شما گفتی الان خودت تحلیل سیگنال میکنی
من خانوم هستم چطور میتونم راه ارتباطی برا اطلاعات بیشتر ازتون داشته باشم
آیدی روبیکا بزارم پیام می دین یا شما بزارین
شما گفتی الان خودت تحلیل سیگنال میکنی
من خانوم هستم چطور میتونم راه ارتباطی برا اطلاعات بیشتر ازتون داشته باشم
آیدی روبیکا بزارم پیام می دین یا شما بزارین
خانوم خوش وطن میشه. در مورد ریز معاملات یکی از پرتفو ها هم صحبت کنید یا عکس ریز معاملات یک پرتفو هم بزارید
البته اگه مایل هستین
نه عزیزم. من سیگنال نمی دم. با توجه به اون مطالبی که تو دوره یاد گرفتم و تمرین کردم الان بر حسب همین روش می رم جلو. خودم تحلیل می کنم و وارد معامله می شم. خیلی هم حرفه ای نیستم. تازه راه افتادم. برا همین فعلا تو اون حدی نسیتم که بتونم کمکتون کنم. ضمنا روش های ورود به معاملات فرق داره. هر استادی یه روشی رو می گه
توی ریت باید واسه بسته شدن معامله از معامله عکس عمل کنی اگه روی بستن معامله بزنی تو بدترین قیمت معامله رو میبنده
سلام وقت بخیر مرسی از مجموعه خلیفه زندگیمو تغییر دادین
بنده ۶ ساله پیش تو بازار مالی با شما استارت زدم و در حال حاضر تو بازار مالی طلای آب شده فعالیت میکنم باهاتون و روزانه بین ۲ تا ۵ حداقل سودم هست.
امیدوارم همیشه تو کارتون و تو زندگیتون موفق باشید و روز به روز پیشرفت بیشتری داشته باشید
منتظر معرفی های بیشتر از شما هستیم خلیفه عزیز
سلام من از وبینار قبلی ثبت نام کردم تو اکادمی خلیفه
و برای من اموزش رو فعال کرد و پشتیبان هم در اختیارم گذاشت:white_check_mark:![]()
من صفر بودم ولی الان انقدر از پس خودم بر میام که دیگه سرکار نرم و تو خونه ترید بکنم
اوایل یکم گیج بودم ولی انقدر پیگیر کارم شدم که تونستم پیشرفت بکنم
از پلتفرم ریت گلد هم راضی هستم و مشکلی برای برداشت وجه نداشتم بر خلاف چیزی که شنیده میشد ![]()
پیشنهاو میکنم یک بار با استاد مختاری همکاری کنید
یک بار یک هزینه بکنید و وارد بازار بشید و طعم بازاری بودن رو حس کنید و بفهمید که راحت هم میشه پول در اورد۰:hugs:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلم من دو روز پیش داخل پلتفرم ریت فضای اصلیش معامله کردم با دوتا واحد که باز کردم طبق اموزش های استاد خوبم به سود رسیدم با دو تا واحدم مبلغ 30میلیون تومن سود کردم:heart_eyes: به عنوان اینکه کسی که داخل بازار ضرر کرده
راضیم تو این شرایط پیشنهاد میکنم دوستایی که این کامنت میخونن فعالیت خودشون رو شروع کنن:grin:
مثل منی که یه روزی نا امید بودم تو بازار برین فعالیت کنید به سود برسید اینو به عنوان یه دوستی که ضرر کرده میگم ایشالاا با این شرایط هاا شماهم موفق باشید ![]()
آکادمی خلیفه دقیقاً همون جاییه که وقتی واردش میشی، حس میکنی بالاخره یه راه درست برای ترید کردن پیدا کردی. اصلاً خبری از اون تئوریهای خشک و بیخودی کتابی نیست؛ همه چی عملی و کاربردیه استراتژی «ریت گلد» که توی آکادمی تدریس میشه، دقیقاً همون چیزیه که خیلیا دنبالشن ولی گیرش نمیارن؛ یعنی یاد میگیری چطوری حرکتِ طلا رو مثل کف دستت بخونی و بفهمی دقیقاً کجا باید وارد بشی که سود کنی و کجا باید دکمه خروج رو بزنی که ضرر نکنی
اما برگ برنده اصلی اینجاست «پشتیبانی» یعنی شما اصلاً قرار نیست تنها بمونی. هر جا که به مشکل بخوری، هر سؤالی که برات پیش بیاد یا حتی وقتی حس میکنی بازار داره اذیتت میکنه، تیم پشتیبانی مثل کوه پشتت هستن. اینطوری نیست که فقط یه ویدیو بدن دستت و بگن خداحافظ! نه، اینا تا وقتی که خودت حرفهای نشی و تو سود نری، ولت نمیکنن.
