آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

دقیقا حرفتون درسته حتی چند بار تندبرخورد کردم با این حال با احترام زیاد پاسخ گو بودن خودم شرمنده شدم پیگیر مشکل من بودن .

معامله کردن صحیح به همین صورته
موفق باشید

آلبروکس،وارن بافت،مایکل، تمامی این استاد ها بیان آموزش بدن تا خودت نخوای یاد بگیری تمرین نکنی به فکر یک شبه پولدار شدن باشی فایده نداره قطعا ضرر سنگینی می کنی پلتفرم های طلا آبشده فراز هیوا همشون که ترکیدن فقط در حال حاضر ریت و سارین فقط فعالن

خو اینجا فعالیت نکنیم کجا فعالیت کنیم فراز هیوا ؟؟

و از طرفی نت جهانی وصل نیست بروکر کدوم بروکر همشون گیج شدن یک مثال ساده از ۱۰۰ درصد افراد ۹۰ درصد به زیان ده اند بقیه می‌کوبند اون ۱۰ درصد من هیچ حرفی ندارم فقط یک کلمه میگم تصمیم گیری با خودتون

گربه دستش نمیرسه به گوشت میگه پیف پیف بو میده

خب چکار به ده گردش آخر حساب دارن

چقدر این اکادمی طرفدار پیدا کرد
و این همه سود

همه هم از سه چهار ساعت پیش ملحق شدن

و همه هم نظر مثبت گذاشتن

عجیبه

خیلی عجیبه

اگر واقعا عضو کانال خلیفه هستید و سود میکنید

و جز کارکنان خلیفه نیستید

فیلم های آموزشی تون رو برا منم بفرستید

دوست عزیز در رابطه با فعالیت شبانه روزی باید بگم بازار طلا داخلی ساعات فعالیت مشخص خودشو داره طبیعیه که پلتفرم معاملاتی که خدماتش بر پایه و اساس مظنه داخلی هست خارج از ساعات فعالیت بازار خدماتی نداشته باشه

در رابطه با کال مارجین شدن باید بگم وقتی استراتژی معاملاتی نداشته باشی و اصولی فعالیت نکنی قطعا این اتفاق میوفته کلا مسیرو داری اشتباه میری عزیزم :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

بنظرم برای بقا تو بازار مالی یک تصمیم اصولی اتخاذ کنید

آخه بعید میدونم کسی که به سود برسه دنبال این باشه که تو سایت ها بیاد مجددا جست و جو کنه که پژمان مختاری کیه و ایا ریت گلد کلاهبرداریه یا نه نکنه از مجموعه خلیفه باشید شمایی که میگید چند ساله توی سودید با خلیفه ؟

تو اگه کاربر بیرونی هستی و کارکن خلیفه نیستی چرا اومدی اینترنت تحقیق کردی که آیا خلیفه و ریت گلد چطوریه مشخصه که اومدی جوو مثبت راه بندازی در مورد خلیفه و سیگنالاش
ببین من متضرر شدم ربطی هم به عرضه نداشت خلیفه اموزشاش خوبه ولی ارزش 10 تومن رو نداشت من الکی 10 تومن دادم به مجموعتون و توی دمو اموزشا جوابه ولی تو سایت اصلی به هیچ عنوان

و فقط ضرر ضرر ضرر

تو که اینقدر خوبی سارا خانوم میشه همین پورتفوی هارو که میفرستی با آدرس سایتت بفرتسی؟

۱۰۹۱۶۴
واریزی انجام نده این کد رو قسمت معرف ریت گلد بزن وارد شو خودمم عکس سیگنالاشو برات میزارم

هر سوالی هم داشتی بپرس در خدمتم

اگ بخوام برات خلاصه کنم مجموعه خلیفه برای برای کد معرف خودشون پول میخوان که من در اختیارت گذاشتم و برای اموزشاشون و همینطور برای سیگنالاشون من که پول بهشون بیخود پرداخت کردم از نظر من بهشون پول واریز نکن این کد معرفی که دادم خددمتت توی ریت گلد https://setinrate.com ریت گلد خوبه سایتش من ترید کردم داخلش و برداشت پول هم انجام دادم شما به جای این که پولو بدی به اونا تا بهت کد بدن وارد ریت گلد بشی همین کد رو خودت بزن واردش شو ثبتنامتو تکمیل کن هر سوالی هم داشتی من در خدمتتم

سلام زینب خانم آموزش ها داخل اپلیکیشن spotplayer هست و نمیشه فرستاد

من از کار کن ها نیستم و برای مطمئن شدن از ریت گلد اومدم اینجا و همچنین وقتی زدم ریت گلد داشتم داخل پخش همه میرفتم پایین و ایران بروکر رو دیدم که سر تیترش کلاهبرداری ریت گلد بود

پس منم گفتم نکنه واقعا همینه و ۵.۵ تومن به باد بره و اومدم تا مطمئن بشم

الان شما کدوم پلتفرم کار میکنی

و یه موجودی از حسابت بفرست که با زمان بر داشت از پلتفرم یکی باشه + تاريخ

میشه شماکه ثبت نام کردید اگر نتیجه ای گرفتید یا پلتفرم دیگه ای رو به شما معرفی کردن و نتیجه داد و به سود رسیدین بیای به ماهایی ک ثبت نام نکردیم ی مشاوره ای بدی یا کمکی بکنی که ماهم ی نونی در بیاریم؟

چشم ولی با این تفاسیر که میگن شاید اصلا دوره شو نخرم نمی‌دونم

ولی پیامک زدن طی 1‌ الی سه روز دیگه تماس میگیرن

من از پشتیبانیشون پرسیدم اون کانال برای خودشون نیست فیکه

فقط دوتا کانال تو بله دارن

ایشالله که واقعیت داره و از کرده ی خودت پشیمون نشی.جسارتا میتونم ایدی روبیکاتونو داشته باشم جهت هماهنگی