آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

پشتیبان که من شمارشو داشتم کلا خاموش و آخرین بازدید از یکماه پیش اصلا جوابگو نیست باز به یک پشتیبان دیگه پیام دادم برای عودت وجه گفتند اصلا امکان عودت نیست مثل ما که گول خوردیم بقیه گول این افراد خدانشناس رونخوردید

سلام من دور قبل ثبت نام کردم و اشتراک دایم خریدم ولی هیچ پیامی برام نیومده و پشتیبانش هم پاسخگو نیست من فردا از مجموعه اش شکایت میکنم البته روبیکا هم که بستر این تخلفات ایجاد کرده مقصره اونایی که موافقن حقشون از طریق پلیس فتا بگیرن لایک بدن

من که دور اول ثبت نام کردم و ده میلیون اشتراک دایم خریدم هنوز هیچ پیامی دریافت نکردم و میخوام پلیس فتا شکایت کنم

حتما شکایت کن بی خیال نشو تمام افرادی که فریب خوردند شکایت کنند پوست این کلاه بردارا باید کنده شه

کانال سیگنالشvip هستش

چه مشکلی داره؟؟؟؟

سلام دوستان

پیامهای مربوط،به خلیفه و ریت رو خوندم

منم ثبت نام خلیفه رو انجام دادم و از نحوه سیگنال دهیشون راضی نیستم

بمن دمو سارین گلد رو معرفی کردن برای تمرین،جالبه که روندهارو درست تشخیص میدم و خرید میزنم و قیمت فروشم بالاتره،معامله رو میبندم تو ضرر میرم،دلیلش رو نمیدونم.

اینجوری از ریت و بقیه بروکرها گفتین واقعا ترس برم داشته،الان نمیدونم چی درسته چی غلط

و حقیقت میترسم وارد رییل بشم.به هوای اینکه بتونم درامدی داشته باشم تا همسرم که زندان هست بخاطر اینکه پولشو خوردن و چکهاش،پاس نشد وارد گروه خلیفه شدم.تا بتونم مبلغی جمع کنم و رضایت بگیرم بیاد بیرون.

الان با این تفاسیر چی درسته و چی غلط؟؟؟؟

من واقعا روزها دارم وقت میذارم برای اموزش و تمرین

یعنی همش باد هوا؟

سلام خدمت دوستان عزیز و محترم

بنده به تازگی با سایت خوب ایران بروکر آشنا شدم و خوشحالم که یک فضای دوستانه و تخصصی در مورد بازارهای مالی وجود داره .

دوستان قبل از هر چیز بگم من ۴۵ سالم هست و در بازارهای مختلفی فعالیت داشتم و دارم، این مطلب رو صرفا به یک دلیل می نویسم، اینکه در چنین وضعیت اقتصادی بد و تورم بسیار بالایی که همه باهاش دست به گریبان هستیم، اگر دوستانی دنبال کور سوی امیدی هستن و دارن برای بازارها و درآمدهای جدیدی تلاش می کنن، صرفا با یک نظر احساسی ، امیدشون رو نامید نکنیم، نه جز آکادمی خلیفه هستم نه هنوز سودی ازش عایدم شده . فقط هدفم این هست که مغرضانه قضاوت نکنیم شاید عزیزانی باشن که با آشنایی با بازارهای جدیدی مثل طلای آب شده بتونن تغییرات مثبتی در زندگی شون ایجاد کنن . پس لطفا بدون قضاوت و با احترام با هم برخورد کنیم .

من چند ماهی هست که آکادمی خلیفه رو در روبیکا دنبال می کنم و تحلیل ها و پیش بینی های آقای مختاری رو رصد می کردم که ببینم واقعا به اندازه ادعاش ، کارش درست هست یا نه . از پاییز تقریبا دارم دنبال می کنم و واقعا بیشتر تحلیل هاش و برآوردهاش در مورد طلا درست بوده تا الان . حتی قبل از جنگ ، در زمان جنگ و …

من برای سمینار اسفند ماه پیش ثبت نام رو انجام دادم ولی بعدش تکمیلش نکردم تا سمینار اردیبهشت رو که گذاشت دیگه عضویت دايمی رو خریدم .

الان قصد ندارم بهتون توصیه کنم بخرید یا نخرید، یک توصیه دوستانه و بدون هزینه براتون دارم .

کانال آموزش خلیفه رایگان هست این آدرسش هست :

اول می تونین عضو شین مطالب رو بخونین کلیات رو یاد بگیرین، خیلی مطالب دیگه رو هم می تونین در اینترنت جستجو کنید و تکمیلش کنین، ببینید ماهیت بازار با روحیات و ریسک پذیری تون آیا سازگار هست یا نه ؟

عضو خود کانال خلیفه هم می تونین بشین و تحلیل ها رو رصد کنید ببینید به نظرتون طرف این کاره هست یا فقط دنبال بازار گرمی و رویا فروشی هست ؟

این رو می گم که خودتون می تونین محتاطانه پیش برین و دنبال قضاوت های هیجانی نباشین .

