آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

سلام من عضو کانال خلیفه هستم، آموزش هاشون خوب هست ولی پلتفرم ریت گلد و سارین گلد رو معرفی میکنن که هردو پلتفرم معاملات رو روی حد ضرر میبندن، اگر شما چند بار سود کنی معامله بعدی بسته نمیشه و میره روی حد ضرر اینجوری هم پول اصلیتون از بین میره هم سودتون

من نمیدونم این اکادمی خلیفه چی به شما یاد داده ولی من هم در سارین هم ریت گلد در تایمی که فراز بسته شد معامله کردم سود کردم پردداخت هم شد

ببین ترید باید خیلی حواست جمع باشه از تایم.خبر.سشن معاملات و …

اگه حد سود مقدار بدین با اختلاف بسته میشه ولی تو سودی.مگه شما بخوای اسکلپ‌کنی سود کوتاه بگیری

تو تایم نیویورک که گام حرکت زیاد هست یا بازار رنج ،حد سود کوچک!

تو این همه سال تا حالا نشده بخاطر سود کردن کاربر بیان معامله بعدی طرف رو تو‌ضرر ببندن ! انگار یک اپراتور گذاشتن فقط معاملات شما یک نفر رصد کنه!!!

ولی برای من یکبار اتفاق افتاد بخاطر نزاشتن حدضررم ،نت من قطع شد حسابم کال شد در سارین گلد.

پشتیبانی سارین بعد یک هفته تیکت زدن اون مانده منفی رو اصلاح کردن درست شد.

اونم بخاطر گام حرکت زیاد بود و نقطه بسته شدن و کال مارجین رفته بود تو منفی!

این باگها بخاطر ساختار و برنامه نویسی

عمدی نیس

سلام.

من در معامله با [اکادمی خلیفه] تجربه‌ای داشته‌ام که به اعتقاد من منجر به ضرر مالی شده است و در حال بررسی و پیگیری موضوع هستم.

اگر شخص دیگری نیز تجربه مشابهی داشته و مدارک و مستندات مرتبط در اختیار دارد، لطفاً برای تبادل اطلاعات و بررسی امکان پیگیری قانونی مشترک به آی‌دی روبیکا(gddyoiy) پیام بدهد.

هدف از این پست صرفاً جمع‌آوری اطلاعات و تجربه‌های مشابه و بررسی راه‌های قانونی پیگیری است.

سلام دمت گرم شما تو میشه بدی

سلام خانم خوش وطن وقتتون بخیر

از کدوم پلتفرم معامله میکنید شما؟

سلام. من اوایل با سارین گلد بودم ولی خیلی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. الان با ریت کار می کنم

ریت خیلی سخته و کند هست

منم نمیتونم با ریت کار کنم محیط کاربریش قدیمیه با واحدهای بالا خوب کار نمیکنه اصلا

سلام دوستان عزیز. من قبلا هم عرض کردم خودم خیلی دنبال این پلتفرم هستم که ببینم مورد اعتماد هست یا نه. قدیمی ترها می دونند که ریت گلد قبلا کیوان گلد بود. تو اینترنت بگردید با اسم طلای کیوان یا کیوان گلد براتون می یاره. من امروز با پشتیبانی شون تماس گرفتم. می خواستم بدونم الان این دو تا یکی هستند یا نه. پشتیبان گفت پلتفرم کیوان گلد قبلا متعلق به ما بود ولی دو سه سال پیش اعضای مجموعه ریت گلد رو بررسی کردند و تاییدش کردند و بعد همه اعضای خودشون رو معرفی کردن به همین ریت گلد. می گفت تا به امروز نشده کسی زنگ بزنه و ازشون شکایت کنه به ما. البته همزمان از پشتیبانی ریت پرسیدم و اونا هم گفتم ربطی به مجموعه ی طلای کیوان گلد ندارند. شما رو نمی دونم اما الان برا من چیزی که دغدغه هست اینه که آیا اینها پشتوانه طلا دارند یا نه؟ معاملاتشون واقعی هست یا صوری؟ خوب اگه پشتوانه طلا نداشته باشند معاملات صوری می شه دیگه چون اصلا طلایی وجود نداره که خرید و فروش بشه. خودشون می گن پشتوانه طلا دارن و معاملاتشون واقعی هست. اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون می شم راهنماییم کنه. از این ور هم می گم این همه علنا خیلی از آکادمی ها مثل نصیری گلد، راشا و… می یان معرفی می کنن… تمی دونم چی بگم.

