یادمه زمانی که کنکور دادم یه استادی بود به اسم امیر مسعودی (اگه اسمشو درست گفته باشم ولی یه همچین اسمی داشت الان یه ده سالی گذشته) بعد یه تکنیک های اموزش میداد که سوال کنکور حل کنه و میگفت که تکنیک زیر 20 ثانیه و بعدکهفکر میکردی دیگه خیلی بلدی و الان بایت یه کتاب تست رو کامل با یان تکنیک پاره کنی ولی از 100تست 5 تست حل میکردو دیگه بدرد نمیخورد باید از اول خودت راه حل رو یاد میگرفتی که 100 تست رو کامل حل کنی و به فکر ساده ترین راه برای رسید به یه موفقیت عالی نباشی
این اکادمی ها هم دقیقا همینن
آلبا گلد داره فارکس و معرفی میکنه با نت ملی خب خیلی مشکل سازه الآنم نمیشه اصلا وارد لینکس شد البته ک گف تا دو هفته دیگه نت اکی میشه
یه بروکر درست حسابی انتخاب کن،یه بروکری که چندسال سابقه فعالیت داره،پشتیبانی خوبی داره،معاملات سریع و روان انجام میده،بازار دستکاری نمیکنه،رگوله معتبر داره،قیمت و نمودار با بازار جهانی یکی هست،واریز و برداشت بدون مشکل انجام میده .
آلبا گلد از کجا پیدا کردی؟؟؟
والا هر چند تحقیق کردم درست و حسابی پیدا نکردم این خلیفه هم که ادعا دارع دارن اینطوری میگن من ریسک و کردم و ۵۰۰ ثبت نام و دادم زنگ بزنن ببینم حرف شون چیه سوالام جواب دادن میرم دوره یک ماهه سیگنال بگیرم
بنظرم الان کاری نکن و صبر کن اینترنت بین الملل وصل بشه.
بروکر خارجی معرفی کن!
اگه فردا جمع کرد رفت ما دستمون به کجاش بنده؟
این که تو مملکت خودمون هزارتا داستان داریم
خارجی بماند!
این که بچهها اومدن مظنه کار میکنن بخاطر شرایط نقدینگی هست برای ورود
برای فارکس بخوای اصولی وارد بشی باید هزار دلار تزریق کنی
بروداخل سایت ایران بروکر بررسیشون کن این همه بروکر هس!!! حداقل میدونی یه بروکر ده ساله هس و به ایران خدمات میده مشکلی هم نداره. اما این سایتای درپیت توی سه ماه ده بار بسته شدن
به من گفتن در صورت نتیجه نگرفتن مبلغ ثبت نام عودت داده میشه ولی عودت ندادن
سلام لطف کنید لینک رو بدین تا برسی بشه کانال.
تشکر از شما
سلام دوستان عزیز. من می خوام تجربه خودم رو در اختیارتون قرار بدم. من هیج اطلاعی در مورد آکادمی خلیفه ندارم. من خودم دوره نوسانگیری رو دو سال پیش با استاد ابراهیمی از آکادمی آراد گذروندم. اون موقع هم استادمون ریت گلد و سارین و بعدا هیوا رو معرفی کرده بودن. من یه مدت با سارین گلد کار کردم ولی خیلی نتونستم باهاش ارتباط بکیرم. اوایل کارم بود. چند بار هم ضرر کرد. البته نمی تونم در مورد عملکرد سارین اظهار نظر کنم چون اون موقع تجربه الان رو نداشتم ولی همین قدر می تونم بگم که چند بار که ضرر کردم و کال مارجین شدم کلا چند ماه بازار رو گذاشتم کنار. ولی بعد چند ماه رفتم تو سارین پولم دست نخورده باقی مونده بود برداشتم و آوردم ریت گلد. اما در مورد ریت گلد، ریت گلد چارتش اصلا به درد نمی خوره من از فراز استفاده می کنم. برای معامله کردن هم از لفظ ها استفاده می کنم و برای بستن معامله هم از معامله برعکس استفاده می کنم. قیمت تابلوی ریت مثل فراز هستش. ولی خوب تو جاهایی که بازار می خواد حرکت کنه می بینی اختلاف لفظ و قیمت تابلو خیلی اختلاف باز می کنه. من وقتی کند تاییدیه رو می بینم معمولا یکی دو ثانیه مونده به بسته شدن کندل معمولا اگه بتوتم ورود می کنم یا منتظر می شم تا قیمت دوباره نزدیک اون نقطه ورودم بشه که سر همین بعضی مواقع معامله رو از دست می دم. در کل قلق داره که اگه یه مدت باهاش کار بکنید راه می افتین. اما در مورد دوستانی که می گن پلتفرم پولمون رو خورد و نمی دونم لیکویید شدیم و غیره. با کمال احترام اصلا همچین چیزی نیست. خودم چندین و چندین بار کال مارجین شدم ولی مقصر خودم بودم چون معامله رو مدیریت نکردم. به حد ضررم پایبند نبودم. یه جاهایی طمع کردم. استراتژی معامله یه بحثه، روانشناسی معامله یه بحث دیگه که البته مهمترین بخشه. دوستانی که می گن پلتفرم پولمون رو خورد برن کلاهشون رو قاضی کنند ببینند ایراد از کجاست. خود من تا حالا هفت یا هشت بار کال مارجین شدم عوامل مختلفی دخیل بود ولی عدم مدیریت معامله یکی از علل پایه تو همه شون بوده.
ممنون سارا جان بابت اطلاعاتی که در اختیار مون گذاشتی
فقط ی سال این معاملات و کجا انجام میدین چه پلتفرم و بروکری
و اینکه آموزش کجا دیدین
من تو ریت گلد انجام می دم. من با استاد ابراهیمی از آکادمی آراد
البته نمی دونم الان باز دوره ها برگزار می شه یا نه.
از کجا سیگنال میگیری
یا اینکه خودت تحلیل میکنی
استاد خودشون کانال سیگنال رایگان دایمی برای اعضا داشتن. بررسی معامله می ذاشتن.نقاط ورود خودشون رو می ذاشتن.اواخر خودشون اعلام ورود می دادن ولی خوب با توجه به وضعیت نت و ماهیت بازار میزان موفقیتش کم بود. ولی کانال تو تلگرام هست. الان خودم تحلیل می کنم. اگر کسی می خواد موفق بشه باید روپای خودش بایسته. کانال سیگنال خیلی برام آموزشم و قوی تر شدنم مفید بود
اگه میشه یه آیدی یا لینک اصلیشونو بفرستی
سرچ کردم پیدا نکردم
سلام من از خدا بیخبر رفتم ۱۰ میلیون پول دادم بابت سیگنال الان هم مثلا سیگنال میده و داخل پلتفرم ریت گلد ولی ما وقتی وارد میشیم ضرر میکنیم و استاپ میشیم و قتی نتایج رو میبینیم همان سیگنتل همان استراتژی همان ضمان طرف ۱۲ میلیون سود کرده والان هم پلتفرم از دسترس خارج شد مثل فراز گلد پول مردم وقورت دا د و الان من با هزار بدبختی راضی کردم بابامو که پول بده من الان جواب بابامو چی بدم خدایا مارو عاقبت بخیر کن