آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

واقعامرسی از اکادمی خلیفه :star_struck: پشتیبانیشون بسیار عالیه برعکس خیلی جاهای دیگه 5 سال تو یک پلتفرمی کار میکردم که اصلا کلا ضرر بوده و باعث شد از این بازار دور بشم ولی بعداز اشنا شدن با اکادمی خلیفه و بعد از تحقیق هایی که کردم فهمیدم میتونم در کنار این مجموعه فعالیت خوبی داشته باشم و الان هم خداروشکر خداروشکر هم پلتفرم عالیه و هم مجموعه خوب اقای مختاری :smiling_face_with_three_hearts: روزانه بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکردم دارم از این بازار سود میگیرم

8 لایک کرده

سلام و درود به همه دوستان عزیز

من الان دو سالی میشه که تو بازارهای مالی فعالیت میکنم هم سود داشتم هم ضرر ولی سودم کجاعو ضررم کجا میزان سودم بیشتره خداروشکررررر:folded_hands: اوایل که میخواستم شروع کنم خیلی پرس و جو کردم هرکیو میدیدم موضوع صحبتو میکشیدم به بازارهای مالی و اینکه چه پلتفرمی خوبه یا بد میخواستم تو ی پلتفرم که اسمشو نمیبرم فعالیت کنم که به پیشنهاد یکی از دوستانم :heart_eyes: ریت گلدو انتخاب کردم و الان خیلی خوشحالم چون پلتفرمی که من میخواستم توش فعالیت کنم الان مشخص شده که کلاهبرداره و مردم توش فقط ضرر میکردن ولی من واقعا از ریت گلد راضیم و هرکی هیت میده دشمنه از قدیم گفتن ادمای موفق هیتر زیاد دارن

گول این ادمارو نخورین

8 لایک کرده

سلام

نظراتو میخونم واقعا متعجب میشم خندم میگیره من تقریبا ۳سال و خورده ای با ریت گلد یا همون کیوان گلد سابق دارم کار میکنم :neutral_face:

جز قدیمی ترین و اولین های این حوزه هستند

خواهشاً دور هم جمع میشید با اعتبار سایت هایی که واقعا دارن فعالیت اصولی میکنن بازی نکنید

تو این شرایط و تورم و گرونی باید بلد باشین پولسازی کنید نه اینکه بیشتر همو گمراه کنید

نگاه کردم کلا چهار تا کاربر هستن دارن پیام منفی میذارن بقیه رو تحریک میکنن

درسته درگاه ها اختلال دارن اما یکم اقتصاد و تحلیل سیاسی بلد باشید میدونید که تو شرایط جنگ و پسا جنگ برای عمران و آبادی کشور نظارت دقیق تر و سخت گیرانه تری انجام میشه روی جا به جایی پول

تا پول توی کشور بمونه برای بهبود شرایطی که در اثر جنگ به وجود اومده

من با آکادمی خلیفه همکاری نداشتم اما واقعا کنجکاو شدم برم روند کارشون رو ببینم احساس میکنم حرفی برای گفتن تو این عرصه دارن که انقد نظر منفی راجبشون گفته میشه

9 لایک کرده

من چند سالی هست که در ریت گلد فعالیت میکنم و تنها پلتفرمی هست که میدونم پشتیبانی قوی داره و معتبره

داخل این چند سال هر روز سود خودمو از پلتفرم برداشت میکنم و الانم با اینکه درگاه های بانکی به مشکل خورده یک روزه گزینه کارت به کارت و اضافه کردن تا هنوز بتونیم فعالیت داشته باشیم

جدیدا هم با یه آکادمی اشنا شدم که تونستم با سیگنال هایی که میدن سودمو در روز چند برابر کنم و حتی روزهایی هم که خودم تحلیل انجام نمیدم با سیگنالاشون سود خودمو داشته باشم و تیم پشتیبانی شون که ماشالله خودشون متخصص هستن و اشکالاتی که توی این سال ها داشتم که باعث میشد بعضی از معاملاتم با ضرر بسته شه رو کمکم کردن تا برطرفش کنم

