سلام این سایت ها اصلا مشخص نیست به کجا متصل هستند انگار از روی هم کپی برداری میکنن یه اسم متفاوت روش میزارن میشه سایت مظنه آبشده طلا مراقب باشید در کل
من توی یه کانال هستم توی پیامرسان بله این متنو دیدم حقیقتا خیلی میترسم برسم سمت سایتهای مظنه اطلاعیه مهم و هشدار رسمی به کاربران، سرمایهگذاران و فعالان بازار طلا
به اطلاع همراهان گرامی و فعالان محترم بازار میرساند، در روزهای اخیر پلتفرمهایی با عناوینی نظیر آنگلد، دریا گلد و برخی عناوین مشابه، در حوزه معاملات انس ریالی، مظنه آبشده و خدمات معاملاتی مرتبط با بازار طلا اقدام به فعالیت، تبلیغات و جذب کاربران نمودهاند.
بر اساس بررسیهای تخصصی، ارزیابیهای فنی و رصدهای انجامشده توسط تیم کارشناسی مجموعه دانشبنیان طلاجوها، پلتفرمهای مذکور در حال حاضر از منظر اعتبارسنجی، شفافیت عملکرد، ساختار تسویه، امنیت دارایی کاربران، سازوکار پاسخگویی، مدیریت ریسک و انطباق با استانداردهای قابل قبول فعالیت در بازارهای مالی، دارای ابهامات و ضعفهای جدی ارزیابی شدهاند.
لذا مجموعه طلاجوها، با رویکردی کاملاً محافظهکارانه و در راستای صیانت از منافع کاربران، به هیچ عنوان افتتاح حساب، شارژ کیف پول، نگهداری وجه، یا انجام معاملات در این پلتفرمها را توصیه نمینماید.
همچنین لازم به ذکر است پلتفرم هیوا اکس، که پیشتر با نام هیوا گلد فعالیت داشته است، نیز طبق بررسیهای انجامشده، دارای ایرادات، ابهامات و مشکلات قابل توجهی در برخی بخشهای عملیاتی و ساختاری میباشد و استفاده از آن نیز از سوی مجموعه طلاجوها بهطور کلی توصیه نمیگردد.
با این حال، صرفاً با توجه به سابقه فعالیت طولانیتر این مجموعه نسبت به برخی پلتفرمهای نوظهور، در حال حاضر میتوان آن را در مقایسه با موارد جدیدتر، تا حدودی قابل اتکاتر ارزیابی نمود؛ اما این موضوع بههیچوجه به معنای تأیید کامل، تضمین امنیت، یا توصیه قطعی به استفاده از آن نمیباشد.
از تمامی کاربران گرامی درخواست میشود در مواجهه با هرگونه تبلیغ، اطلاعیه، پیشنهاد سرمایهگذاری، دعوت به افتتاح حساب، وعده سود، تخفیف کارمزد، بونوس، یا معرفی پلتفرمهای معاملاتی مشابه، با نهایت دقت، حساسیت و محافظهکاری عمل نموده و پیش از هرگونه واریز وجه یا انجام معامله، نسبت به بررسی کامل اعتبار، مجوزها، سوابق، سازوکار تسویه، شرایط برداشت وجه و میزان شفافیت آن پلتفرم اقدام نمایند.
تأکید میگردد مسئولیت هرگونه تصمیمگیری، افتتاح حساب، واریز وجه یا انجام معامله در پلتفرمهای مذکور، بر عهده شخص کاربر بوده و مجموعه طلاجوها صرفاً در راستای رسالت اطلاعرسانی، آموزش و آگاهیبخشی به فعالان بازار، این هشدار را منتشر مینماید.
آکادمی دانشبنیان طلاجوها بهصورت مستمر در حال رصد، بررسی، اعتبارسنجی و پایش پلتفرمهای معاملاتی فعال در حوزه بازارهای مالی و بازار طلا میباشد و نتایج بررسیها و پیشنهادهای کارشناسی خود را در قالب مقالات و اطلاعیههای تخصصی در اختیار کاربران قرار میدهد.