فعالیت توی این سیستم باعث میشه کلاً دیدت به بازار عوض بشه. اون استرس همیشگیِ ترید کردن تبدیل میشه به یه هیجانِ کنترل شده و منطقی. شما یاد میگیری چطوری پولت رو مدیریت کنی که حتی اگر یه جا هم اشتباه کردی، کل سرمایهات نپره. اون کلاسهای رفع اشکال و تحلیلهای لایو هم که دیگه تهِ کاره؛ قشنگ میشینی کنار دستِ استاد و میبینی توی بازار واقعی چه اتفاقی داره میفته. خلاصه که اگر دنبال یه جایی هستی که هم ریت گلد رو یاد بگیری، هم یه پشتیبانیِ مشتی داشته باشی که تو این مسیر پرپیچوخم بازار دستت رو بگیره و یادت بده چطور پول دربیاری، آکادمی خلیفه همون جاییه که باید باشی. شک نکن که ارزش وقت گذاشتن رو داره چون قراره واقعاً از این فضای آماتوری دربیای و حرفهای بشی.
خداروشکر میکنم که با این تیم به شدت قوی اشنا شدم
کل ایران حرفته خلیفه:victory_hand:t2:![]()
من حدود سه سال دارم فعالیت میکنم از طریق استاد مختاری اکادمی خلیفه اشنا شدم
هم پلتفرم معتبری هست و بسیار سوده هست
اوایل یک مقدار ضرر داشتم اما در حال حاضر سود های خیلی خوبی دارم به راحتی با یک واحد معاملاتی حداقل روزانه با تحلیل خودم سیگنال های اکادمی خلیفه 2 میلیون الی 7 میلیون سود میگیرم
اینکه تایم کمی میزارم اما سود خوبی دریافت میکنم واقعا خوشحالم
البته پشتیبانی بسیار عالی داره ریت گلد
حد ضرر و حد سود هم خیلی مهمه توی معامله کردن و من خیلی توی دمو فعالیت کردم و با کمک اموزش های حرفه ای اقای خلیفه تونستی توی این بازار به سود مستمر روزانه برسم کلی از دغدغه هام حل شده
خیلی پیشنهادش میکنم
واقعامرسی از اکادمی خلیفه
پشتیبانیشون بسیار عالیه برعکس خیلی جاهای دیگه 5 سال تو یک پلتفرمی کار میکردم که اصلا کلا ضرر بوده و باعث شد از این بازار دور بشم ولی بعداز اشنا شدن با اکادمی خلیفه و بعد از تحقیق هایی که کردم فهمیدم میتونم در کنار این مجموعه فعالیت خوبی داشته باشم و الان هم خداروشکر خداروشکر هم پلتفرم عالیه و هم مجموعه خوب اقای مختاری
روزانه بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکردم دارم از این بازار سود میگیرم
سلام و درود به همه دوستان عزیز
من الان دو سالی میشه که تو بازارهای مالی فعالیت میکنم هم سود داشتم هم ضرر ولی سودم کجاعو ضررم کجا میزان سودم بیشتره خداروشکررررر:folded_hands: اوایل که میخواستم شروع کنم خیلی پرس و جو کردم هرکیو میدیدم موضوع صحبتو میکشیدم به بازارهای مالی و اینکه چه پلتفرمی خوبه یا بد میخواستم تو ی پلتفرم که اسمشو نمیبرم فعالیت کنم که به پیشنهاد یکی از دوستانم
ریت گلدو انتخاب کردم و الان خیلی خوشحالم چون پلتفرمی که من میخواستم توش فعالیت کنم الان مشخص شده که کلاهبرداره و مردم توش فقط ضرر میکردن ولی من واقعا از ریت گلد راضیم و هرکی هیت میده دشمنه از قدیم گفتن ادمای موفق هیتر زیاد دارن
گول این ادمارو نخورین
سلام
نظراتو میخونم واقعا متعجب میشم خندم میگیره من تقریبا ۳سال و خورده ای با ریت گلد یا همون کیوان گلد سابق دارم کار میکنم ![]()
جز قدیمی ترین و اولین های این حوزه هستند
خواهشاً دور هم جمع میشید با اعتبار سایت هایی که واقعا دارن فعالیت اصولی میکنن بازی نکنید
تو این شرایط و تورم و گرونی باید بلد باشین پولسازی کنید نه اینکه بیشتر همو گمراه کنید
نگاه کردم کلا چهار تا کاربر هستن دارن پیام منفی میذارن بقیه رو تحریک میکنن
درسته درگاه ها اختلال دارن اما یکم اقتصاد و تحلیل سیاسی بلد باشید میدونید که تو شرایط جنگ و پسا جنگ برای عمران و آبادی کشور نظارت دقیق تر و سخت گیرانه تری انجام میشه روی جا به جایی پول
