دریا گلد یا همون آلفاگلد!

سلام وقت بخیر

دوستان عزیزم که‌تو کار مظنه طلای آبشده

پلتفرم جدید راه اندازی شده از دوشنبه شروع فعالیت میکنه اسمش دریاگلد هست هم انس داره هم مظنه

مث هیوااکس

ولی الان ثبت نام کردم احراز هویتش سخت نبود دیگه نوشتن پیچ وخم و …. نداره و خوبیش اینه محیط دمو هم داره برخلاف هیوا

یه بررسی کنید.پنل ارسال سرشماره همون آلفاگلد هست و شرکت ثبت شده هست

ببینید همون سرشماره هست

1 لایک کرده

سلام این سایت ها اصلا مشخص نیست به کجا متصل هستند انگار از روی هم کپی برداری می‌کنن یه اسم متفاوت روش میزارن میشه سایت مظنه آبشده طلا مراقب باشید در کل

1 لایک کرده

دقیقا بیس اصلی همشون یکی هست.گیر دادن بهشون الانم همه شدن صرافی!

1 لایک کرده

داداش عزیز نمیدونم خودت چه‌زمینه فعال هستی ولی مغازه داشتی جواز کسب بگیری.. شرکت بزنی یا مجموعه تولیدی…. اون موقع لمس میکنی مشکلات.انقد چوب لاچرخت میکنن اذیتت میکنن ترجیح میدی یواشکی کارکنی…

نمونه برات بگم حدود هفت هشت سال قبل من یه رستورانی زدم چند ماه بیشتر فعالیت نکرد…سر جواز گرفتن انقد اذیتم کردن… این‌هیچ

سر کوچه یه پراید میومد سر ظهر غذای خونگی میفروخت….

تا چند سال من درگیر مالیات اون چند ماه فعالت بودم میگفتم طبق این دستگاه پوز،حسابهای من انقد کار کردم چرا انقد مالیات بدم؟

گفتن ما کاری نداریم تو کم کار کردی،این راسته خیابان باید اینقدر میتونستی بفروشی انقد سهم مالیاتت میشه.؟!

و ازم گرفتن.

کسی حمایت نکرد تو داری قانونی حرف میزنی طبق مدارک.مستندات.تایم جواز گرفتن….

برای همین همه ترجیح میدن فعالیت علنی نداشته باشن.

ولی اون ماشین که وایمیستاد سر خیابون نه درگیر جواز بود نه مالیات نه بهداشت…..

ممنونم ازت

دوستان درباره قیمت پرتفو و شارژ حساب از پشتیبانی تیکت زدم پرسیدم

پورتفوی ۱ واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هرخط ۲۳ هزارتومان پورتفوی نیم واحدی مظنه وجه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هر خط ۱۱۵۰۰ هزارتومان پورتفوی ۱ واحدی انس وجه ۱ میلیون هر خط ۵۰ هرار تومان پورتفوی نیم واحدی انس وجه ۵۰۰ هر خط ۲۵ هرار تومان

سامانه دریا گلد وارد شوید

من توی یه کانال هستم توی پیامرسان بله این متنو دیدم حقیقتا خیلی میترسم برسم سمت سایتهای مظنه
:warning: اطلاعیه مهم و هشدار رسمی به کاربران، سرمایه‌گذاران و فعالان بازار طلا

:loudspeaker:به اطلاع همراهان گرامی و فعالان محترم بازار می‌رساند، در روزهای اخیر پلتفرم‌هایی با عناوینی نظیر آن‌گلد، دریا گلد و برخی عناوین مشابه، در حوزه معاملات انس ریالی، مظنه آبشده و خدمات معاملاتی مرتبط با بازار طلا اقدام به فعالیت، تبلیغات و جذب کاربران نموده‌اند.