9 لایک کرده

صددرصد من خودم اول رفتم بدون هیچ اموزشی طمع کردم حدود ۵۰ میلیون ضرر کردم اینم برای این بود که اموزش اصولی ندیدم و طمع کردم :neutral_face:ولی الان ۳.۴ روز میشه که طبق اموزش یه استاد خوب دارم:rose: اموزش میبینم به کمک پشتیبانی که برام گذاشتن تا الان تا حدودی اون ضرر رو جبران کردم به عنوان کسی که واقعاً داره تو این پلتفرم فعالیت میکنه میگم این کامنتایی که میذارین شاید شماهم یکی مثل من باشین که طمع کردین بدون اموزش وارد شدین پیشنهاد میکنم ی بار واسه زندگی ساختمون هم که شده تلاش کنین که بتونین :rose:

از همینجا از استاد خوبم و پشتیبانی عزیزم تشکر میکنم امیدوارم که ببینید این کامنت رو یا بهتون اطلاع بدن :heart::rose:

8 لایک کرده

با درود و احترام🫡

خداییش من از خلیفه راضیم پشتیباناشم خوب جواب میدن چندباری تماس گرفتم محبت کردن وقت گذاشتن با اینکه اصلا تایم اداری نبود.چون من سرکارم همش تا بیام خونه ۱۱ میشه با این حال پاسخگو هستن.:smiling_face::smiling_face:

خدا خیرشون بده🤲

جناب دکتر هم یه جوری تدریس میکنن که ماشالله خیلی با تمرکز و پربارن و لحن خوبی دارن اموزشها برام یکنواخت نمیشه.:smiling_face:

مرسی ازاکادمی خلیفه و بچه های پشتیبانش و همینطور جناب دکتر پژمان مختاری بزرگوار.انشالله همیشه سلامت باشن❣️

8 لایک کرده

اتفاقا بخاطر کامنت های منفی با این آکادمی اشنا شدم😅

4 لایک کرده

وقت بخیر

من از طریق آکادمی خلیفه با ریت گلد آشنا شدم و تا این مدت به مشکل برنخوردم. خیلی عجیب بود کامنت هایی که دیدم.:face_with_raised_eyebrow: اتفاقا من و یکی از دوستانم باهم با آقای مختاری و آکادمی خلیفه آشنا شدیم و تو این چند سال فعالیت برآیند سود سازی داشتیم با همکاری و کمک این اکادمی:ok_hand:

در کنار همه‌ی این ها پشتیبان شخصی بنده تا الان پیگیر بوده و خب مشکلی با ایشون هم نداشتم خداروشکر

انشالله همه پرسود باشید دوستان:saluting_face::palms_up_together:

5 لایک کرده

ولی به نظرم افرادی که خودشون هیجانی هستن نمیتونن فعالیت کنن

3 لایک کرده

متاسفانه خیلی ها دنبال کانال سیگنال هستند. ببینید من چند ماه پیش که از دوباره شروع کردم معامله نمی کردم فقط تو فراز تمرین می کردم. نقطه ورود رو مشخص می کردم بعد با نقطه ورود استادم مقایسه می کردم. یه بار استادمون عصبانی شد و گفت چرا منتظرید یکی لقمه رو بذار تو دهنتون. اگر یه روزی به هر دلیلی من نباشم می خوای چیکار کنی. اون حرفش شد آویزه گوشم و الان همون روزه. تلگرام نیست و به گروه دسترسی ندارم. الان رو پای خودو وایسادم. معامله می کنم. سود می کنم. ضرر هم می کنم.

1 لایک کرده

سلام من الان میخام دوره هاشون رو بخرم کسایی که با اقای مختاری و پلتفرم هاشون سود کردن سیگنال هاشون رو بزارن لطفا که دیگه شکی هم نمونه

