آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

سلام داداش من فقط روی طلا تریدمیکنم وبا بروکر امارکت کارمیکنم

ی جمع دوستانه توی تلگرام داریم

معاملاتمون و دلیلشون و نکته ی اموزشی هر معامله…

اونجا هم من هم بچه های دیگه خیلی راحتتر میتونیم کمکت کنیم

t.me/HunteRGolllD

سلام ببخشید کانال باز نمیشه اگه امکانش هست دوباره بفرستین

سلام کسی در مورد سایت ریت گلد اطلاعاتی داره؟

سلام بله در چه مورد میخوایین بدونین ک معتبر هست یا خیر

سلام . وقت بخیر

تجربه ۱ ساله خودمو از معامله تو پلتفرم سارین بهتون میگم …سارین و ریت گلد از یک سیستم معاملاتی بهره میبرن اونم پی تو پی هست یعنی شخص با شخص داره معامله میکنه …این نوع سیستم خوبه ولی زمانی که زیر ساخت قوی داشته باشی و حجم بالایی از معاملات ولی نبود اینها باعث اسپرد بالا میشه و زمانی شما اوردر میزاری یا نمیگیره یا با ۱۰ تا ۲۰ خط اختلاف معامله رو باز میکنه که این عدد تو مظنه بسیار بالاست به علاوه اینکه چارت قدیمی داره و خیلی از اندیکاتور ها رو ساپورت نمیکنه …دقت کنید فضای دمو اینها با ریل بسیار متفاوته و اصلا مث هم نیستن …پیشنهاد من اینه وقتتون رو با این پلتفرم هدر ندید

کلاهبردارن🥲 اینایی که اومدن تعریف کردن همشون در یک بازده زمانی اومدن و از خودشونن و اینکه گفتن فقط ۱۰۰۰ نفر عضو میگیریم و اخرین باره اموزش گذاشته میشه فلان و الان دوباره دارن نیرو جدب میکنن …

من ۵۰۰ تومن پیش ثبت نام کانال سیگنال رو واریز کردم ولی با خوندن نظرات بعضی کاربرها ترسیدم و پیام دادم که پشیمون شدم. به خاطر اینکه خیلی دیر جوابم رو دادن متاسفانه بد قضاوت کردم و توی همین سایت نظر دادم که کلاهبردارن.من نمیدونم واقعا کلاهبردارن یا نه ولی پول من رو بالاخره بعد دو ماه پس دادن.هر بار هم که پیام دادم یا تلفنی صحبت کردم خیلی مودبانه جوابم رو دادن.

به ایدی روبیکام پیام بده@gddyoiy

سلام و عرض ادب بچه ها رفقا،بزرگان گوش کنید چی میگم بخدا قسم مجموعه خلیفه دروغ و ریت گلد هم دروغ و همش ضرر میکنید من 100میلیون ضرر کردم

در مورد پشتیبانی خلیفه براتون بگم یعنی هزار تومان بخوای عودت بدی دو هزار دلیل میارن ،برید بچسبید به زندگیتون گول وبینار و نمی‌دونم ظرفیت داره پر میشه عجله کنید نخورید گول نخورید گول نخورید گول نخوریدصد بار بخون من دوست نداشتم بیام نظر بدم ولی اتفاقی دیروز این برنامه دیدم بعضی ها سوال کرده بودین و در مورد ریت گلد و خلیفه سوال داشتن دیگه گفتم من خودم ضرر کردم و مبلغ ده میلیون سیگنال دادم همش دروغ عودت هم نمیدن ،و اینکه برید روزی پونصد هزار در بیارید مغزتون و مالتون راحته ولی ولی داخل این برنامه ها تا ابد نرید من خیلی ضرر کردم و همش بخاطر سیگنال دروغ بود و فقط بخاطر مردم اومدم نظر دادم گفتم خودم ضرر کردم ولی نزارم مردمم ضرر کنم لطفاً الان اشتیاق دارید ولی وارد نشید و تا جای که میتونید اطلاع سازی و استوری کنید کسی گول نخوره من خودم خیلی داغون شدم با هزار بدبختی پول جمع کردم یک ماه ب باد رفت،،لطفا اطلاع بدین به همه،و اینکه شمای که دستتون میرسه توی شهر هستین برید شکایت کنید ازش تا بقیه ضررنکنن واقعا ثواب جلو ضرر مردمو بگیری لطفاً پیگیر بشید ما خودمون پلیس دم دستمون نیس بریم ،موفق باشید هربژی کورد و هربژی ایرانی باغیرت

