دم همه شما گرم بد تعریف کردین برای من شد سود ممنون از معرفی خلیفه ![]()
از اکادمی گرفته تا پشتیبانی سایت ریت یا سارین هرچی خلیفه گفته دروغ محضه آموزشاش خوبه ولی برای سایت دمو برای سایت اصلی اگر میخواههدی متضرر بشید حتما پول واریز کنید
پیشنهادم اینه اگر میخواهید نیاز به تراپیست داشته باشید با پشتیبانی خلیفه صحبت کنید تا عصبیتون کنند
اگر میخواهید متضرر بشید با ریت گلد سایت اصلی بعد از واریز پول وارد معامله بشید تا در عرض دو دقیقه پولتون رو از چنگتون در بیارن
اگر میخواهید همون سرمایه ای که دارید رو ازتون بگیرن یه دقیقه در سارین گلد اصلی معامله کنید ولی اگر میخواهید امید پول به دست بیاورید با اموزش های این یارو خلیفه پیشنهاد میکنم در سایت دمو تمرین کنید روزانه با 1 خط اونا میگن 20 تومن شما مطمئن باشید 550 تومن هم میتونید سود کنید
یه نمونه از دمو خودمو میزارم نگاه کنید توی دو سه دیقه 2 ونیم سودمه با سه معاممله که نقاط ورود و خروج هم مشخص کردم توی اون ساعت اون چارت اصلا نرسیده بوده به جایی که من خروج زدم ولی معاملم با سود دو میلیون بسته شد جالب نیست براتون که چرا دمو اینقدر سود میده ؟ چون میخواد وسوستون کنه ببین من خودم هر بار با دمو کار میکنم به خدا وسوسه میشم که بیشتر متضرر بشم نکنید راه منو پیش نگیرید اینایی هم که میان چرندیات مینویسن از طرف خود خلیفن به هیچ وجه قولشونو نخورید ماشینی هم که داد به اون بنده خدا از پول منو تو بوده و هنوز هم که هنوزه مستنداتی از اون اسناد نفرستاده تو کاالش که ماشینو زده به نام یا چی
نکنید خلاصه و مفید
دمو من خودم روزانه با 1 خط 50 میلیون تومان سود میکردم و بعد یه هفته تمرین سفت و سخت وارد معامله تو سایت اصلی ریت شدم دقیقا هر بار با 50 خط ضرر که وارد میشدم فقط حد ضرر میزد انگار میدونی چیه مثل این میمونه که پول اضافی داشته باشی بخوای دور بریزی پشتیبانی ریت گلد یا سارین گلد یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای فط به جیب خودشون فکر میکنن روی دمو همه استراتژِ هات میگیره ولی همونارو بخوای روی سایت اصلی اجرا کنی یه جوری زمینت میزنه که نفهمی از کجا خوردی به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم تو هم مثل من ضرر کنی اینو به خاطر ضرر کردنم بهت نمیگما من تا تهشو رفتم دقیقا هرچی که این دوستانن در مورد اون دزدا میگن درست هست از خلیفش بگیر تا ریت گلد و پشتیبانیش 5500 بخوای شارژ کنی نمیشود علت ؟ چون باید مضربی ازز 1 میلیون باشد برداشت هم زیر 1 میلیون نمیشه یا عدد خورد نمیشه باید مضربی از 1 میلیون باشد فرض کن 900 هزار تومان داری توی اکانتت مونده به کارت نمیاد باید فکرشو از سرت بیرون کنی مگر اینکه 100 هزار بتونی سود کنی که کل پولت مضربی از 1 میل باشه تا بتونی اون پولتو برداری
اگر علاقه داری متضرر شی جای فوقالعاده ایه
اگر دوست داری اعصابت به هم بریزه جای عالی ای هست
اگر دوست داری سرت کلاه بره خیلی پیشنهاد میکنم
البته فکر میکنم از بی عرضه گی شخص هم باشه این معامله کردن ها چون واقعا تو دمو ریت کار کردن سخته ولی رفتم تو اصلیه خیلی خوب بود
با چه زبونی باید بهتون بگن که واریزی انجام نده کلاهبرداریه ؟
آفرین به مجموعه خوب خلیفتون خانوم مهدیه تقوی ملقب به پژمان مختاری و دارو دستش ![]()
باریکلا به شما مائده خانوم یکی از کارکنان خوب پژمان مختاری که رو حرفش واینیستاد و پول هیچ معترضی رو برنگردوند و به همه ضرر زد
من میخام یاد بگیرم و روزانه درآمد داشته باشم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون برم کار کنم
بنظرتون دوره آموزشی بخرم ؟ از کدوم استاد ؟
واقعا مجموعه خلیفه یه چیز دیگه کارشناساش همیشه پاسخگو هستن و با حوصله جواب میدن که این خیلی برام اهمیت داره البته دوستانی که پیام دادن اینم بگم ضرر جزوی از معامله است به نظر من کسایی که جنبه ضرر رو ندارن واقعا حقشون سود نیست
سلام وقت بخیر
حدود یک ساله که با پلتفرم ریت گلد فعالیت میکنم و از همکاری با این مجموعه کاملاً راضی هستم. توی این مدت معاملات بهخوبی انجام شده و مهمتر از همه اینکه هیچ مشکلی در برداشت سود و تسویه حساب نداشتم و همه چیز منظم و قابل اعتماد بوده.
