سلام دوستان عزیز. من می خوام تجربه خودم رو در اختیارتون قرار بدم. من هیج اطلاعی در مورد آکادمی خلیفه ندارم. من خودم دوره نوسانگیری رو دو سال پیش با استاد ابراهیمی از آکادمی آراد گذروندم. اون موقع هم استادمون ریت گلد و سارین و بعدا هیوا رو معرفی کرده بودن. من یه مدت با سارین گلد کار کردم ولی خیلی نتونستم باهاش ارتباط بکیرم. اوایل کارم بود. چند بار هم ضرر کرد. البته نمی تونم در مورد عملکرد سارین اظهار نظر کنم چون اون موقع تجربه الان رو نداشتم ولی همین قدر می تونم بگم که چند بار که ضرر کردم و کال مارجین شدم کلا چند ماه بازار رو گذاشتم کنار. ولی بعد چند ماه رفتم تو سارین پولم دست نخورده باقی مونده بود برداشتم و آوردم ریت گلد. اما در مورد ریت گلد، ریت گلد چارتش اصلا به درد نمی خوره من از فراز استفاده می کنم. برای معامله کردن هم از لفظ ها استفاده می کنم و برای بستن معامله هم از معامله برعکس استفاده می کنم. قیمت تابلوی ریت مثل فراز هستش. ولی خوب تو جاهایی که بازار می خواد حرکت کنه می بینی اختلاف لفظ و قیمت تابلو خیلی اختلاف باز می کنه. من وقتی کند تاییدیه رو می بینم معمولا یکی دو ثانیه مونده به بسته شدن کندل معمولا اگه بتوتم ورود می کنم یا منتظر می شم تا قیمت دوباره نزدیک اون نقطه ورودم بشه که سر همین بعضی مواقع معامله رو از دست می دم. در کل قلق داره که اگه یه مدت باهاش کار بکنید راه می افتین. اما در مورد دوستانی که می گن پلتفرم پولمون رو خورد و نمی دونم لیکویید شدیم و غیره. با کمال احترام اصلا همچین چیزی نیست. خودم چندین و چندین بار کال مارجین شدم ولی مقصر خودم بودم چون معامله رو مدیریت نکردم. به حد ضررم پایبند نبودم. یه جاهایی طمع کردم. استراتژی معامله یه بحثه، روانشناسی معامله یه بحث دیگه که البته مهمترین بخشه. دوستانی که می گن پلتفرم پولمون رو خورد برن کلاهشون رو قاضی کنند ببینند ایراد از کجاست. خود من تا حالا هفت یا هشت بار کال مارجین شدم عوامل مختلفی دخیل بود ولی عدم مدیریت معامله یکی از علل پایه تو همه شون بوده.
ممنون سارا جان بابت اطلاعاتی که در اختیار مون گذاشتی
فقط ی سال این معاملات و کجا انجام میدین چه پلتفرم و بروکری
و اینکه آموزش کجا دیدین
من تو ریت گلد انجام می دم. من با استاد ابراهیمی از آکادمی آراد
البته نمی دونم الان باز دوره ها برگزار می شه یا نه.
از کجا سیگنال میگیری
یا اینکه خودت تحلیل میکنی
استاد خودشون کانال سیگنال رایگان دایمی برای اعضا داشتن. بررسی معامله می ذاشتن.نقاط ورود خودشون رو می ذاشتن.اواخر خودشون اعلام ورود می دادن ولی خوب با توجه به وضعیت نت و ماهیت بازار میزان موفقیتش کم بود. ولی کانال تو تلگرام هست. الان خودم تحلیل می کنم. اگر کسی می خواد موفق بشه باید روپای خودش بایسته. کانال سیگنال خیلی برام آموزشم و قوی تر شدنم مفید بود
اگه میشه یه آیدی یا لینک اصلیشونو بفرستی
سرچ کردم پیدا نکردم
سلام من از خدا بیخبر رفتم ۱۰ میلیون پول دادم بابت سیگنال الان هم مثلا سیگنال میده و داخل پلتفرم ریت گلد ولی ما وقتی وارد میشیم ضرر میکنیم و استاپ میشیم و قتی نتایج رو میبینیم همان سیگنتل همان استراتژی همان ضمان طرف ۱۲ میلیون سود کرده والان هم پلتفرم از دسترس خارج شد مثل فراز گلد پول مردم وقورت دا د و الان من با هزار بدبختی راضی کردم بابامو که پول بده من الان جواب بابامو چی بدم خدایا مارو عاقبت بخیر کن
از دسترس خارج نشده ..فقط درگاه نداره و باید کارت به کارت کنی که خیلی زمانبر هست ..ولی از دسترس خارج نشده و معاملات انجام میشه
سلام شاهین جان
من هم سه هفته پیش دوره رو خریدم و داخل دمو سود میکردم وقتی وارد ریت اصلی شدم پلتفرم خیلی جاها که نیاز بود بسته بشه عمل نمیکرد و پیغامهای مزخرف میداد و متاسفانه ۲۰ تومن ضرر کردم..پشتیبانی خلیفه هم چیزی که به نفعشون باشه رو بعد چند ساعت جواب میدن…باقی مشکلات رو پاسخگو نیستند….
سلام ببخشید میشه لینک کانال سیگنال بله شو برام بفرسی؟
دقیقا برای منم همینزوری شده، یه مشت دروغگو و حرام خور هستن
درسته منم توی وبینار شرکت کردم برای این که اعتماد سازی کنه خیلی تعریف کرد از خودش
و حرف هایی میزد که همه راجب اقتصاد و تورم کم بیش میدونیم مطلب خاصی نمیگفت .معامله لایوش هم گذاشته بود اصلا مشخص بود یک سایت دم دستی و فیکه مثل روز روشن بود تازه آدرس سایت هم پنهان کرده بود. پشتیبانیش اصلا جواب نمیده فقط پووول میشناسن.یک کانال درست کرده و عکس از سود هایی که یعنی کاربرهاش بدست آوردن مثلا باور کنیم و هیچ مدرک معتبری نیست فقط عکس من نمیدونم واقعا کسی هست گول اینا رو بخوره.
بابت اکادمی خلیفه اطلاعات زیاد ندارم ولی تعریفش و زیاد شنیدم. اما درباره ی پلتفرم هایی مثل ریت گلد و سارین گلد باید بگم خیلی وقته توی این بازار فعال هستن و دارن کار میکنن برخلاف فراز گلدی که گفتی.
در کل اگر جنبه ی ضرر ندارین زیاد توی این بازار ها کار نکنین.
چرت تحویل نده تابلوی عضو خلیفه هستی
متاسفم براتون. تو اولین پیامم عرض کردم هیچ آشنایی با این آکادمی ندارم. بنده استادم محسن ابراهیمی از آکادمی آراد بودن. می تونید او اینترنت سرچ بکنید. مطالبی هم که عرض کردم کلا در مورد پلتفرم بود و ربطی به این آکادمی نداشت که از اعضای اون باشم. بالا عکس پرتفوهام رو هم گذاشتم. اینهایی هم که عرض کردم واقعیت هایی هست که تو دو سال تجربه کردم. من بعد دو سال و چندین بار کال مارجین شدن تازه دارم به سود می رسم.
شما قشنگ معلومه تازه وارد بازار شدی. فکر کردی دوره رو گذروندی بلافاصله می یای پول پارو می کنی. از این خبرها نیست.