اگر احساس کردین طرف قابل اعتماده ، ارتباط باهاش گرفتین، بهش هزینه پرداخت کنین، اگر هم دوست نداشتین به قول دوست عزیزی که کامنت های خیلی خوبی گذاشتن، خانم خوش وطن، دوره های آموزشی متعددی در اینترنت هست، می تونین بررسی کنید باهاشون تماس بگیرید هر کدوم بهتون حس بهتر و اعتماد بیشتری داد عضو بشین .

در خصوص خود خلیفه تا به اینجایی که من تجربه کردم : دوره آموزشی رو گذروندم تازه دارم می فهمم در این بازار چه خبره و نحوه استفاده از سیگنال ها هم واقعا چیز راحتی نیست، اولش فکر می کردم شاید مثل بورس باشه که بگن فلان عدد بخر فلان عدد بفروش، ولی واقعا این طوری نیست و نوسانش در حد دقیقه هست، من امروز برای اولین بار در ریت گلد معامله کردم، این رو با این حد تجربه دارم می گم، نوسانات اینقدر سریع هست که شاید تا بیای کلیک کنی ممکنه روند عوض شده باشه . این رو نمی گم که بترسین، ممکنه خیلی ها که جوان تر و با استعداد تر از من باشن بتونن از این بازار درآمد های خوبی کسب کنن .

در خصوص ریت گلد هم ، همین امروز حدود ساعت ۱۴ سایت از دسترس خارج شد و تمامی معاملات و پرتفوها روی مظنه همون ساعت بسته شد، که قطعا منصفانه نیست، ولی این موضوع دلیل نمی شه که کل این سیستم رو زیر سوال ببرم، با مطالبی که در همین سایت و سایت های دیگه خوندم، ظاهرا این اتفاقات جز اجتناب ناپذیر از این بازارها محسوب می شه، که قبول دارم قابل توجیه نیست ، ولی بهرحال نمی شه منکرش شد و نمی شه کلا همه اش رو از ریشه زد .

من واقعیت ها و تجربیاتم رو سعی می کنم بدون قضاوت در میان بذارم، شما در موردش بنا به صلاح دید خودتون تصمیم گیری کنید .

نحوه گویش و برخوردی که در فیلم های متعدد از آقای مختاری می بینم می تونم قطعا بگم طبق گفته خودش دنبال رویافروشی نیست، چون خودش هم تاکید می کنه دنبال سودهای نجومی نباشید، سودهای کم مثلا روزی ۵۰۰ یا ۷۰۰ تومن شروع کنید تا حرفه ای بشین، همین طرز برخورد به نظرم باعث جلب اعتماد می شه .

فکر می کنم زیاده گویی کردم، من با توجه به تجربه و سن خودم نکاتی رو که به نظرم مهم بود با دوستان مطرح کردم، هر بازاری آدم خودش رو می خواد صرفا به خاطر سود دنبال کاری نرین که با روحیات تون سازگاری نداره و واقعا یک شبه دنبال اعداد نجومی نباشید .

امیدوارم کمکی به دوستان در خصوص تصمیم گیری کرده باشم .

به امید آینده ای بهتر برای همه عزیزان

درود و مهر و احترام

تجربه‌ای که من از این نوع پلتفرم‌ها دیده‌ام این بوده که در ظاهر همه‌چیز را با عنوان «آموزش، پشتیبانی و سیگنال» معرفی می‌کنند، اما یک بخش مهم را شفاف نمی‌گویند: این‌که اگر کاربر با لینک خودشان ثبت‌نام کند، عملاً پلتفرم از هر ترید حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد کارمزد دریافت می‌کند. به‌نظر من بخش شاید اصلی و درآمد واقعی این آکادمی‌ها هم دقیقاً از همین بازاریابی برای پلتفرم‌های ترید طلای آبشده است، نه از ترید واقعی.

از طرف دیگر، تفاوت دمو و ریل هم بسیار مهم است. در دمو معمولاً همه‌چیز عالی و بدون دردسر نشان داده می‌شود، اما در حساب واقعی داستان فرق می‌کند؛ اوردر ممکن است با ۱۵ خط اختلاف فعال شود، اسلیپیج بالا برود، و اجرای سفارش دقیقاً همان چیزی نباشد که در تبلیغات نشان می‌دهند.

این اتفاق را شخصاً حدود ۲ سال پیش با پلتفرم فراز گلد تجربه کردم و بعداً از بعضی دوستان هم شنیدم که پلتفرم‌های دیگر هم وضعیت خیلی بهتری ندارند و به نوعی همه سر و ته یک کرباس‌اند.

بعد همین مجموعه‌های خلیفه، شیخ و امثالهم، اگر فقط ۵ خط سود هم ایجاد شود، آن را به‌عنوان موفقیت بزرگ تبلیغ می‌کنند و در بوق و کرنا می‌گذارند. این دقیقاً همان جایی است که به نظرم باید با دقت بیشتری به ماجرا نگاه کرد.