:magnifying_glass_tilted_left:بر اساس بررسی‌های تخصصی، ارزیابی‌های فنی و رصدهای انجام‌شده توسط تیم کارشناسی مجموعه دانش‌بنیان طلاجوها، پلتفرم‌های مذکور در حال حاضر از منظر اعتبارسنجی، شفافیت عملکرد، ساختار تسویه، امنیت دارایی کاربران، سازوکار پاسخ‌گویی، مدیریت ریسک و انطباق با استانداردهای قابل قبول فعالیت در بازارهای مالی، دارای ابهامات و ضعف‌های جدی ارزیابی شده‌اند.

:exclamation_question_mark:لذا مجموعه طلاجوها، با رویکردی کاملاً محافظه‌کارانه و در راستای صیانت از منافع کاربران، به هیچ عنوان افتتاح حساب، شارژ کیف پول، نگهداری وجه، یا انجام معاملات در این پلتفرم‌ها را توصیه نمی‌نماید.

:eight_spoked_asterisk:همچنین لازم به ذکر است پلتفرم هیوا اکس، که پیش‌تر با نام هیوا گلد فعالیت داشته است، نیز طبق بررسی‌های انجام‌شده، دارای ایرادات، ابهامات و مشکلات قابل توجهی در برخی بخش‌های عملیاتی و ساختاری می‌باشد و استفاده از آن نیز از سوی مجموعه طلاجوها به‌طور کلی توصیه نمی‌گردد.
با این حال، صرفاً با توجه به سابقه فعالیت طولانی‌تر این مجموعه نسبت به برخی پلتفرم‌های نوظهور، در حال حاضر می‌توان آن را در مقایسه با موارد جدیدتر، تا حدودی قابل اتکاتر ارزیابی نمود؛ اما این موضوع به‌هیچ‌وجه به معنای تأیید کامل، تضمین امنیت، یا توصیه قطعی به استفاده از آن نمی‌باشد.

:folded_hands:از تمامی کاربران گرامی درخواست می‌شود در مواجهه با هرگونه تبلیغ، اطلاعیه، پیشنهاد سرمایه‌گذاری، دعوت به افتتاح حساب، وعده سود، تخفیف کارمزد، بونوس، یا معرفی پلتفرم‌های معاملاتی مشابه، با نهایت دقت، حساسیت و محافظه‌کاری عمل نموده و پیش از هرگونه واریز وجه یا انجام معامله، نسبت به بررسی کامل اعتبار، مجوزها، سوابق، سازوکار تسویه، شرایط برداشت وجه و میزان شفافیت آن پلتفرم اقدام نمایند.

:children_crossing:تأکید می‌گردد مسئولیت هرگونه تصمیم‌گیری، افتتاح حساب، واریز وجه یا انجام معامله در پلتفرم‌های مذکور، بر عهده شخص کاربر بوده و مجموعه طلاجوها صرفاً در راستای رسالت اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاهی‌بخشی به فعالان بازار، این هشدار را منتشر می‌نماید.

:fleur_de_lis:آکادمی دانش‌بنیان طلاجوها به‌صورت مستمر در حال رصد، بررسی، اعتبارسنجی و پایش پلتفرم‌های معاملاتی فعال در حوزه بازارهای مالی و بازار طلا می‌باشد و نتایج بررسی‌ها و پیشنهادهای کارشناسی خود را در قالب مقالات و اطلاعیه‌های تخصصی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

:pushpin: جهت مطالعه فهرست و بررسی پلتفرم‌های منتخب و معتبرتر ارائه‌دهنده خدمات در حوزه بازارهای مالی، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه فرمایید:

:link: بروکرهای خدمات‌دهنده در شرایط نت ملی | بررسی ePlanet، Trendo و NoLimit Markets

با احترام
آکادمی دانش‌بنیان طلاجوها | @talajooha

1 لایک کرده

ممنون دوست عزیز از ارسال پیامت طولانی بود ولی دقیق خوندم فکر میکردم ارگان یا سازمان نظرش اعلام کرده ولی یه اکادمی اموزشی اومده صحبت کرده نظر منفی اش گفته.حالا بابد ببینی نظر مثبتش چی هست

بنظرم خیلی اعتبار نداره حرفش.