همچنین من از دانشجویان آکادمی خلیفه هستم و در دوره نوسانگیری طلای آبشده که با تخفیف برگزار شد شرکت کردم. از کیفیت آموزشها و مطالب دوره کاملاً راضی بودم و نکات کاربردی زیادی یاد گرفتم. در مجموع تجربه بسیار خوبی از این مجموعه داشتم و با خیال راحت میتوانم آن را به دیگران پیشنهاد کنم.
نکتهای که برای من خیلی ارزشمند بوده، پشتیبانی تخصصی مجموعه است. هر زمان سوال یا مشکلی داشتم، با حوصله و دقت کامل راهنماییام کردند و واقعاً احساس کردم که پشتیبانی فقط در حد پاسخ دادن نیست، بلکه برای حل مشکل و پیشرفت معاملهگر وقت میگذارند.
چون کاربر به کاربر هست
دقیقا حرفتون درسته حتی چند بار تندبرخورد کردم با این حال با احترام زیاد پاسخ گو بودن خودم شرمنده شدم پیگیر مشکل من بودن .
معامله کردن صحیح به همین صورته
موفق باشید
آلبروکس،وارن بافت،مایکل، تمامی این استاد ها بیان آموزش بدن تا خودت نخوای یاد بگیری تمرین نکنی به فکر یک شبه پولدار شدن باشی فایده نداره قطعا ضرر سنگینی می کنی پلتفرم های طلا آبشده فراز هیوا همشون که ترکیدن فقط در حال حاضر ریت و سارین فقط فعالن
خو اینجا فعالیت نکنیم کجا فعالیت کنیم فراز هیوا ؟؟
و از طرفی نت جهانی وصل نیست بروکر کدوم بروکر همشون گیج شدن یک مثال ساده از ۱۰۰ درصد افراد ۹۰ درصد به زیان ده اند بقیه میکوبند اون ۱۰ درصد من هیچ حرفی ندارم فقط یک کلمه میگم تصمیم گیری با خودتون
گربه دستش نمیرسه به گوشت میگه پیف پیف بو میده
خب چکار به ده گردش آخر حساب دارن
چقدر این اکادمی طرفدار پیدا کرد
و این همه سود
همه هم از سه چهار ساعت پیش ملحق شدن
و همه هم نظر مثبت گذاشتن
عجیبه
خیلی عجیبه
اگر واقعا عضو کانال خلیفه هستید و سود میکنید
و جز کارکنان خلیفه نیستید
فیلم های آموزشی تون رو برا منم بفرستید
دوست عزیز در رابطه با فعالیت شبانه روزی باید بگم بازار طلا داخلی ساعات فعالیت مشخص خودشو داره طبیعیه که پلتفرم معاملاتی که خدماتش بر پایه و اساس مظنه داخلی هست خارج از ساعات فعالیت بازار خدماتی نداشته باشه
در رابطه با کال مارجین شدن باید بگم وقتی استراتژی معاملاتی نداشته باشی و اصولی فعالیت نکنی قطعا این اتفاق میوفته کلا مسیرو داری اشتباه میری عزیزم ![]()
بنظرم برای بقا تو بازار مالی یک تصمیم اصولی اتخاذ کنید
آخه بعید میدونم کسی که به سود برسه دنبال این باشه که تو سایت ها بیاد مجددا جست و جو کنه که پژمان مختاری کیه و ایا ریت گلد کلاهبرداریه یا نه نکنه از مجموعه خلیفه باشید شمایی که میگید چند ساله توی سودید با خلیفه ؟