تصور کن با استراتژی توی دمو تمام معامله هات سود میشه بعد توی ریل یه جاا لیکویید میشی😐
مطمئنی که ریت قابل اطمینانه لیکویید میکنه🤦🏻♀️
نخر پشیمون میشی میری پشتیبانی انقد میپیچوننت و قانعت میکنن که حد نداره من درخاست عودت وجه دادم ولی فعک نکنم که قبول کنن اون سودایی ام که میزاره همشون برا دمویه
سلام دوست عزیز ببخشید من این دوره رایگانشونو شرکت کردم ،بعد از اتمام اینسیگنال رایگان میدن یا اشتراکی باید بخری حتما
و اینکه بد و الکیه از نظر شما؟
ماهم اول تو دوره رایگان بودیم
دنبالشون کن ولی اگه گفتن دوره رو بخر و فلان و پیش ثبت نام کن به نظر من نخر چون مفت نمی ارزه و اینکه پلتفرم ریت که معرفی کرده اصلا بدرد نمیخوره
شما تا حالا پول واریز و برداشت کردین تو این سایت؟
افتضاحه من که خریدم به هیچ کاری نیومد
دقیقا همه همینو میگن
بله چون 5 سال کار کردم باهاش
مورد اول که میگید لیکویید میکنه
اولا این فضا شبه ترید تو جاهای دیگه نیست
و خواهشا به هوای سودای نجومی وارد نشید
و اینکه گام حرکتیی مظنه سر اتفاقاتی که افتاده چند سالی هست خیلی شدید شده یعنی یهو میبینی 100 خطط پرید جهت روند معاملت یا برعکس که خب لیکویید میشید دیگه طبیعیه
باید مدیریت کنی
قلق داره این بازار
کار کردن با سسارین و ریت
یه مدت کار کنید دستتون میاد
خیلی وقتا پیش که گامای بازار شدیدا داشت بالا میرفت من با دوستان که کار میکردیم میگفتم شما نگاه نکن یارو 30 میلیون سود پورتفوی امروزشه
شما روزی 15 خط 20 خط بگیری اصلا 10 خطط بگو خدا بده برکت طمع نکنید ماهی میشه 600 خط روزی 20 خط
با این حرف که اگه به ۲۰ خط سود راضی باشی و طمع نکنی کاملا موافقم میشه معامله هاتو چندتاشو بفرسی
کی خریدی شما؟ من همین سه هفته پیش گرفتم
حرف درستیه
چون اگه رعایت نشه 90 درصد اتفاقی می افته که برای همه می افته
میان یه مدت کار میکنن سودا خوب راضی
بعدش یواش یواش شروع میشه ضررا اخرش فحش بازار میدن میرن
این تصویرم فرستادم اخرین معاملاتمه سال پیش بعدش دیگه اومدم بیرون البته کییوان و سسارین تاریخچه معاملات نمونده که بیشتر اونجا فعال بودم ولی در کل طمع نکنید سود کردید اندازه تارگت برید ضرر کردید اندازه تحملتون برید
عزیزم ثبت نام کردن چرا.خلیفه رایگان تو بله کلاسارو گذاشته منم اونجا میبینم فقط هزینه ندادم
سلام عزیزان
اقا خواهشا فریب نخورین
من ۱۰ میلیون دادم اصلا الان کسی جوابگو نیست
سیگنال ها رو داره پولی میفروشه بعد تو کانال رایگان هم میزاره
الان دو هفته هست من هرچی بهشون پیام میدم کسی پاسخگو نیست
رو سایت خلیفه هم اصلا ادرس و شماره تلفن برا پیگیری وجود نداره
من ۱۰ میلیون الکی دادم برا سیگنال واقعا اشتباه کردم و الان پشیمون هستم ضرر کردم
اقا فریب این حرفها رو نخورین
پشتیبانی اصلا نداره
پول رو که گرفتن دیگه نمیتونی باهاشون ارتباط بگیری
من سینگال ۱۰ میلیونی رو خریدم الان کسی پاسخگو نیست
از طرفی داره همون سیگنال رو رایگان به لشتراک میزاره
کلاهبرداری واضح در روز روشن
احتیاط کنید مثل من متضرر نشید
سلام
در پاسخ به سوال شما
لطفا یه نگاه به قسمت انتهایی سایت ریت گلد بندازید؛ به نظرتون شبیه وب سایتهای امن و مورد وثوقه؟ متاسفانه اقای مختاری داره هون فرکانسی رو که بابتش پول گزافی از کاربر گرفته رو تو کانالهای دیگه رایگان عرضه می کنه.
بخشی که به عنوان پشتیبانی برخط ازش یاد می کنه به هیچ وجه جوابگو نیست و نهایتا شما رو بلاک می کنه.
بخشی که به عنوان دمو ازش یاد میشه یا بالا نمیاد و یا اگه بالا میاد اجازه نمی ده که وارد فضای دم بشی و پیغام میده که مطمئنی وارد اینترنت شدی؟
سلام میشه لینک کانال بله رو بدید
پولتونو پس دادن؟![]()
![]()
![]()
شما تا حالا پول برداشت کردین از سایت؟
اصلا انگار واریز و برداشتش مشکل داره
فعلا که درگاه بسته اس و کارت به کارت هم نداره