فکر کن یک ساعته که داری تلاش می کنی با وضعیت فعلی نت ملی به ریت گلد یا همون سایت طرف قرارداد اقای پژمان مختاری (آکادمی خلیفه) وصل بشی و پیغام؛ از اتصال خود به اینترنت مطمئنید مواجه میشی که به پشتیبانی پیام میدی که چرا اینجوریه و تکلیف ما چیه؟
بدون هیچ توضیحی یه لینک از یه سایت دیگه برات می فرسته و میگه اینجا ثبت نام کن و حتما از لینک معرف استفاده کن چون ثبت نام در حالت عادی بسته است.
یعنی سرمایه اصلی خودت و سودی که تا حالا اونجا داری هیچ؛ مگه میشه؟ مگه داریم؟؟
میبینم که خیلی از دوستان از آکادمی خلیفه میگن،ببینید دوستان تجربه ثابت کرده هر کسی که زیادی از خودش تعریف کنه یعنی که هیچ چیز بارش نیست،من وبینارشو دیدم فقط یک چیز فهمیدم که قراره کلاه خیلی ها رو ورداره به امید سیگنال دادن،طرف فقط با پول کانال سیگنالی که منو شما بهش میدیم پولدار شده نه با معاملاتش،شک نکنید اگر کسی معامله گر بازار مالی باشه وقت این شیاد بازی هارو نداره فقط دلم برای اون مردم ساده میسوزه که پول کانال سیگنال اینارو میدن آخرشم مطمئنم هیچی جز ضررنصیبشون نمیشه
ببین هنوز گروه قبلی که اقدام به خرید کردن و هنوز عملا وارد بازار نشدن ؛ ایشون از دیروز شروع به فروش دوره جدید کرده؛ یعنی عملا یه پکیج فروشی باز کرده که مرتب به اعضای کانال به اصطلاح vip اضافه می کنه و رها می کنه و میره سراغ سری بعدی
من اول سال جدید یه دوره از ایشون خریدم و به اصطلاح عضو vip شدم؛ هنوز که هنوزه هر وقت اقدام به فروش دوره جدید می کنه پیامک شرکت در وبینار و شرایط خرید دوره و فلان و برام میاد در حالیکه من اشتراک بلند مدت دارم و اصلا ازش استفاده نمی کنم چون عملا هیچ در هیچه
خیلی جالبه؛ هنوز از پک فروشی هفته قبل اقای پژمان مختاری نگذشته که دیروز ایشون اقدام به اجرای وبینار و تبلیغ برای فروش پکیج جدید کرده.
نکته جالب قضیه اینه که ایشون همیشه تاکید به محدودیت جا و البته شرط قبولی در مصاحبه می کنه که همه اینا عملا ادعاس و تا جایی که جا داره می فروشه و رها می کنه به امید خدا و چیزی به نام پشتیبانی که فقط اسمه.
من توی دوره ای اول معرفی بودم و همون اول فهمیدم کلاهبرداریه حتی صحبت کردنم بلد نیست
وخیلی استرس داشت خود خلیفه رو کلن خریدن گذاشتن پشت ویترین هیچی حالیش نی برید استادان بزرگ رو نگاه کنید که چطور توضیح میدن کسانی که میخوان ترید یاد بگیر فقط آقای صمدی
که سال هاست نه قیمت دوره رو برده بالا ونه حرفی از خودش داشته همشون از نظر عالمی و با مدرک صحبت میکنه ولی اینا جا به جز کلاهبرداری چیزی نمیبینم باکلی اصرار که وارد این کانل و این بازار باید شد