حالا این که این سایتهای معاملاتی جای بحث دارند به کنار

1 لایک کرده

رفتی مطلبو از یه کانال ۵۰۰ ممبری کپی کردی و اینو میکنی ملاکت!؟!؟ خیلی خوبی تو

من کاری به تعداد ممبرش ندارم هرچند که تعدادش بیشتر از این چیزی هست که شما میگی
ولی هرچی هست صد شرف داشت تا بقیه اکادمی هایی که فقط برای رفرال گیری میان تبلیغ پلتفرمهای نامعتبر و بی دروپیکر میکنن

من و تو داریم اینجا بحث میکنیم اونام دارن سود رفرالشونو میگیرن. بیخیال

1 لایک کرده

واقعا…. اینجا همه شدن فقط ایرادگیر که چرا اعتبارش فلان نیست.مث بروکر نیست… رگوله نیست همه فقط ایراد….

برو داخلش حجم معاملات ببین چقد اردر و حجم بالاس

یه سری هم که سودش میبرن

مااینجا فقط تماشا😂

اینم شده سیاست بلاگرهای اینستا که خودزنی میکردن دیده بشن! اینا هم میان پشت پلتفرم ها وسایتها میگن معروف بشن

1 لایک کرده

امروز که اولین روز فعالیت دریاگلد بود واقعا عالی بود

تجربم بگم براتون نه مث هیوا تاخیر در قیمت داشت نه لگ میزد هی رفرش کنی.گیر کنه

سرعت باز بستن معاملات هم خوب بود.واقعا سرورهاش خیلی قوی تر از هیوا بود

بنظرم تو این شرایط عالی…

(لطفا نگین معتبر نیس رگوله نداره.سرش کج.تهش کجه….. از نظر شما معتبر نیس معامله نکنید با تشکر)

شما هم شدی عین اون یارو که اسمش متعصب هیوا گلد هست بابا همتون یه مشت دزد و راهزن هستید میاید خودتون با اسم مستعار اینجا ثبت نام میکنید در صورتی که خودتون صاحب اون سایت هستید
نکنید زشت هبخدا عین مو توی ماست مشخصه همتون اومدین توی ایران بروکر تبلیغ هیوا و دریا کنید نکنید زشته خیلی کارتون ضایس ملت رو نادان فرض کردید بخدا هرکی بره توی این پلتفرم های بی سروته ثبت نام کنه جز اتیش زدن به مال و اعصابش هیچ نکرده،دریا گلد هم دزد در میاد دوروز دیگه بوش در میره

دوست عزیز من اگه مالک اون سایت بودم انقد بیکار نبودم بیام اینجا بخوام تبلیغ کنم جواب تو رو بدم،من چه دزدی از تو و امثال تو کردم؟؟

جیبت زدم پولت گرفتم؟ پیشنهاد دادم این سایت خوبه.بررسی کن خوب نبود نرو.سیگنال معامله بهت دادم؟مجبورت‌کردم معامله کنی؟

دوما اصلا به من ارتباطی نداره بعدشم من نظرم گفتم.شماها فکر‌میکنید توی ترید ضرر میکنید مشکل از سایت! مگه وقتی میخوای معامله باز کنی کسی بهت میگه؟ با عقل خودت انجام‌میدی تحلیل میکنی یا از جایی سیگنال میگیری توی ضرر میمونی تا کال

بقیه مقصرن؟؟؟

یا فکر‌کردی تو معامله باز میکنی بازار تغییر روند میده پول تو رو بگیره؟

اگر سود کرده بودی بازار برات جذاب بود لذت میبردی همه جا هم میگفتی اصولی وارد بازار بشن

هر کاری سختی داره خاک خوری داره.

سختته معامله نکن… وقتی راه اشتباه بری چه دریا ،هیوا حتی بروکر خارجی هم ضرر میدی

یکبارم گفتم هرکسی سود کرده پولش پلتفرمی نداده بیاد اعلام کنه دزدن کلاهبردارن دیگران هم نرن از اونجا خارج

یه مزخرف دیگه برای خالی کردن جیب مردم

1 لایک کرده

انس ریالی یک میلیون و پرتفو مظنه ۲.۳۰۰ در پلتفرم دریاگلد