الان منم چهار روزه هرچی درخواست عودت وجه کردم اصلا پشتیبان هیچ جوابی نداده
خیلی دوره ش بدرد نخوره این آقا حتی به خودش اجازه نداده دوره رو آپدیت کنه دورش مال سال 2024
الان منم چهار روزه هرچی درخواست عودت وجه کردم اصلا پشتیبان هیچ جوابی نداده
خیلی دوره ش بدرد نخوره این آقا حتی به خودش اجازه نداده دوره رو آپدیت کنه دورش مال سال 2024
ولله پولتون و اعصابتونو حرام نکنید حتی سیگنال هایی که میده بیشترش با ضرر بشه میشه یه سیگنال میده 50 خط سود میده تا بخوای یه معامله برعکس باز کنی شده 20 خط
ریت گلد هم خیلی افتضاح شده من پول برداشت کردم الان 900 هزار مونده رو حساب میگه نمیشه برداشت بزنی چون وجه برداشت از یه تومن تا ده تومنه
داداش این شمارمه میتونی لینک کانالشو بفرستی برام ممنونم
09932129860
سلام میشه آدرس کانالشو بدی بهم ممنونت میشم
09932129860
روبیکا بفرست برام ممنونم
درود. به هیچ عنوان از هیوا سارین و ریت استفاده نمیکنم. چون عملن در هر معامله حداقل ۳۰۰ تا ۷۰۰تومن از پولت میپره. در یک بازو بسته کردن چند ثانیه ای که قیمت ثابت بود دقیقا ۴۰۰ تومن از حسابم در هیوا پرید فقط در تاخیر در باز شدن و بستن معتمله در سارین هم باید ۲میلیون سود کنی شاید ۱۲۰۰ دستت و بگیره. در هر صورت در بروکرهای ایرانی بروکر سالم ندیدم.
امروز میشه 5 روز هیچکدوم از پشتیبانی جوابگو نیستند پول خودتون و دور نریزید دیگه خود دانید
تو وبینارش گفته بود ضمانت عودت وجه داره اگه نتیجه نگرفتین .
ولی الان متاسفانه با ده میلیون های بی شماری که گرفته اصلا پاسخگو نیست کسی
حتی پشتیبانش هم تایید داد که عودت وجه داره بعد اینکه پول گرفتن هیچ پاسخی نمیدن
لینک کدوم کانالشو میخوای؟
اینم نحوه ی جواب دادنشون
گول اینا رونخورید
متاسفانه نمیگن پلتفرمشون مشکل داره .
پول دادن آسونه،پس گرفتنش هنر میخواد.
پول میگیرن،بعد انگار ارث پدریشونه!
وقتی پول میگیرن آنلاین و جوابگو،موقع پول دادن خاموش و در دسترس نیستند.
و….
دوستان برای پولتون ارزش قائل باشید و هر سایت،پراپ ،بروکر و…میبینید با سر نرید داخلش!
جهت اطلاع : بالای ۹۰ درصد تریدر ها زیان ده هستند.
درصدی بخاطر اینه که نمیتونن خوب و بد از هم تشخیص بدن و این توانایی ندارن بین معتبر و غیرمعتبر تفاوتی قائل بشن.
درصد دیگه ای بخاطر اینه هر جا تبلیغات فریبنده و وعده پول و ثروت میدن با سروکله میرم داخلش و سرمایه شون از دست میدن.
من بعداز چند هفته الان پیام دادن مشکل از شماست نه ما میگم ضمانت عودت وجه دارین میگن نمیشه به هیچ عنوان عودت وجه انجام بدیم
سلام دوستان اصلا نمیخوام قضاوت الکی کنم ولی یک مجموعه یا یک تیم که از اعضای چندین نفر تشکیل شده و در برنامه روبیکا این همه پول خیلی زیاد بابت تبلیغات به مدیر روبیکا میدن که ممبراشون برسه بالای یک میلون دو میلیون سه میلیون چطور میشه اینقدر راحت اسان اعتماد کردواقعا؟
واقعا این مورد جای سوال نداره؟ این شخص و اعضای تیمش اگه خدا شناس بودن که نون حرام نمیخوردن ادم بی وجدان همینه اولش میگن ضمانت برگشت پول داریم بعدش که طرف پشمیان شد بنا به هر دلیلی میگن پس نمیدیم اینا این طوری خودشون پولدار میکنن فرق هست بین اون ادمی که پول با سختی حلال دراورده با کسی که مردم فریب میده پکیج فروشی میکنه سینگال چرت پرت هم میده دیگه بدتر فقط باید از دستش شکایت کرد تا دم دستگاه مجموعه فیکش نابود بشه
نکته مهم : غیر از این شخص بازم کانال های دیگه هستن با روش های دیگر در حال جمع اوری ممبر های میلیونی در روبیکا هستن فریب اونا رو هم نخورید گرگ هستن در لباس گوسفند
من بعد اینکه پیش ثبت نام کردم تازه به ذهنم رسید تو گوگل راجبش تحقیق کنم و تصمیم گرفتم بگم منصرف شدم عودت وجه کنید
دقیقا تا قبل این پیام ،پیام هامو سین میزدن و جواب میدادن
ولی بعد این پیام دیگه نه سین میزنن نه جواب میدن.
هرچی پیام میدم اصلا باز نمیکنن.
حالا ضرر من فقط پونصد بود ولی یکی که دوره رو خریده بود،نوشته بود شکایت کرده و تونسته پولش رو پس بگیره.
سلام اگه تعداد بالا بره شکایت بشه قطعا پیگیری میشه ولی اگه همه بی خیال بشن بگن اشکال نداره اون شخص نهتنها از این کلاه برداریش منصرف نمیشه بلکه تشویق میشن انگیزه میگیره بیشتر این حرکت با مردم بزنه
کانال سیگنالش دمت گرم
متاسفانه منم اشتراک دائمی گرفتم ولی هیچ باز خوردی برام نداشته فقط ضرر کردم .
خیلی از افراد رو فریب داده و راحت داره فعالیت خودش رو ادامه میده
برای گرفتن پول چه قدر پشتیبان اطمینان خاطر میداد که حتما سود میکنید ولی با اینکه ضمانت عودت وجه رو تایید داده الان اصلا جواب نمیدن