سلام به شما :white_heart: من معلمم و خداروشکر درآمد ماهانه خودم رو دارم، بخاطرهمین تو هیچ بازاری هیچوقت نخواستم نجومی پرواز کنم همیشه کوچیک کوچیک قدم برداشتم از ترس نه، بخاطر چیزی که بهم یاد دادن. تو این یک سال که همکارم بهم معرفی کرد این بازار و سایت ریت گلد رو، به اندازه ی وقتی که گذاشتم تونستم نتیجه بگیرم. آسون نیست اما دقیقا مثل امتحان میمونه هرچقدر بیشتر تمرین کرده باشی بهتر نتیجه میگیریم::100: یکبار تایم استراحت تو مدرسه یه معامله باز کردم یکی از بچه ها اومد حواسم پرت صحبت شد معالمه رفت تو ضرر ۳ تومنی اما میدونم مقصر خودم بودم::pensive_face: نباید اون لحظه که کار داشتم اصلا میومدم تو بازار، گردن کسی نمیتونم بندازمش، ولی هروقت معامله باز کردم و چارت رو چک میکردم و خودم معامله رو میبستم همون انتظاری که داشتم به ثمر مینشست، طبق تارگت یا استاپم سود . رندوم سود ۷ میلیونیم داشتم، ۶۵۰ تومنیم داشتم::sunny: نمیدونم چند نفر این پیام منو میخونن اما هرکی میخواد تو بازار فعالیت کنه بدونه این بازار هم سود داره هم ضرر، میخوای موفق بشی حرفِ منِ دوست رو قبول کن باخودت روراست باش اجازه بده درست یاد بگیری،عجله نکن و نخواه ی شبه پولدار شی. مثل رانندگی میمونه تو بلد باشی رانندگی کنی هرجای دنیا میتونی ماشین رو برونی، به جاده کار نداری، تپه چاله ها هم فقط سرعتت رو کم میکنه، کلا متوقفت نمیشی::face_blowing_a_kiss:

ریت مزیت هایی داره. ولی خالی از ایراد هم نیست. مثلا چارتش. چون چارتش درست و حسابی نیست من مجبورم ماهانه اشتراک فراز رو بگیرم. بعدم سایتش هست که اصلا حس اعتماد به کاربر نمی ده. شما مطمئن هستید این پلتفرم پشتوانه طلا داره و معاملاتش واقعی هست؟ من خیلی دنبال این دو تا مورد هستم. خودم می گن داریم و معاملات واقعیه ولی دوست دارم مطمئن بشم. بعد از دو سال تلاش تازه دارم به سود می رسم ولی این موارد اذیتم می کنه

واقعاً دلم می‌خواست یه تشکر درست حسابی از اکادمی خلیفه بکنم:folded_hands:چون این روزا پیدا کردن جایی که هم آموزش خوب بده هم واقعاً برای هنرجو ارزش قائل باشه، کم شده.از همون اولی که وارد دوره شدم، برخورد محترمانه و انرژی مثبت تیم کاملاً حس می‌شد و این باعث شد با انگیزه بیشتری ادامه بدم.چیزی که خیلی برام ارزش داشت این بود که آموزش‌ها فقط تئوری و حفظی نبود، همه چیز کاملاً کاربردی و قابل اجرا توضیح داده می‌شد یه تیم حرفه‌ایه که موفقیت دانشجوبراشون مهمه.من قبل از شرکت توی دوره‌ها کلی شک داشتم، ولی الان واقعاً خوشحالم که انتخابم اکادمی خلیفه بود:rose::two_hearts:.هم کیفیت آموزش عالیه، هم پشتیبانی فوق‌العاده قویه و هر موقع نیاز داشتم سریع راهنمایی شدم.به نظرم یکی از تفاوت‌های اصلی این مجموعه اینه که با عشق و تعهد کار می‌کنن و این کاملاً توی کیفیت دوره‌ها مشخصه.خیلی جاها فقط تبلیغ می‌کنن، ولی اینجا واقعاً چیزی که قول می‌دن رو ارائه میدن و این ارزشمنده.من شخصاً کلی چیز جدید یاد گرفتم و حس می‌کنم هم از نظر مهارتی پیشرفت کردم هم اعتمادبه‌نفسم بیشتر شده.اگر کسی دنبال یادگیری واقعی، محیط حرفه‌ای و آدم‌های دلسوزه، بدون شک اکادمی خلیفه یکی از بهترین انتخاب‌هاست.

خسته نباشید به کل تیم فوق‌العاده‌تون، امیدوارم هر روز موفق‌تر و بزرگتر بشید چون واقعا لایقش هستین:heart::pink_heart::sunflower:

1 لایک کرده

ولی یه نکته ای که در مورد ریت هست اینه هر وقت نرخ معتبری از دلار هرات نباشه پلتفرم بسته می مونه و اجازه معامله نمی ده. الان شنبه و یکشنبه ها تعطیله. ساعت هفت هم می بنده. اگر واقعا فقط دنبال جیب خودشون بودن مثل یه تعداد از این پلتفرم ها شبانه روزی فعالیت می کردن. الان وجه تضمین رو پنج و نیم میلیون کردن درسته زیاده ولی تو این جو بازار که می بینی تو یه کندل دویست خط جا به جا میشه باعث می شه زود کال مارجین نشین و پولتون بره.