یعنی مسئله فقط آموزش، سیگنال و پشتیبانی نیست؛ مسئله این است که مدل درآمدی پلتفرم، تفاوت دمو و ریل، و نحوه نمایش موفقیت‌ها هم باید شفاف بررسی شود.

به هر حال این فقط تجربه و برداشت من است و هر کسی قبل از ورود بهتر است همه جوانب را با دقت بسنجد.

و یک پیشنهاد دوستانه برای کسانی که متضرر شده‌اند: بدون درگیری و فحاشی، می‌توانید در هر کجای ایران با مراجعه به دادگستری و استفاده از مشاوره رایگان با وکیل رسمی دادگستری، مسیر پیگیری و جبران خسارت احتمالی را بررسی کنید.

سلام. وقتتون بخیر. از مشکلی که برای همسرتون پیش اومده متاسفم. امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتتون برطرف بشه. رسیدن به نتیجه تو این بازار نیاز به زمان، تلاش و تجربه داره. برای نتیجه گرفتن حتما هم باید استراتژی معاملاتتون رو خوب بلد باشید و مهمتر از اون باید بتونید مدیریت معامله و سرمایه تون رو رعایت بکنید. روانشناسی بازار خیلی مهمه. حس های ترس و طمع که می یاد سراغتون رو باید بتونید بهش غلبه کنید. در حالت کلی نه تو این خیال باشید که قراره هر روز پول پارو کنید و نه از شروع کردن بترسید. کتاب معامله گری با ضمیر ناخودآگاه رو حتما بخونید. البته اگر تا الان معامله نکرده باشید براتون شاید گنگ باشه ولی چندبار ضرر کنید اون موقع می فهمید چی می گه.

سلام ..سارین رو نمیدونم ولی ریت گلد رو باید با معامله مخالف ببندی ..مثلا معامله خرید بازکردی با فروش ببندی و برعکس ..اگه دستی ببندی با بدترین قیمت میبنده

من با حرف شما موافقم،نتیجه گرفتن در بازار نیاز به تلاش ،آموزش و پشتکار داره.

اما نه در جاهایی مثل،هیوا گلد،سارین،دریاگلد،فراز گلد و بقیه گلد های دیگه…

همه چیز از قبل برنامه ریزی شده ست،قرار نیست کسی برنده بیرون بیاد.

ممنونم ازتون،

بله درسته متوجهم.فقط کدوم بروکر؟تمام کامنتهای عزیزتن رو خوندم و همشون ناراضی از بروکرها هستن.حقیقت ترس ورم داشته که اصلا بروکر ایرانی کار کنم یا نه

پس داخل ایران چه بروکری خوبه؟

چه بازاری قصد ترید داری؟

جفت ارز،داوجونز،طلا فلزات،نفت

طلا ابشده جهانی

در فارکس همچین چیزی نداریم،طلای آب شده جهانی!!!فقط روی نوسان قیمت جهانی طلا معامله انجام میشه.

دنبال پلتفرم های ایرانی باش،البته بعدش با سرمایه ات خدافظی کن.

عزیزان من فقط xauusd کارمیکنم

تجربه ی من و خیلی از بچه های دیگه

که نبود نت بین الملل باعث شد با پلتفرمهای ایرانی کارکنیم(من خودم با هیواگلد کارمیکردم)

فقط ی جملس :از پلتفرمهای ایرانی فرار کنید…جدااز پول خوردن یا زمان برداشت طولانی …خوده کار ترید پر استرس هست بعد کار با این پلتفرمها استرس کارو دوچندان میکنه چه در لحظه ی ورود به معامله یا خروج(بخاطرتاخیر که حتی این تاخیر در اردرگذاری هم مشهوده یعنی یجورایی تمام سبکهای معاملاتی و اذیت میکنه)

باهمون بروکرهای باسابقه و معتبرو مطرح کارکنید

از این کانالهای سیگنالم هیچی در نمیاد-اون معجزه ایی که تو بازار منتظرشیم فقط خودمونیم نه هچکس-

داخل ریت گلد من معامله عکس عمل کردم 2تا حد ضرر برام زد، با لفظ معکوس هم انجام دادم معامله بسته نشد، کلا معاملات روی حد ضرر بسته میشه من خودم 27میلیون از دست دادم و هرچقدر به پشتیبانی خلیفه پیام میدم میگن از معامله عکس ببندید

کلا ریت گلد روی حد ضرر بسته میشه

پلتفرم ریت گلد به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست، معاملات رو روی حد ضرر میبنده. این پلتفرم مشکل بستن معامله داره، من با مجموعه خلیفه پیش رفتم آموزش هاشون خوبه ولی 2تا پلتفرم ریت گلد و سارین گلد معرفی کردن که هردو پلتفرم مشکل بستن معامله داره و روی حد ضرر معامله رو میبندن، داخل معامله در قسمت پرتفو شما بدهکارم میشید

انقدر معامله بسته نمیشه که میره روی حد ضرر و بعدش قسمت حراج می‌ره و در نهایت کل مبلغ پرتفو صفر میشه و در قسمت پرتفو شما به ریت گلد و سارین گلد بدهکار میشید😂