تا پول توی کشور بمونه برای بهبود شرایطی که در اثر جنگ به وجود اومده
من با آکادمی خلیفه همکاری نداشتم اما واقعا کنجکاو شدم برم روند کارشون رو ببینم احساس میکنم حرفی برای گفتن تو این عرصه دارن که انقد نظر منفی راجبشون گفته میشه
من چند سالی هست که در ریت گلد فعالیت میکنم و تنها پلتفرمی هست که میدونم پشتیبانی قوی داره و معتبره
داخل این چند سال هر روز سود خودمو از پلتفرم برداشت میکنم و الانم با اینکه درگاه های بانکی به مشکل خورده یک روزه گزینه کارت به کارت و اضافه کردن تا هنوز بتونیم فعالیت داشته باشیم
جدیدا هم با یه آکادمی اشنا شدم که تونستم با سیگنال هایی که میدن سودمو در روز چند برابر کنم و حتی روزهایی هم که خودم تحلیل انجام نمیدم با سیگنالاشون سود خودمو داشته باشم و تیم پشتیبانی شون که ماشالله خودشون متخصص هستن و اشکالاتی که توی این سال ها داشتم که باعث میشد بعضی از معاملاتم با ضرر بسته شه رو کمکم کردن تا برطرفش کنم
صددرصد من خودم اول رفتم بدون هیچ اموزشی طمع کردم حدود ۵۰ میلیون ضرر کردم اینم برای این بود که اموزش اصولی ندیدم و طمع کردم
ولی الان ۳.۴ روز میشه که طبق اموزش یه استاد خوب دارم:rose: اموزش میبینم به کمک پشتیبانی که برام گذاشتن تا الان تا حدودی اون ضرر رو جبران کردم به عنوان کسی که واقعاً داره تو این پلتفرم فعالیت میکنه میگم این کامنتایی که میذارین شاید شماهم یکی مثل من باشین که طمع کردین بدون اموزش وارد شدین پیشنهاد میکنم ی بار واسه زندگی ساختمون هم که شده تلاش کنین که بتونین ![]()
از همینجا از استاد خوبم و پشتیبانی عزیزم تشکر میکنم امیدوارم که ببینید این کامنت رو یا بهتون اطلاع بدن ![]()
![]()
با درود و احترام🫡
خداییش من از خلیفه راضیم پشتیباناشم خوب جواب میدن چندباری تماس گرفتم محبت کردن وقت گذاشتن با اینکه اصلا تایم اداری نبود.چون من سرکارم همش تا بیام خونه ۱۱ میشه با این حال پاسخگو هستن.![]()
![]()
خدا خیرشون بده🤲
جناب دکتر هم یه جوری تدریس میکنن که ماشالله خیلی با تمرکز و پربارن و لحن خوبی دارن اموزشها برام یکنواخت نمیشه.![]()
مرسی ازاکادمی خلیفه و بچه های پشتیبانش و همینطور جناب دکتر پژمان مختاری بزرگوار.انشالله همیشه سلامت باشن❣️
اتفاقا بخاطر کامنت های منفی با این آکادمی اشنا شدم😅
وقت بخیر
من از طریق آکادمی خلیفه با ریت گلد آشنا شدم و تا این مدت به مشکل برنخوردم. خیلی عجیب بود کامنت هایی که دیدم.
اتفاقا من و یکی از دوستانم باهم با آقای مختاری و آکادمی خلیفه آشنا شدیم و تو این چند سال فعالیت برآیند سود سازی داشتیم با همکاری و کمک این اکادمی:ok_hand:
در کنار همهی این ها پشتیبان شخصی بنده تا الان پیگیر بوده و خب مشکلی با ایشون هم نداشتم خداروشکر
انشالله همه پرسود باشید دوستان:saluting_face:![]()
ولی به نظرم افرادی که خودشون هیجانی هستن نمیتونن فعالیت کنن
متاسفانه خیلی ها دنبال کانال سیگنال هستند. ببینید من چند ماه پیش که از دوباره شروع کردم معامله نمی کردم فقط تو فراز تمرین می کردم. نقطه ورود رو مشخص می کردم بعد با نقطه ورود استادم مقایسه می کردم. یه بار استادمون عصبانی شد و گفت چرا منتظرید یکی لقمه رو بذار تو دهنتون. اگر یه روزی به هر دلیلی من نباشم می خوای چیکار کنی. اون حرفش شد آویزه گوشم و الان همون روزه. تلگرام نیست و به گروه دسترسی ندارم. الان رو پای خودو وایسادم. معامله می کنم. سود می کنم. ضرر هم می کنم.