سلام دوستان وقت همتون‌بخیر :woman_raising_hand:t2:

من مهدیه تقوی هستم ساکن شهر زیبای قائمشهر😍

تمام پیام ها و نظزات شما رو خوندم و معمولا عادت ندارم کامنتی تو شبکه های‌ مجازی بزارم اما حس کردم که اینجا نیازهکه نظر خودم رو اعلام کنم حس میکنم با نظر یسری از افراد اعتبار و آبروی کسانی که واقعا زحمت میکشن در این حوزه داره پامال میشه

خدمتتون عرض کنم که من از طریق بیلبوردهایی که تو سطح شهر هست با آکادمی و جناب آقای مختاری آشنا شدم و واقعا صادقانه بخوام خدمتتون عرض کنم واقعا از همه لحاظ واقعا صادقانه راضیم و چیزی که هست حس میکنم اگه قضیه کلاهبرداری بود بهشون اجازه بیلبورد زدن در سطح شهر رو نمیدادن یا اگر روند مجموعشون منفی بود بیلبوردهاشون جمع میشد ولی الان نزدیک ۱ساله که بیلبوردهاشون هست🤔و خوب این نشون میده که معتبره این مجموعه🤔

من از این بازار واقعا سررشته ایی نداشتم اما چیزی که هست کارشناسم هرزمانی که زنگ زدم پاسخگو بود و راهنماییم میکرد باتوجه به اینکه وظیفه کارشناس من راهنمایی من نبود ،من باید با پشتیبانم ارتباط میگرفتم اما چون حجم پیام ها تو پشتیبانی زیاد بود من برای سوال های ضروری خودم با کارشناسم ارتباط میگرفتم و خداروشکر واقعا تا الان راضی بودم

به نظر شخصی خودم حس میکنم کسایی که اینجا یسری پیام های نارضایتی ارسال کرده بودندبابت این بود که کامل از همه خدمات استفاده نکرده بودند چون کترشناس من رو این موضوع خیلی تاکید داشت که اگه از تمام خدماتی که تو این دوره داره در اختیارت قرار میگیره استفاده کنی به سود میرسی

به هرحال من که راضی بودم و الان به کسب سود هم رسیدم امیدوارم کسایی که پیگیر کار خودشونن هم به این سود برسن و متوجه حرف من و تجربه من بشن🥰

1 لایک کرده

سلام دوستان من نمیدونم اینجا کی داره واقعیت و میگه ولی من داخل دوره خلیفه همین دو روز پیش شرکت کردم ولی از وقتی که واریز و انجام دادم تا الان هیچکدوم از پشتیبان ها جوابگو نیستند منم نمیدونم که چرا و این منو ناراحت کرده

من قبل از این دوره چندین دوره دیگه استادهای دیگه شرکت کردم ولی الان چیزی که راجب ریت گلد و سارین گلد برام جالبه که چرا کارت به کارت میشه هر بارم به اسم کسیه و باید فیش واریز و ده گردش آخر حساب براشون بفرستی من نمی‌دونم اینا چکار به ده گردش حساب دارن احساس میکنم اینام میخوان مثل فراز گلد سر مردمو کلاه بذارن چون واقعا شک برانگیز شده خدا کنه اینجوری نباشه

1 لایک کرده

خانم سارا ممنونم درسته آدم باید روی پای خودش باشه برای تحلیل سیگنال

ولی خب همون آموزش اولیه واقعا نمی‌دونم باید کجا برم برای آموزش

خیلی جالبه من س روزه دارم نظرات میخونم

یهو تا یساعت معین بالای ۵,۶ نفر اومدن و دارن در مورد آکادمی خلیفه تعریف میکنن

جالبه چرا همه یهو باهم🤔

4 لایک کرده

دم همه شما گرم بد تعریف کردین برای من شد سود ممنون از معرفی خلیفه :rofl:

1 لایک کرده