدشو گفتم حالا هر کسی خودش بهتر میدونه چیکار کنه

بصورت کلی و مختصر در مورد ریت گل و اکادمی خلیفه بگم.

در مورد ریت گل قابل اطمینان فقط تا حدی که فقط رو خوش حسابی و سابقه میتونی حساب کنی نه مجوز و چیز دیگه فقط بعضی موقع ها وسط معامله میزنه اتصال برقرار نیست درصورتی که انتن نت پره

در مورد اکادمی هم پولتو نمیخوره به موقع بهت زنگ میزنه حالا یکی دو روز اینور اونور بعد لاینسس اسپات پلیر میده میری اموزش میبینی بعد وارد کانال سیگنال میشی فقط باید درست اموزش ببینی مثل تاییده گرفتن تا بتونی تو معامله وارد و خارج بشی سیگنالاشم ی روز میبینی بالای ۵۰۰ خط سود میده به طور میانگین ی روزم مث امروز یر به یر در کل معمولا سود میکنید به نظرم بعد اموزش فقط دمو کار کنید تا دو هفته تا بتونید نحوه کار با پلتفرم یاد بگیرید و کاملا مسلط بشید چون معاملات لحظه ایه ی لحطه گیج بزنی یهو میری توضرر

1 لایک کرده

نه. دوست عزیز وقتی درگاه اینترنتی بسته هست پرداختی به حساب اون مجموعه واریز نمیشه که بخواد پولی برداشت کنه و به حساب افرادی که سود میکنن برداشت میکنن واریز بشه برای همین میخوان افرادی که واریز انجام میدن به حساب افرادی که برداشت میزنن واریز بشه یه جورایی تهاتر

در رابطه با گردش حساب هم بخاطر اینکه جسارت به‌کسی نشه فیش واریزی اصلی باشه فیک نباشه

اون گردش حساب و شماره پیگیری یه جورایی تصدیق براشون باشه

2 لایک کرده

دوست عزیزم اموزش درست ببین دنبال سیگنال نباش

بازار یادبگیری چارت بفهمی

فرقس نداره ریت گلد سارین یا فراز یا حسن و حسین…. همه جا میتونی فعالیت خودت کنی

1 لایک کرده

والا من عرض کردم دو سال پیش با استاد ابراهیمی گذروندم. از بقیه اساتید اطلاعی ندارم