از دسترس خارج نشده ..فقط درگاه نداره و باید کارت به کارت کنی که خیلی زمانبر هست ..ولی از دسترس خارج نشده و معاملات انجام میشه
سلام شاهین جان
من هم سه هفته پیش دوره رو خریدم و داخل دمو سود میکردم وقتی وارد ریت اصلی شدم پلتفرم خیلی جاها که نیاز بود بسته بشه عمل نمیکرد و پیغامهای مزخرف میداد و متاسفانه ۲۰ تومن ضرر کردم..پشتیبانی خلیفه هم چیزی که به نفعشون باشه رو بعد چند ساعت جواب میدن…باقی مشکلات رو پاسخگو نیستند….
پژمان مختاری و دار و دسته ش (آکادمی خلیفه)یه مشت دروغگوی دزد هستن.من که گول خوردم شماها مواظب باشین.
۵۰۰ تومن پیش ثبت نام رو واریز کردم بعد که نظرات دیگران توی همین سایت رو خوندم پشیمون شدم.پیام دادم که پولم رو برگشت بِدن گفت اسمت و فیش واریزی رو به فلان لینک ارسال کن تا کارشناسامون بررسی کنن.بعدشم بلاکم کردن دیگه هر چی پیام میدم جواب نمیدن یا وارد همون لینک میشم باز نمیشه.خدا لعنتشون کنه.من که واگذارشون میکنم به خدا.الهی در دنیا و آخرت به بدترین عذابها دچار بشن
سلام ببخشید میشه لینک کانال سیگنال بله شو برام بفرسی؟
دقیقا برای منم همینزوری شده، یه مشت دروغگو و حرام خور هستن
درسته منم توی وبینار شرکت کردم برای این که اعتماد سازی کنه خیلی تعریف کرد از خودش
و حرف هایی میزد که همه راجب اقتصاد و تورم کم بیش میدونیم مطلب خاصی نمیگفت .معامله لایوش هم گذاشته بود اصلا مشخص بود یک سایت دم دستی و فیکه مثل روز روشن بود تازه آدرس سایت هم پنهان کرده بود. پشتیبانیش اصلا جواب نمیده فقط پووول میشناسن.یک کانال درست کرده و عکس از سود هایی که یعنی کاربرهاش بدست آوردن مثلا باور کنیم و هیچ مدرک معتبری نیست فقط عکس من نمیدونم واقعا کسی هست گول اینا رو بخوره.
بابت اکادمی خلیفه اطلاعات زیاد ندارم ولی تعریفش و زیاد شنیدم. اما درباره ی پلتفرم هایی مثل ریت گلد و سارین گلد باید بگم خیلی وقته توی این بازار فعال هستن و دارن کار میکنن برخلاف فراز گلدی که گفتی.
در کل اگر جنبه ی ضرر ندارین زیاد توی این بازار ها کار نکنین.
چرت تحویل نده تابلوی عضو خلیفه هستی
متاسفم براتون. تو اولین پیامم عرض کردم هیچ آشنایی با این آکادمی ندارم. بنده استادم محسن ابراهیمی از آکادمی آراد بودن. می تونید او اینترنت سرچ بکنید. مطالبی هم که عرض کردم کلا در مورد پلتفرم بود و ربطی به این آکادمی نداشت که از اعضای اون باشم. بالا عکس پرتفوهام رو هم گذاشتم. اینهایی هم که عرض کردم واقعیت هایی هست که تو دو سال تجربه کردم. من بعد دو سال و چندین بار کال مارجین شدن تازه دارم به سود می رسم.
شما قشنگ معلومه تازه وارد بازار شدی. فکر کردی دوره رو گذروندی بلافاصله می یای پول پارو می کنی. از این خبرها نیست.
شما گفتی الان خودت تحلیل سیگنال میکنی
من خانوم هستم چطور میتونم راه ارتباطی برا اطلاعات بیشتر ازتون داشته باشم
آیدی روبیکا بزارم پیام می دین یا شما بزارین
خانوم خوش وطن میشه. در مورد ریز معاملات یکی از پرتفو ها هم صحبت کنید یا عکس ریز معاملات یک پرتفو هم بزارید
البته اگه مایل هستین
نه عزیزم. من سیگنال نمی دم. با توجه به اون مطالبی که تو دوره یاد گرفتم و تمرین کردم الان بر حسب همین روش می رم جلو. خودم تحلیل می کنم و وارد معامله می شم. خیلی هم حرفه ای نیستم. تازه راه افتادم. برا همین فعلا تو اون حدی نسیتم که بتونم کمکتون کنم. ضمنا روش های ورود به معاملات فرق داره. هر استادی یه روشی رو می گه
توی ریت باید واسه بسته شدن معامله از معامله عکس عمل کنی اگه روی بستن معامله بزنی تو بدترین قیمت معامله رو میبنده
سلام وقت بخیر مرسی از مجموعه خلیفه زندگیمو تغییر دادین
بنده ۶ ساله پیش تو بازار مالی با شما استارت زدم و در حال حاضر تو بازار مالی طلای آب شده فعالیت میکنم باهاتون و روزانه بین ۲ تا ۵ حداقل سودم هست.