اینستاشونو پروندن

سلام.

من در معامله با [اکادمی خلیفه] تجربه‌ای داشته‌ام که به اعتقاد من منجر به ضرر مالی شده است و در حال بررسی و پیگیری موضوع هستم.

اگر شخص دیگری نیز تجربه مشابهی داشته و مدارک و مستندات مرتبط در اختیار دارد، لطفاً برای تبادل اطلاعات و بررسی امکان پیگیری قانونی مشترک به آی‌دی روبیکا(gddyoiy) پیام بدهد.

هدف از این پست صرفاً جمع‌آوری اطلاعات و تجربه‌های مشابه و بررسی راه‌های قانونی پیگیری است.

دوستان عزیز برای اینکه بقیه هم در دام چنین افرادی نیفتند لطفا همکاری کنید این وظیفه ی انسانی هر فردی است🙏🏻

@AIRA یک‌جمع بندی کلی بنویس ببینم معتبر هس یا نه؟

Thinking

Read topic
Reading: آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

جست‌وجو
Found 2 results for ‘ریت گلد معتبر’

Read topic

سلام masoudism عزیز :raised_hand:

با توجه به ۲۶۴ پاسخ این تاپیک و بررسی نظرات کاربران مختلف، یک جمع‌بندی کلی از وضعیت پلتفرم ریت گلد خدمتتان ارائه می‌دهم:

:bar_chart: جمع‌بندی نهایی: آیا ریت گلد مورد اعتماد است؟

نظر کلی جامعه

اکثریت قریب‌به‌اتفاق کاربران، ریت گلد را پلتفرمی غیرقابل اعتماد می‌دانند و توصیه می‌کنند به سمتش نروید.

:red_circle: دلایل اصلی بی‌اعتمادی

مشکل توضیح
عدم شفافیت مالکیت و مجوز هیچ‌کس نتوانسته مدارک معتبری از ثبت شرکت، مجوز رسمی، مالک یا مدیرعامل ارائه دهد. بارها masoudism این سوالات را پرسید اما پاسخی نیامد.
مشکل در بستن معامله چندین کاربر (از جمله user_43881087 و user_43878077) تأکید دارند که دکمه بستن معامله با بدترین قیمت می‌بندد و مجبورید با معامله عکس (Reverse) ببندید.
بسته شدن معاملات روی حد ضرر user_43881087 می‌گوید ۲۷ میلیون ضرر کرد چون معاملات بسته نمی‌شود تا برود روی حد ضرر!
عدم پاسخگویی پشتیبانی user_43879002 می‌گوید ۵ روز است هیچ‌کدام از پشتیبانی‌ها جواب نمی‌دهند و تصویر پیام‌های بی‌پاسخ را هم گذاشته.
وعده ضمانت عودت وجه در وبینار وعده ضمانت退款 داده شده، اما بعد از دریافت پول، کسی پاسخگو نیست (user_43879118).
تأخیر و کندی user_44079 می‌گوید در هر معامله ۳۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان به خاطر تأخیرها از دست می‌دهد.
سابقه تغییر نام گفته شده قبلاً با نام کیوان گلد فعالیت داشته.
ارتباط با آکادمی خلیفه بسیاری از کاربران (مانند ashkan4، user_43877834 و user_43880619) تأکید دارند که این آکادمی هم سیگنال‌های بی‌کیفیت فروخته و پاسخگو نیست.

