انشاالله موفق باشی.قربانت سوالی داشتی بپرس
درخدمتم
انشاالله موفق باشی.قربانت سوالی داشتی بپرس
درخدمتم
بر چه اساس میگی هیوا معتبره؟ سه بار سایتشو بستن همچنان ایرانی جماعت اسرار دارن این پلتفرم معتبره. چند ماه دیگه تاپیک میزنید مال باخته های هیوا گلد
شما یه جای معتبر معرفی کن من که هیچ همه این جماعت میایم اونجا معامله کنیم
اگر گفتم معتبر چون در حال حاضر بین سایتها و اتاق ها بهتر هست
شما معرفی کن لطفا ما میایم اونجا
فعلا ریت و سارین و میگن معتبر که در واقع لیکوییدت میکنن پلتفرم های خارجی میشه
خودت ت کدوم پلتفرم فعالیت داری الان
فعلا هیچ جا نیستم
درود برای پول و وقت خودتون ارزش قائل باشید و سراغش نروید
از بروکرهای خارجی استفاده کن. بدترینشون صد پله از اینا بهترن
سلام وقت بخیر
خانم محترم منم دیشب وبینار شرکت کردم و پیش ثبت نام انجام دادم و امروز صبح جواب منو دادن هم بله فرستادم هم روبیکا هر دو پاسخگو بودن من در مورد درست و نادرست کار نمیدونم و خودمم با ریسک این کارو کردم ولی این ک میگی جواب ندادن مبنی بر کلاهبرداری نیس چون بلاخره حتما شلوغه و پشتیبان کم احتمالا زمان بره و هنوز 24 س نشده شما چطور میگی دو روزه جواب ندادن
طول میکشه جوابتو بدن ولی نگران نباش هم عضو کانال سیگنال میشی هم دوره هارو میبینی اماا در کل بدرنخوره و بقیه پولاتم از دست میدی
چرا فارکس کار نمیکنی؟
یادمه زمانی که کنکور دادم یه استادی بود به اسم امیر مسعودی (اگه اسمشو درست گفته باشم ولی یه همچین اسمی داشت الان یه ده سالی گذشته) بعد یه تکنیک های اموزش میداد که سوال کنکور حل کنه و میگفت که تکنیک زیر 20 ثانیه و بعدکهفکر میکردی دیگه خیلی بلدی و الان بایت یه کتاب تست رو کامل با یان تکنیک پاره کنی ولی از 100تست 5 تست حل میکردو دیگه بدرد نمیخورد باید از اول خودت راه حل رو یاد میگرفتی که 100 تست رو کامل حل کنی و به فکر ساده ترین راه برای رسید به یه موفقیت عالی نباشی
این اکادمی ها هم دقیقا همینن
آلبا گلد داره فارکس و معرفی میکنه با نت ملی خب خیلی مشکل سازه الآنم نمیشه اصلا وارد لینکس شد البته ک گف تا دو هفته دیگه نت اکی میشه
یه بروکر درست حسابی انتخاب کن،یه بروکری که چندسال سابقه فعالیت داره،پشتیبانی خوبی داره،معاملات سریع و روان انجام میده،بازار دستکاری نمیکنه،رگوله معتبر داره،قیمت و نمودار با بازار جهانی یکی هست،واریز و برداشت بدون مشکل انجام میده .
آلبا گلد از کجا پیدا کردی؟؟؟
والا هر چند تحقیق کردم درست و حسابی پیدا نکردم این خلیفه هم که ادعا دارع دارن اینطوری میگن من ریسک و کردم و ۵۰۰ ثبت نام و دادم زنگ بزنن ببینم حرف شون چیه سوالام جواب دادن میرم دوره یک ماهه سیگنال بگیرم
بنظرم الان کاری نکن و صبر کن اینترنت بین الملل وصل بشه.
بروکر خارجی معرفی کن!
اگه فردا جمع کرد رفت ما دستمون به کجاش بنده؟
این که تو مملکت خودمون هزارتا داستان داریم
خارجی بماند!
این که بچهها اومدن مظنه کار میکنن بخاطر شرایط نقدینگی هست برای ورود
برای فارکس بخوای اصولی وارد بشی باید هزار دلار تزریق کنی
بروداخل سایت ایران بروکر بررسیشون کن این همه بروکر هس!!! حداقل میدونی یه بروکر ده ساله هس و به ایران خدمات میده مشکلی هم نداره. اما این سایتای درپیت توی سه ماه ده بار بسته شدن
به من گفتن در صورت نتیجه نگرفتن مبلغ ثبت نام عودت داده میشه ولی عودت ندادن
سلام لطف کنید لینک رو بدین تا برسی بشه کانال.
تشکر از شما