قصیده هم بسرایی، باز هم این گپ -تا تجربه نکنی متوجه نمیشی- برطرف نمیشه. متاسفانه اوضاع زندگی یا هم دانش… اونا هم که زرنگ. این پولا چجوری خوردنشون میشه

بهترین راه، آموزش درست و حسابی و از پایه؛ وگرنه هرچقدر هم توضیح بدی، کسی متوجه نمیشه تا تجربه نکنه. حالا شما که وقت گذاشتی برا ایجاد تاپیک، یکم هم در مورد اینکه به عقب برگردی چکار میکردی

به نظر منم خودتو درگیر نکن، من درگیر شدم خریت کردم اگر خیلی صادق بود تمام ری اکشن های کانالش که فعال هستن مثبت نبود، اصلا سیگنال که میزاره نمیتونی ری اکشن منفی بدی چون همه مثبت هستن، اگر به خودش و مجموعش مطمئن بود دست همه را باز میزاشت سیگنال میده بعد سکوت میکنه اگر سود بشه میگه ۲۰۰ خط گرفتیم اگر استاپ بشه میگه تاییدیه نداد الیته ۵۰ درصد مواقع اینجوری بوده ، یه قضیه دیگه هم هست اونم اینکه میگه سیو سود کنید امکان استا‌پ هست بعد یک ساعت که تا ۳۰۰ خط میره میگه امروز اینقدر سود کردیم

این ستاپ همش اتومات شده ست. بالاخره یکی پیدا میشه از روی سیگنال یه ترید بزنه اونم بدون استاپ لاس.

دانش/خلاقیت زیاد کنید و بلد شین چجوری از اطلاعات/منابع استفاده درست کنید

و یه مطلب دیگه اصلا گوش نکنید که بهتون زنگ میزنن و می‌پرسند از ساعت ۱۱ الی ۱۹ می‌تونی دو ساعت تایم بزاری، همش دروغ از ساعت ۳ و یا ۴ به بعد در حد خیییییلی کم سیگنال میده،شاید ۱ سیگنال، بعدم پشتیبان میگه روند بازار اینجوریه، اگر روند بازار اینجوریه همون اول بگین نه اینکه پول رو گرفتین بعد بگین، برای کسی که ساعت۱۱ الی ۲ عصر وقت خالی داشته باشه شاید بتونه سودی کنه، اونم در حد ۵۰ درصد

ممنون از ب اشتراک گذاشتن تجربت :folded_hands:

سلام یه سوال برای من پیش اومده:thinking::thinking::thinking:

اگر یه روز مثلا هزار تا پرتفوی باز بشه و همه سود کنند، این سود از چه منابعی تأمین میشه و به حساب سود کنندگان واریز میشه؟؟؟

به همچین چیزی ممکن نیست این سایت از عمد فقط از طریق لفظ معکوس می‌ذاره معامله رو ببندی واسه همین ممکن نیست همه سود کنن اکثرا ضرر

+989114009995

+989117009293

این شماره هاشون هست دوستان پیگیری کنید و از طریق مراجع قضایی شکایت کنید این کلاهبردار دستش باید واسه همه رو بشه چقدر افراد دیگه مثل ما هستن که قراره توی دام اینها بیوفتن.

درسته با لفظ معکوس معامله بسته میشه اما معامله جدید برات باز نمیشه

اگر مثلا ۷۰۰ نفر سود کنند و ۳۰۰ نفر ضرر، کلا میخوام بدونم منابع مالی که سود ما را پرداخت میکنه چیه؟؟؟ یعنی سودی که به ما پرداخت میشه از ضرری که دیگران می‌کنند، تامین مالی میشه؟؟؟

تو وقتی میخری و سود میکنی با معامله کسی که اشتباه کرده و تو اون قیمت فروخته بسته میشه …انگار تو طلای اون رو خریدی