من چندبار انجام دادم واریز کارت به کارت و اوکی بود .مواردی که گفتن رعایت کنید سریع حساب شارژ میشه
دوست عزیز سارا خانم ، من هم آموزش خلیفه رو دیدم توی دو روز توی معاملات اصلی دوبار کال مارجین شدم متاسفانه ، آموزش هارو دیدم یاد گرفتم ،فقط نمیدونم چجوری حد سود و حد ضرر قرار بدم ، روی نمودار چجوری معامله اوکی میشه؟ خودش میگه تو بخش معاملات حد سود و ضرر نذارین ، همیشه روی نمودار توی کانال نشون میده ولی من بلد نیستم چجوری شروع به معامله میکنه ،میشه لطفا راهنمایی کنید
این الان چجوری کار میکنه؟
سلام دوست عزیز. من نمی دونم استراتژی شما برای معاملات چی هست. استراتژی ما چند تا مرحله داشت.، شناسایی محدوده، انتظار برای برگشتن قیمت به محدوده، کشیدن خط روند، شسکت خط روند و در پولبک با دیدن تاییدیه ها به معامله ورود می کنیم. به هر حال با توجه به استراتژی که بهتون یاد دادن گفتن حد ضرر و سود رو چه جوری مشخص کنی.
من دقیق متوجه منظور شما نمی شم. ولی اونی که فهمیدم اینه. وقتی ما طبق استراتژی خودمون تشخیص می دیم روی فلان کندل باید ورود بزنیم این پوزیشن لانگ یا شورت محدود ورود و حد سود و ضرر ما را مشخص می کنه. اون خطی که مرز بین ناحیه سبز و قرمز هست همون عددی هست که وقت باز به اون قیمت نزدیکه باید معامله رو باز کنیم. حد سود و ضرر رو هم باید با همون استراتژی خودتون مشخص کنید و وقتی بازار به اون اعداد رسید معامله رو با سود یا ضرر ببندین. مثلا استاد ما می گقت حد ضرر رو بذارید پشت کندل ورودیتون و حد سود هم در حد ده یا بیست خط نهایتا.
نه سارا جان اینا رو که میدونم ، سوال منو نمیتونم درست برسونم ،اصلا بحث من تخصصی نیست ،سوالم خیلی ساده تر از ایناست ، مثلا من یک سیگنال دارم ۷۱۱۰۰۰ اینجا رسید باید یک معامله لانگ باز کنیم مثال ۴۰ خط حد ضرر بذاریم ۷۰ خط حد سود ، خب اینو حالا بیایم روی نمودار رسم کنیم ، اینو اول معامله رو باز میکنیم بعد رسم میکنیم؟ این خودش کار میکنه؟ مثال برسه به ۴۰ خط ضرر خودش بسته میشه؟ نیازی نیست ما کاری کنیم؟ یا رسید به حد سود خودش میبنده؟ امیدوارم سوالمو متوجه شده باشید
من اصلا منظورم مفاهیم بازار نیست ، فقط دارم میگم چجوری کدوم دکمه رو باید بزنیم که این معامله راه بیفته؟
عزیزم این قسمت که شما اسکرین گرفتین ،چارتِ و فقط برای تحلیل هست ..شما باید برید قسمت خرید و فروش آبشده …اگه فیلمهای خلیفه رو دیدین یه قسمت داره به نام معرفی پلتفرم ..خرید وفروش رو اونجا توضیح داده
من از مجموعه خلیفه خدمات دریافت کردم خیلی راضی بودن
امروز بعد کلی گشتن متوجه شدم داستان چیه!
نه باید خودتون انجام بدین
اونا فقط میگن مثلا در نقطه ۷۱۱۰۰ وارد بشید
خود شما باید خد ضرر بزاری مثلا ۴۰ واحد کمتر ۷۱۶۰میشه حد ضررو مثلا ۵۰ واحد سود میشه ۷۱۱۵۰ میشه نقطه حد سود که باید در سایتی که معامله انجام میدین وقتی معاملهباز شد ثبت کنید
همهچی خودتون باید انجام بدین
برای همه پلتفورم ها همینطوری هستش ؟
هیواگلد که میگن کلاهبرداره؟
همه این به اصطلاح بروکرها مشکل دارن و کندی سایت واین مسائل ولی بین بقیه فعلاهیواگلد بهتره از نظر من.
سلام متاسفانه من هم اعتماد کردم مبلغ 500 پیش ثبت نام واریز کردم 2روز بعد یه شماره تماس گرفت و اطلاعات پرداخت برای پنل مادام العمر را فرستاد و تمام هر سوالی هم میپرسیدم جواب درستی نمیداد و هی میگفت وقتم محدوده برای پاسخ دادن عملا میگفت زیادی سوال نپرس الان 3 روزه با شماره هایی که دارم تماس میگیرم یکی شون خاموشه یکی در دسترس نیست و یکی دیگه هم زنگ میخوره اما کسی جواب نمیده حالا شما فکر کن من مشکل داشتم یا یه سوال داشتم تکلیف چی میشد ؟ شماره ها رو میزارم که خودتون هم امتحان کنیداصلا جوابگو نیستند 09116364400 09114009995 09998882332
آروم آروم با سرمایه ات خداحافظی کن.
نزدیکترین قیمت به قیمت تابلو رو بزن چون معاملاتش کاربر ب کاربره
سلام متاسفانه خیلی ها اشتراک دائمی گرفتن . جالبه بازهم داره تبلیغ میکنه و دوره میفروشه .
۱۱ هزار نفر تو کانال سیگنالش عضو اضافه کرده . درخواست عودت پول دادین خانم سوگند؟
خودش تو وبینار گفته بود ضمانت عودت وجه داره
سلام و درود
چی شد راضی بودید؟
من درحال تحقیقم کماکان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ اما یچیزی واسم جالبه
چرا اینا اینستاشون پریده؟میگن نت نبوده فعالیت نداشتیم و الان روبیکاییم
شده مثه اخبار تلوزیون ایران و خارج
دقیقا ظاهرا از چند نفر از کاراموزانش خواسته که اینجا تبلیغ کنند. کاملا مصنوعی و تابلو دارند در مورد این اکادامی تبلیغ میکنند. کلا معتقدم یک اکادامی و یا اموزش خوب نیاز به تبلیغات این چنین مصنوعی ندارد. این دوستانی که تبلیغ میکنند زحمت بکشند نتیجه عملکرد هفتگی خوداشان را به اشتراک بگذارند این نتیجه خود بهترین تبلیغ است