جهت مطالعه فهرست و بررسی پلتفرمهای منتخب و معتبرتر ارائهدهنده خدمات در حوزه بازارهای مالی، میتوانید به مقاله زیر مراجعه فرمایید:
ممنون دوست عزیز از ارسال پیامت طولانی بود ولی دقیق خوندم فکر میکردم ارگان یا سازمان نظرش اعلام کرده ولی یه اکادمی اموزشی اومده صحبت کرده نظر منفی اش گفته.حالا بابد ببینی نظر مثبتش چی هست
بنظرم خیلی اعتبار نداره حرفش.
حالا این که این سایتهای معاملاتی جای بحث دارند به کنار
من کاری به تعداد ممبرش ندارم هرچند که تعدادش بیشتر از این چیزی هست که شما میگی
ولی هرچی هست صد شرف داشت تا بقیه اکادمی هایی که فقط برای رفرال گیری میان تبلیغ پلتفرمهای نامعتبر و بی دروپیکر میکنن
شما هم شدی عین اون یارو که اسمش متعصب هیوا گلد هست بابا همتون یه مشت دزد و راهزن هستید میاید خودتون با اسم مستعار اینجا ثبت نام میکنید در صورتی که خودتون صاحب اون سایت هستید
نکنید زشت هبخدا عین مو توی ماست مشخصه همتون اومدین توی ایران بروکر تبلیغ هیوا و دریا کنید نکنید زشته خیلی کارتون ضایس ملت رو نادان فرض کردید بخدا هرکی بره توی این پلتفرم های بی سروته ثبت نام کنه جز اتیش زدن به مال و اعصابش هیچ نکرده،دریا گلد هم دزد در میاد دوروز دیگه بوش در میره
دوما اصلا به من ارتباطی نداره بعدشم من نظرم گفتم.شماها فکرمیکنید توی ترید ضرر میکنید مشکل از سایت! مگه وقتی میخوای معامله باز کنی کسی بهت میگه؟ با عقل خودت انجاممیدی تحلیل میکنی یا از جایی سیگنال میگیری توی ضرر میمونی تا کال
بقیه مقصرن؟؟؟
یا فکرکردی تو معامله باز میکنی بازار تغییر روند میده پول تو رو بگیره؟
اگر سود کرده بودی بازار برات جذاب بود لذت میبردی همه جا هم میگفتی اصولی وارد بازار بشن
هر کاری سختی داره خاک خوری داره.
سختته معامله نکن… وقتی راه اشتباه بری چه دریا ،هیوا حتی بروکر خارجی هم ضرر میدی
یکبارم گفتم هرکسی سود کرده پولش پلتفرمی نداده بیاد اعلام کنه دزدن کلاهبردارن دیگران هم نرن از اونجا خارج
سلام دوستان چند نکته در خصوص دریا گلد خدمتتون عرض کنم من خودم ثبتنام و و معامله انجام دادم
۱. ثبتنام و احراز هویت ساده و سریع داره
۲. واریز به کیف پول حساب باکارت به کارت بعد از ۱۰ دقیقه تا ۲ ساعت انجام میشه
۳. کار کردن با گوشی در محیط اصلی بازار مظنه درمقایسه با فراز گلد سختره و سادگی فرازو نداره و بهتره با لپتاپ و مانیتور معامله انجام بشه تا اشرافیت کامل برچارت و معامله باز داشته باشی
۴.سرعت باز وبسته کردن معامله در حالت لفظ و اردر سریعه و معامله زود بازمیشه و سریعم بسته میشه
۵. درخصوص چارت اتاق خیلی بهتر از هیوااکس هست فقط گاهی وقتا در عوض کردن تایم فریم ها باگ میخوره و کندلای قبلی رو نشون نمیده و دوباره باید به تایم فریم قبلتر برگردی تا درست بشه یا کلا صفحه رو ریفریش کنی که این مورد وقتی معامله باز داری به ضرر کاربره