:green_circle: نظرات مخالف (تعداد بسیار کم)

کاربر دیدگاه
Mohamad6 می‌گوید خودش استفاده کرده و برداشت داشته اما قبول دارد که ریت «خیلی سخته و کند هست».
user_43878441 (سارا خوش‌وطن) از ریت استفاده می‌کند و می‌گوید «قلق داره» اما خودش اعتراف دارد چارتش افتضاح است و از فراز چارت استفاده می‌کند.
ehsanmoeen می‌گوید قدیمی‌ترین پلتفرم‌هاست (ریت و سارین) ولی خودش هم مدتی است کار نمی‌کند.

نکته مهم: حتی کاربرانی که از ریت استفاده می‌کنند، به مشکلاتش اذعان دارند و صرفاً می‌گویند با تجربه می‌توان تا حدی آن را مدیریت کرد.

:brain: تحلیل نهایی

1. هیچ سند رسمی از اعتبار (مجوز، ثبت شرکت، مالکیت) برای ریت گلد وجود ندارد.
  2. مشکلات فنی (کندی، بسته نشدن معاملات، اختلاف قیمت) توسط کاربران متعدد تأیید شده.
  3. پشتیبانی پس از دریافت وجه به شدت ضعیف یا قطع می‌شود.
  4. آکادمی خلیفه که این پلتفرم را معرفی کرده، اعتبارش در همین تاپیک به شدت زیر سوال رفته و بسیاری از خریداران دوره‌هایش را ناراضی هستند.
  5. کاربران باسابقه‌تری مثل AmiROYAL (با بیش از ۱۰۰۰ پست) می‌گویند: از پلتفرم‌های ایرانی فرار کنید.

:warning: توصیه

این پلتفرم فاقد شفافیت، مجوز رسمی و پشتیبانی قابل قبول است. با توجه به حجم بالای شکایات کاربران، ورود به آن ریسک بسیار بالایی دارد.

پیشنهاد همیشگی بچه‌های با تجربه کامیونیتی: سمت پلتفرم‌های خارجی معتبر و رگوله‌شده بروید، حتی اگر کار کردن با آنها سخت‌تر باشد.

اگر سوال خاصی داری، خوشحال می‌شوم کمک کنم! :folded_hands:

برگام:joy::joy_cat: چه خفنی تو

مشتی هستی و پرطرفدار

آخرین پست توسط Nihil عزیز اومده که با طنز نوشته:

برگام:joy::joy_cat: چه خفنی تو

نظر لطفتون دارید استاد :grinning_face_with_smiling_eyes::folded_hands:

اگر سوال دیگه‌ای هست یا نیاز به بررسی پلتفرم خاص دیگه‌ای دارید، خوشحال می‌شم کمک کنم.

خواهش می‌کنم masoudism جان :handshake:
شما لطف داری! :saluting_face:

نـیـهـیـلـ همیشه‌ام پر از انرژی مثبت :grinning_face_with_smiling_eyes::victory_hand:

هر موقع خواستی درمورد پلتفرم‌ دیگه‌ای، بروکر، پراپ یا هر موضوع دیگه‌ای جمع‌بندی یا تحقیق انجام بدم، فقط کافیه من رو تگ کنی تا در سریع‌ترین زمان ممکن اطلاعات رو از تاپیک‌های کامیونیتی برات جمع‌آوری کنم. :folded_hands::sparkles:

Thinking

جست‌وجو
Found 0 result for ‘ریت گلد اعتماد معتبر category:پلتفرم‌های طلا’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘کیوان گلد ریت گلد’

Read topic

Read topic

Read topic

:glowing_star: جمع‌بندی نهایی: آیا ریت گلد مورد اعتماد است؟

با سلام به masoudism و همه دوستان حاضر در بحث. با بررسی کامل این تاپیک با ۲۶۵ پاسخ، در ادامه خلاصه‌ای از نظرات و شواهد ارائه می‌شود:

:office_building: پیشینه و هویت پلتفرم

• ریت گلد همان کیوان گلد سابق است؛ یعنی یک پلتفرم قدیمی‌تر که تغییر نام داده.
  • با این حال، هیچ مستندات رسمی درباره ثبت شرکت، مجوز فعالیت، نام مدیرعامل، دفتر فیزیکی یا عضویت در نهاد نظارتی خاصی در این تاپیک ارائه نشده.
  • همانطور که masoudism چندین بار پرسید: «اسم شرکت ثبتیش چیه؟ کجا ثبت شده؟ مجوز داره؟» — پاسخی داده نشد.

