آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

بفرما. اینم با آدرس سایت. پرتفوی امروزم هست. معاملم رو مدیریت نکردم. حدضررم رو رعایت نکردم به همین راحتی ضرر کردم. البته قبل از رعایت حدضرر قمارگونه وارد معامله شدم و این نتیجه حقم بود.

توی گوگل سرچ کن کلی کلیپ اموزشی توی اپارات میاد

هیچ بلد نیستی؟

اوایل اردیبهشت اشتراک دائمی گرفتم ده میلیون دادم با اطمینان خاطر کارشناس گفت دائمی بگیری خیلی بهتره . از طریق کانال سیگنال فقط عدد وارد کن و نیاز به آموزشی هم نیست فقط پلتفرم رو یاد بگیر. البته آموزش ها جامع و با توضیحات کامل ارائه شد ولی سایت دمو برای تمرین اکثرا خطا میداد و یا در زمان خرید و فروش آیکن ها عمل نمی کرد که بشه تمرینی انجام داد.

سایت اصلی هم که با مشکل واریز مواجه شد . گفتن اونایی که قبلا پرتفو تشکیل دادن می تونن واریز کنن که دلیل قابل قبولی نیست

برای کارت به کارت هم چندین روز تست کردم یا امکان پذیر نبود یا مبلغ های انتخابی خودشون به شماره کارت شخص میومد واقعا برای واریز دچار تردید و استرس شدم که اگه پول واریز کنم می تونم بعدا بگیرمش یا نه .

سارین گلد رو معرفی کردن که آموزش و توضیحی هم بابتش ارائه نشد . گفتن برو تو آپارات ببین . البته متوجه شدم که این اتاق هم به مشکل واریز و برداشت برخورد کرده

دوستانی که اینجا هستن و دارن از طریق خلیفه با ریت کار می کنندو گفتید راضی هستید لطفا از تجربیات خودتون بگین

مشکل و واریز و برداشت داری یا خیر . ؟؟

کسانی که هم مثل من تازه ثبت نام کردن آیا تونستید واریز کنید پرتفو تشکیل بدید و براساس سیگنال ها درآمد داشته باشید؟

جوک امشب: هیوا گلد فعال هست و معتبر.

شما خودت داری میگی از اول تا الان مشکل داشتی،دیگه چرا دنبال نظر بقیه هستی؟

اگه دنبال ترید کردن هستی یه لطفی به خودت کن:

برای پولت ارزش قائل باش.

نه اینکه با ترس و استرس واریز و برداشت انجام بدی,

سلام منم دقیقا مثل شما هستم با این تفاوت که12میلیون بیشتر ضرر دادم‌چون سایت اصلی با دمو زمین تا اسمون فرق داره هم با سیگنال هاش خرید فروش کردم هم با اموخته های خودم که اموزش داده در اسپات همه دروغه اصلا به نظرهای که گذاشتن ما راضی هستیم و اینا نگاه نکن اگه یه هفته پیش میومدی اینجا میدیدی یه نفر راضی نیست از اکادمی خلیفه این چند تا پیام هم گذاشتن از خودشون اومدن فضا رو برای کسای که میخوان دوره بخرن عوض کنن طرف فک کنه هستن کسانی که به سود رسیدن اقا پولتو دور نریز مثل من بخدا قسم اگرمیشد سود کرد من خودم‌تبلیغ میکردم براش ولی نمیشه شب و روز تمرین کردم و با استراژدی که گفت رفتم جلو این سایتای ریت گلد و سارین هم هیچ رسمیتی نداره فردا بست حتی نمیتونی اسم کسی که اوردتش بالا پیدا کنی

خدا بیامرزه پدرتو همه حرفات درسته برید شکذیت کنید نزارید گردنش کلفت شه اینستاهم باز شد پست بزارید رسواش کنید من به نوبه ای خودم هرکاری بتونم میکنم دیگه بقیه متضرر نشن

نخر خواهر من تهرانی بیا دورشو‌من رایگان بدم بهت کانالشم روبیکامو میدم بهت همش دروغه پژمان مختاری کلاهبرداره خیلی چیز ساده ای هستا شما نگاه کن ماهایی که این راه و رفتیم ضرر کردیم از 18روز پیش که این سایت اومده بالا ونظر گذاشتن تا سه روز پیش همه نظرات منفی بوده بعد یهو صد تا پیام مثبت میاد که ما دوساله با خلیفه اشنا شدیم زندگیمون تغییر کرده خب اینا کجا بودن تا الان همین که ما اومدیم گفتیم راضی نیستیم اینا پیداشون شد ضد ما حرف زدن اصلا هم هماهنک شده نیست از گوشت سگ حرومتره این پولا که خلیفه میخوره به اسم کمک به‌مردم اومد میلیاردها تومن به جیب زد تازه چون ده ساله شده بود کوییک‌جایزه گذاشته بود برا ما تازه خبر اومده بازم وبینار زده یه تیبا گذاشته چیشد پس هزار نفر بیشتر نمیتونست پشتیبانی بده به ما میگفت صد نفر بیشتر دیگه ثبت نام نمیکنیم