گلایه از پشتیبانی آکادمی خلیفه؛ بی‌توجهی به مشکل کاربر

فکر کن یک ساعته که داری تلاش می کنی با وضعیت فعلی نت ملی به ریت گلد یا همون سایت طرف قرارداد اقای پژمان مختاری (آکادمی خلیفه) وصل بشی و پیغام؛ از اتصال خود به اینترنت مطمئنید مواجه میشی که به پشتیبانی پیام میدی که چرا اینجوریه و تکلیف ما چیه؟

بدون هیچ توضیحی یه لینک از یه سایت دیگه برات می فرسته و میگه اینجا ثبت نام کن و حتما از لینک معرف استفاده کن چون ثبت نام در حالت عادی بسته است.

یعنی سرمایه اصلی خودت و سودی که تا حالا اونجا داری هیچ؛ مگه میشه؟ مگه داریم؟؟

2 لایک کرده

میبینم که خیلی از دوستان از آکادمی خلیفه میگن،ببینید دوستان تجربه ثابت کرده هر کسی که زیادی از خودش تعریف کنه یعنی که هیچ چیز بارش نیست،من وبینارشو دیدم فقط یک چیز فهمیدم که قراره کلاه خیلی ها رو ورداره به امید سیگنال دادن،طرف فقط با پول کانال سیگنالی که منو شما بهش میدیم پولدار شده نه با معاملاتش،شک نکنید اگر کسی معامله گر بازار مالی باشه وقت این شیاد بازی هارو نداره فقط دلم برای اون مردم ساده میسوزه که پول کانال سیگنال اینارو میدن آخرشم مطمئنم هیچی جز ضررنصیبشون نمیشه

4 لایک کرده

دقیقا طرف حتی پکیج فروش هم نیس ( به پکیج فروشا توهین میشه ) چ برسه تریدر

فقط عجیبه که مردم ما چرا اینقدر راحت گول اینارو میخورن

1 لایک کرده

استاد یه جا فرموده بودن با دو میلیون تومن روزی 20 تومن سود سازی میکنن :confused: هر چی بگیم از طنز ماجرا کم نمیشه

1 لایک کرده

یاد یه جمله ای افتادم:

«میخوای با گوشیت پول دربیاری؟ بفروشش!»

3 لایک کرده

درود با این جور سایت ها و این افراد کار نکنید حیف وقت و پول شماست

بنده هم دوره رو خریدم و بدرد نمیخوره پشتیبان پاسخگو نیستن و فقط میپیچوننت برای وقت و پولتون ارزش قائل باشید

ببین هنوز گروه قبلی که اقدام به خرید کردن و هنوز عملا وارد بازار نشدن ؛ ایشون از دیروز شروع به فروش دوره جدید کرده؛ یعنی عملا یه پکیج فروشی باز کرده که مرتب به اعضای کانال به اصطلاح vip اضافه می کنه و رها می کنه و میره سراغ سری بعدی

متاسفانه مردم اعتماد می کنن و اینا هم کمال سوء استفاده رو دارن انجام میدن

من اول سال جدید یه دوره از ایشون خریدم و به اصطلاح عضو vip شدم؛ هنوز که هنوزه هر وقت اقدام به فروش دوره جدید می کنه پیامک شرکت در وبینار و شرایط خرید دوره و فلان و برام میاد در حالیکه من اشتراک بلند مدت دارم و اصلا ازش استفاده نمی کنم چون عملا هیچ در هیچه

خیلی جالبه؛ هنوز از پک فروشی هفته قبل اقای پژمان مختاری نگذشته که دیروز ایشون اقدام به اجرای وبینار و تبلیغ برای فروش پکیج جدید کرده.

نکته جالب قضیه اینه که ایشون همیشه تاکید به محدودیت جا و البته شرط قبولی در مصاحبه می کنه که همه اینا عملا ادعاس و تا جایی که جا داره می فروشه و رها می کنه به امید خدا و چیزی به نام پشتیبانی که فقط اسمه.

1 لایک کرده

دقیقا موضوع این وبیناری که میگین چییه ؟

چه جوری با یه موبایل ساده ؛ در ماه بین 10 تا 100 ملیون درامد داشته باشیم

عجب اسامی مسخره ای با چه عناوینی میان کلاهبرداری

خلیفه!!!

اسمشم نشنیده بودم .

ولی بنظر من کسی که سرش کلاه میره تقصیرش کمتر از کلاهبردار نیست .

انتخاب محل معامله معتبر اولین و حداقل ترین گزینه لازم برای تریدره .

اگر از این موضوع رکب بخوری بنظرم دنبال ترید نری بهتره .

دقیقاا جواب ماهایی که دو هفته پیش خریدیم به درستی دادع نمیشع

1 لایک کرده

خدایی این چیزا رو از کجا پیدا میکنید؟؟؟

آکادمی خلیفه،ریت گلد،فرازگلد،ترندو و…..

برای پولی که دارید ارزش قائل باشید.

2 لایک کرده

دلالی!

دلالی!

دلالی!

خلیفه چ عرض کنم

من توی دوره ای اول معرفی بودم و همون اول فهمیدم کلاهبرداریه حتی صحبت کردنم بلد نیست

وخیلی استرس داشت خود خلیفه رو کلن خریدن گذاشتن پشت ویترین هیچی حالیش نی برید استادان بزرگ رو نگاه کنید که چطور توضیح میدن کسانی که می‌خوان ترید یاد بگیر فقط آقای صمدی

که سال هاست نه قیمت دوره رو برده بالا ونه حرفی از خودش داشته همشون از نظر عالمی و با مدرک صحبت می‌کنه ولی اینا جا به جز کلاهبرداری چیزی نمیبینم باکلی اصرار که وارد این کانل و این بازار باید شد

1 لایک کرده

بنظرم پیدا کردن اینا خیلی سختتره ها . این همه کار بلد هست تو این کار چه اینور آبی ،چه اونور آبی

بعد خلیفه!!!

دمتون گرم واقعا:joy::joy:

1 لایک کرده

چجوری باید دوره صمدی رو تهیه کرد؟