من یه سالی میشه تو فضای مظنه کار نکردم قببلن مشکلی نداشت واریزو برداشت همگی درستبود الان نمیدونم دوستانی که کار میکنن باید بگن
ظاهرا با تاخیر دارن واریز میکنن الان شنیدم
بله که معتبر هست خیلی هم معتبر هست . پیشنهاد میکنم که شما هم اگر مثل من پولتون پولتون توی دستتون مونده و نمیدونید چه گلی به سرش بگیرید ، مثل بنده واریز کنید به حساب خلیفه که سیگنال های مزخرف بهتون بده تا باهاش پول شارژ کنید توی ریت گلد و متضرر بشید و پژمان مختاری حال کنه خیلی معتبره الان 4800 که دارم توی ریت گلد کوفتی اونم بهم برنمیگردونن پشتیبانی خلیفه که دوزار نمیارزه و همش تفره میرن هیچی حالیشون نیست کلاهبرداری محض است والسلام
میشه شما یا کس دیگه این کانال وی ای پیشو داره. ادرسشو. بده. بهم. من روبیکا بدم. بهش. خدا خیرتون بده من از لحاظ مالی ضعیفم نمیتونم بخرم
وقت همگی بخیر،هیواگلد،فرازگلد،ربت گلد ،پراپ ها و….
این سیستم ها طوری برنامه ریزی شدن که جیب شما رو خالی کنن پس سمت هیچکدوم نرو.هرکاری میکنن که تو به سود مستمر نرسی و فقط پولت میخوان
سلام دوستان من دو سه هفته ای هست که اشتراک خلیفه رو خریدم و پیامای همه رو خوندم دوره خوبیه نسبتاً. واقعا در مورد پشتیبانی هاش بگم بی انصافیه اگه بخوام الکی بگم هر وقت مشکل یا سوالی دارم دو سه نفرن هر سه تاش نهایتا با تاخیر چن ساعته جواب میدن. فعلاً دمو ریت گلد رو دارم تمرین میکنم و پیامای بچه ها رو که میخونم میترسم وارد ریت اصلی بشم که دمو با ریت فرق داشته باشه و کل پول رو به بهانه ضرر بکشه بالا. من واقعا با کلی امید دارم تمرین میکنم و وارد شدم:pensive_face:![]()
درامدشون از اون پوله امشبم دوباره میخاست دوره قالب ملت کنه
دقیقاااا همین بلا سر من اومده و خیلیی از بچه هایی که دوره رو خریدن به جز پول دوره کلی توی ریت و سارین ضررر کردن
نمیخام نا امیدت کنم ولی با استراتژی توی دمو تموم معامله هام سود میشد ولی ریل که میری یه جا لیکویید میشی و دستت به هیچ جا بند نیس راجب پشتیبانی هم بگم برو اعتراض کن تا روی واقعیشونو ببینی یه جوری با ما حرف میزنن انگار ما پولشونو خوردیم
بخر تا بدتر بشی لطفاا سمتش نرین ما که بدبخت شدیم
خوشحالم که تو دامش نیفتادی واقعاا این یه برده
سلام کدمعرف چی بزنیم؟
متاسفم ک این اتفاق برا شما افتاد حتما پیگیری کنید پولتونو پس بگیرید خیلی هم مچکرم بابت اطلاع رسانی هایی ک کردید ک بقیه تو دام نیفتن ![]()
قربونت عزیزمم به هر حال وظیفه خودم میدونم که بقیه اشتباه منو نکن
داداش توام از خلیفه اموزش دیدی ؟
داداش الا به نظرت با توجه به اموزش هایی که از خلیفه دیدیم چه پلتفرمی میتونیم از طریق نوسان گیری و حرفای خلیفه پول در بیاریم چه پلتفرمی رو معرفی میکنی
نه من خیلی سال مظنه کار میکنم
اون موقع از حسین نصیری و رامیار یاد گرفتم
مهدی رامیار سرچکن کلیپ اموزشی تو اپارات زیاد داره یاد بگیر
به درد بخور هست؟الان تو چه پلتفرمی کار میکنی
اره
نمیدونم چقدر اشنایی با این بازار داری؟
الان خیلی سایتها بسته شدن فعال نیستن بخاطر پرداختهای اینترنتی و مشکل زیرساخت…..
هیوا فعال هست و معتبر
چارت خوبی هم داره
تازه شروع کردم.دمت گرم لطف کردی