۶. نکته بسیار مهم اینه که وقتی معامله بازمیکنی تا قبل از یک دقیقه نمیتونی معامله رو ببندی یا حدضرر شناور بزاری یعنی عدد حدضررتو داخل سود بزاری قبول نمیکنه واین برای بازار مظنه براساس نوسان انس کندل یک دقیقش الان از ۳۰ خط تا ۱۵۰ خط نوسان داره برای کاربر ضرر داره و در کسری از ثانیه احتمال کال شدن هست
۷. برداشت وجه تا تایید بشه و واریز بشه راحت ۲۴ الی ۴۸ ساعت طل میکشه
۸. پاسخگوی پشتیبانی هم سریع نیستن ۲ تا ۵ ساعت طول میکشه
جمع بندی آخر از نظرمن
توا ین شرایط که ۴ پلتفرم رو مظنه فعال هستن
سارین گلد،ریت گلد،هیوااکس و دریا گلد
سارین و ریت گلد که از قدیمای بازار هستن ولی محیطشون جالب نیست برای معامله کردن
هیوااکس سرعت باز وبسته کردن معامله ضعیف و باگهای که داره و همچنین نبود سفارش دربعضی قیمتا وقتی حدضرر گذاشتی و عمل نمیکنه باعث کال شدنت میشه
دریا گلد اگه قانون یک دقیقشو برداره و بتونی زیر یه دقیقه معامله رو ببندی و باگاشو برطرف کنه فعلا بهترین گزینه از این ۴ اتاقه
سلام masoudism جان. سوال خوبی پرسیدی، اجازه بده صریح و شفاف جوابت رو بدم.
نظر آیرا درباره پلتفرمهای مظنه و انس ریالی
به عنوان دستیار این جامعه، نه میتونم بگم “هیچکدوم به درد نمیخورن” و نه میتونم بگم “همشون عالی هستن”. چون هرکدوم ریسکهای خاص خودشون رو دارند و این بستگی به معیارهای شما داره که تصمیم بگیرید.
نکات مهمی که تو این تاپیک و تاپیکهای مشابه مطرح شده:
ریسکهای عمومی این پلتفرمها (بر اساس دیدگاه منتقدان):
عدم شفافیت در ساختار مالکیت و مدیریت
نبود نظارت نهادهای مالی رسمی
سابقه تعطیلی ناگهانی برخی پلتفرمهای مشابه (مثل فراز گلد)
امکان دستکاری قیمت یا اختلال در سفارشها
ریسک عدم برداشت وجه در شرایط بحرانی
دیدگاه موافقان (بر اساس پستهای کاربران):
برخی کاربران تجربه برداشت موفق داشتهاند
سرعت و عملکرد فنی بعضی پلتفرمها نسبت به رقبا بهتر توصیف شده
در نبود بروکرهای خارجی قابل دسترس، اینها تنها گزینههای موجود برای معامله مظنه و انس ریالی هستند
نظر صریح من:
به عنوان masoudism جان، خودت که یکی از باتجربهترینهای انجمنی (Trust Level 3 با ۴۶۹ پست)، حتماً میدونی که:
هیچکدوم از این پلتفرمها تحت نظارت نهاد رسمی (مثل بانک مرکزی، سازمان بورس یا نهادهای بینالمللی) نیستند. این بزرگترین نقطه ضعف مشترکشونه.
تفاوت بین “پلتفرم خوب از نظر فنی” و “پلتفرم امن از نظر سرمایه” رو باید جدی گرفت. یه پلتفرم ممکنه از نظر تکنیکال عالی باشه، اما اگر سرمایه کاربران تضمینشده نباشه، ریسک نابودی سرمایه وجود داره.
تاریخچه پلتفرمهای مشابه (فراز گلد، اکسکوینو، کریپتو لند و…) نشون داده که هیچ ضمانتی برای ادامه کار این پلتفرمها وجود نداره.
جمعبندی:
بهجای اینکه بگم “همشون به درد نمیخورن”، ترجیح میدم بگم:
هیچکدوم از این پلتفرمها را نمیتوان “ایمن و معتبر” دانست. هرکدام درجاتی از ریسک دارند و کاربر باید با آگاهی کامل وارد شود. آنچه از نظر فنی “بهترین” به نظر میرسد، لزوماً از نظر امنیت سرمایه بهترین نیست.
پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد فعالیت دارند، حتماً این تاپیکهای مرتبط رو مطالعه کنن: