آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

همه که استراتژی شون این نیست که تو یه نقطه بخرن یا تو یه نقطه بفروشن …معمولا همزمان هم خریدار هست هم فروشنده

خب بیا چیکار کنیم پلتفرم معرفی کنید

درود . لطفا در صورتی که از مجوز های ریت گلد اطلاعاتی داری به اشتراک گذارید

کی گفته مجوز دارند ؟؟؟!!!اصلا از این خبرا نیست .هیچ اطلاعات درست و درمونی از سایت ،مجوزها،سال تاسیس،مدیران،اعضا،هیچی هیچی در اختیار عموم نیست .الکی جو نده

بگو ببینم مجوزش چیه

متاسفانه خلیفه و ریت گلد هردو کلاه بردار هستن و مردم به مرور متوجه میشن

سلام منم شرکت کردم و از نحوه پشتیبانشیون اصلا رضایت ندارم. ۱۰ تومن هم پول دادم ۳ ماه پیش. بزور تونستم این هفته وارد ریل بشم از دمو.

بعضیها میگن داخل دمو خوب بودن داخل ریل ضرر کردن. من داخل دمو هم اولش کلی ضرر کردم :neutral_face:

تو این هفته ۳ تومن سود کردم با سیگنالا در دو روز و ۵۰ خط ضرر.

اگ بشه ب سیگنالا رسید بد نیستن

اما اموزشها و پشتیبانی بدرد نمیخورن.

من حتی ۱۰ میلیون کال مارجین شدم. بدون تمرین در دمو وارد ریل شدم فرت کال مارجین شدم.

نظرها رو خوندم کلا اعتماد ب نفسم صفر شد. نمیدونم چکار کنم🥺

حالا که دستتون تو کاره علیرضا سلاجقه رو هم بررسی کنید. ایشونم تو همین دسته خلیفه و پژمان مختاری در حال فعالیت هستن. ب گفته خودش مگا کلاب رو طراحی کرده ک درامد دلاری داره. ببینید کلاهبرداره یا نه

حالا که دستتون تو کاره علیرضا سلاجقه رو هم بررسی کنید. ایشونم تو همین دسته خلیفه و پژمان مختاری در حال فعالیت هستن. ب گفته خودش مگا کلاب رو طراحی کرده ک درامد دلاری داره. ببینید کلاهبرداره یا نه

خب مشکل بچه ها همینه ..شما تو دمو هم ضرر کردین بعد اومدین تو ریل معامله میکنین؟ تا درست تمرین نکردین تو دمو و به سود مستمر نرسیدین نباید وارد ریل شد ..متاسفانه هیجان بازار باعث میشه بچه ها وارد ریل بشن و چون یادنگرفتن و تمرین نکردن پشت هم ضرر میکنن

خب یه مجوز دار معرفی کن ..

یکی از بچه های همین کمیونیتی دریا گلد رو به من معرفی کرد .چند روز باهاش کار کردم .حتی چارت و سایتش از ریت گلد هزاران برابر بهتر و قوی تره .میتونید اونو امتحان کنید .

حد سود و ضرر رو خودتون دستی میتونید وارد کنید و احتمال ضررتپن رو پایین میاره .چیزی که در ریت گلد غیر فعاله .و نمیتونی حد سود و ضرر تعین کنی و

خیلی شبیه محیط فارکس هستش .

توی بله هم کانال سیگنال و کانال اموزش داره میتونید استفاده کنید .

سلام عزیزان

چ اصراری دارید حتما توی پلتفرمهای ایرانی با ترس و اما و اگر معامله کنید…خود کار ترید استرس داره ب اندازه ی کافی چرا روانتونو ب چالش میکشید…

با بروکرهای قدیمی کار کنید(البته بغیراز الپاری چون همچنان کندلسازی میکنه بعضی اوقات)

دوستان اگر پیام منو میخونید و هنوز وارد این مجموعه نشدین وارد نشین، من وارد شدم برای هفت جد و آبادم کافیه الانم فقط موندم ببینم ضرر ۶۰ میلیونیم جبران میشه یا نه ، قرار بود پشت دست خودش معامله کنیم یعنی باید وقتی تاییدیه میده اعلام کنه تا وارد بشیم، سکوت میکنه اگر سود بشه میگه چند خط سود اگر استاپ بشه میگه تاییدیه نداد

به پشتیبانی میگم چرا ورود را اعلام نمیکنه، میگه بعضی اوقات سریع میره بالا یا پایین نمیشه اعلام کرد

توروخدا وارد نشین

یا میدونید اگر عمدا یه سیگنال اشتباه بده و خودش وارد نشه فقط کافیه ۱۰۰۰ نفر از زیرمجموعه های ایشون وارد بشن ببینید چه درآمدی داره ریت گلد

دقیقا منم از این مدل کانال های کلاه بردار زیاد دیدم دروغ میگن همش برای جیب خودشونه از بقیه بکنن که جیب خودشون پر کنن

واقعا جای تاسف داره که چنین برداشت هایی از سمت افرادی مطرح میشه که خودشون رو فعال در این حوزه میدونن
متاسفانه دوستان صرفا مقایسه چارت پلتفرم های مختلف و دیدن این اختلاف قیمتی نتیجه می گیرن
درصورتی که به خودی‌خود این معنارو نداره
این موضوع یه چیز شناخته شدس

این تفاوت در کندل ها معنا کندل سازی نمیده

سارین گلد کاملا کلاهبرداریه همیشه معاملاتتو با ۲۰ خط ضرر بیشتر میبنده هیچکس هم گردن نمیگیره