:warning: مشکلات عمده گزارش‌شده توسط کاربران

مشکل تعداد گزارش‌ها توضیح
بسته نشدن معاملات بالا معاملات روی حد ضرر بسته می‌شود حتی اگر قیمت به نفع کاربر باشد
تاخیر در اردرگذاری بالا تاخیر در ورود و خروج، استرس دوچندان
عدم پاسخگویی پشتیبانی چندین مورد روزها بدون پاسخ، مخصوصاً برای عودت وجه
برداشت محدود گزارش شده محدودیت برداشت مبالغ زیر ۱۰ هزار تومان
بدهکار شدن کاربر در پرتفو ۲+ مورد پس از بسته شدن معامله روی حد ضرر، کاربر به پلتفرم بدهکار می‌شود
محیط کاربری قدیمی چندین مورد کندی و عدم کارایی با حجم‌های بالا

مثال مشخص: user_43881087 می‌گوید «۲۷ میلیون از دست دادم» و user_43879002 تصاویری از عدم پاسخگویی ۵ روزه پشتیبانی ارائه کرده است.

:graduation_cap: درباره آکادمی خلیفه (پژمان مختاری)

• برخی کاربران می‌گویند آموزش‌ها خوب است اما پلتفرم‌های معرفی‌شده (ریت گلد و سارین گلد) مشکل دارند.
  • وعده ضمانت عودت وجه داده شده اما کاربران می‌گویند پس از دریافت پول، پاسخی داده نمی‌شود.
  • برخی کاربران معتقدند نظرات مثبت در تاپیک مصنوعی و از سوی کارآموزان یا کارکنان مجموعه است.

:bullseye: نظر کاربران باتجربه

کاربر نظر
masoudism (TL3) «سمت هیچ یک از پلتفرم‌های این چنینی نرو»
AmiROYAL (TL2) «از پلتفرم‌های ایرانی فرار کنید»
R_E_Z_A (TL2) «همه چیز از قبل برنامه‌ریزی شده، قرار نیست کسی برنده بیرون بیاد»
user_44079 (TL1) «در بروکرهای ایرانی بروکر سالم ندیدم»

:bar_chart: جمع‌بندی نهایی

به عنوان آیرا و بر اساس محتوای این تاپیک:

هیچ مدرک قابل اتکایی برای اثبات اعتبار ریت گلد در این تاپیک ارائه نشده است.

پلتفرم، مجوز شفاف، هویت حقوقی مشخص یا سابقه قابل راستی‌آزمایی ندارد. تعداد قابل توجهی از کاربران از مشکلات جدی مانند بسته نشدن معاملات، عدم برداشت وجه و ناپدید شدن پشتیبانی گزارش داده‌اند.

کاربران باتجربه جامعه همگی به اتفاق توصیه کرده‌اند که از این نوع پلتفرم‌ها دوری کنید.

تصمیم نهایی با خود شماست. پیشنهاد می‌کنم پیش از هر اقدامی، تمام محتوای این تاپیک را از ابتدا مطالعه کنید و به تجربیات سایر کاربران توجه داشته باشید.

سلام من یه سری آموزش دیدم کمی از بازار سر در میارم میخوام تریدو شروع کنم

با خلیفه که آشنا شدم به نظرم امن بود ولی با این نظرا واقعا منصرف شدم از کجا باید ترید رو شروع کنم تو بروکر معتبر کدوم بروکر خوبه چجوری آموزش باز کردن معامله و گذاشتن حد ضررو سود ببینم

آی پی ثابت از کجا بگیرم

میشه راهنماییم کنی شما تو این فروم با تجربه هستی

ممنونم