امیدوارم همیشه تو کارتون و تو زندگیتون موفق باشید و روز به روز پیشرفت بیشتری داشته باشید
منتظر معرفی های بیشتر از شما هستیم خلیفه عزیز
سلام من از وبینار قبلی ثبت نام کردم تو اکادمی خلیفه
و برای من اموزش رو فعال کرد و پشتیبان هم در اختیارم گذاشت:white_check_mark:![]()
من صفر بودم ولی الان انقدر از پس خودم بر میام که دیگه سرکار نرم و تو خونه ترید بکنم
اوایل یکم گیج بودم ولی انقدر پیگیر کارم شدم که تونستم پیشرفت بکنم
از پلتفرم ریت گلد هم راضی هستم و مشکلی برای برداشت وجه نداشتم بر خلاف چیزی که شنیده میشد ![]()
پیشنهاو میکنم یک بار با استاد مختاری همکاری کنید
یک بار یک هزینه بکنید و وارد بازار بشید و طعم بازاری بودن رو حس کنید و بفهمید که راحت هم میشه پول در اورد۰:hugs:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلم من دو روز پیش داخل پلتفرم ریت فضای اصلیش معامله کردم با دوتا واحد که باز کردم طبق اموزش های استاد خوبم به سود رسیدم با دو تا واحدم مبلغ 30میلیون تومن سود کردم:heart_eyes: به عنوان اینکه کسی که داخل بازار ضرر کرده
راضیم تو این شرایط پیشنهاد میکنم دوستایی که این کامنت میخونن فعالیت خودشون رو شروع کنن:grin:
مثل منی که یه روزی نا امید بودم تو بازار برین فعالیت کنید به سود برسید اینو به عنوان یه دوستی که ضرر کرده میگم ایشالاا با این شرایط هاا شماهم موفق باشید ![]()
آکادمی خلیفه دقیقاً همون جاییه که وقتی واردش میشی، حس میکنی بالاخره یه راه درست برای ترید کردن پیدا کردی. اصلاً خبری از اون تئوریهای خشک و بیخودی کتابی نیست؛ همه چی عملی و کاربردیه استراتژی «ریت گلد» که توی آکادمی تدریس میشه، دقیقاً همون چیزیه که خیلیا دنبالشن ولی گیرش نمیارن؛ یعنی یاد میگیری چطوری حرکتِ طلا رو مثل کف دستت بخونی و بفهمی دقیقاً کجا باید وارد بشی که سود کنی و کجا باید دکمه خروج رو بزنی که ضرر نکنی
اما برگ برنده اصلی اینجاست «پشتیبانی» یعنی شما اصلاً قرار نیست تنها بمونی. هر جا که به مشکل بخوری، هر سؤالی که برات پیش بیاد یا حتی وقتی حس میکنی بازار داره اذیتت میکنه، تیم پشتیبانی مثل کوه پشتت هستن. اینطوری نیست که فقط یه ویدیو بدن دستت و بگن خداحافظ! نه، اینا تا وقتی که خودت حرفهای نشی و تو سود نری، ولت نمیکنن.
فعالیت توی این سیستم باعث میشه کلاً دیدت به بازار عوض بشه. اون استرس همیشگیِ ترید کردن تبدیل میشه به یه هیجانِ کنترل شده و منطقی. شما یاد میگیری چطوری پولت رو مدیریت کنی که حتی اگر یه جا هم اشتباه کردی، کل سرمایهات نپره. اون کلاسهای رفع اشکال و تحلیلهای لایو هم که دیگه تهِ کاره؛ قشنگ میشینی کنار دستِ استاد و میبینی توی بازار واقعی چه اتفاقی داره میفته. خلاصه که اگر دنبال یه جایی هستی که هم ریت گلد رو یاد بگیری، هم یه پشتیبانیِ مشتی داشته باشی که تو این مسیر پرپیچوخم بازار دستت رو بگیره و یادت بده چطور پول دربیاری، آکادمی خلیفه همون جاییه که باید باشی. شک نکن که ارزش وقت گذاشتن رو داره چون قراره واقعاً از این فضای آماتوری دربیای و حرفهای بشی.
خداروشکر میکنم که با این تیم به شدت قوی اشنا شدم
کل ایران حرفته خلیفه:victory_hand:t2:![]()
من حدود سه سال دارم فعالیت میکنم از طریق استاد مختاری اکادمی خلیفه اشنا شدم
هم پلتفرم معتبری هست و بسیار سوده هست
اوایل یک مقدار ضرر داشتم اما در حال حاضر سود های خیلی خوبی دارم به راحتی با یک واحد معاملاتی حداقل روزانه با تحلیل خودم سیگنال های اکادمی خلیفه 2 میلیون الی 7 میلیون سود میگیرم
اینکه تایم کمی میزارم اما سود خوبی دریافت میکنم واقعا خوشحالم
البته پشتیبانی بسیار عالی داره ریت گلد
حد ضرر و حد سود هم خیلی مهمه توی معامله کردن و من خیلی توی دمو فعالیت کردم و با کمک اموزش های حرفه ای اقای خلیفه تونستی توی این بازار به سود مستمر روزانه برسم کلی از دغدغه هام حل شده
خیلی پیشنهادش میکنم